Şimdi Ara

Teclast x98 Air 2/3G Yolculuğu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
10
Favori
9.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kac saat dolmasini bekleyin biraz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaick kullanıcısına yanıt
    Hocam dolduğu fln da belli değilmiş üniversite memleketinden evime giderken geldi çattı bu sorun çıktı

• şimdi baktım hocam cihaz hiç şarj almıyor açılmıyor ekran yok bence şarj almıyor araştırdım bir video var battery reset diye ama ne yapmak gerekli şaşmış durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoksul37

şimdi baktım hocam cihaz hiç şarj almıyor açılmıyor ekran yok bence şarj almıyor araştırdım bir video var battery reset diye ama ne yapmak gerekli şaşmış durumdayım

Sarjdayken sarj aletinde isinma varsa sarj oluyordur.baska sarj aleti ve kablo ile deneyin.benimde orjinal sarj kablosu bir haftada bozuldu.baska kablo kullaniyorum

• wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    Hocam sarj cihazı değiştirdim ama galiba kablo değişmedi tekrar denicem birde söyle bir video buldum
    http://m.youtube.com/watch?v=zXVpdtMrgLI

• quote:

Hocam sarj cihazı değiştirdim ama galiba kablo değişmedi tekrar denicem birde söyle bir video buldum
    http://m.youtube.com/watch?v=zXVpdtMrgLI

Videodaki cihaz kapalıyken şarj oluyor, açıkken olmuyor. Sendeki farklı bir durum geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam ne yapacaz artık bilemiyorum İstanbul'da bu işten anlayan bir yer var mıdır acaba yani düşmedi kırılmadı windows 8 çalışırken klavyeden uyku moduna geçmiş sanırım kapanmış bir daha açılmıyor ayrıca pil tamamen bitmiş sanırım.Acaba tak çıkar usb girişi mi bozuldu 4 gün oldu daha acaba sizin tabletlerde sarj girisi nasıl fotograf gonderme sansınız var mı ? Şarj girişinin içinde siyah malzeme var acaba o mu tam yerinde degil .akşama kadar neler neler denedik bir türlü yapamadık herhangi bir bilgisi olan var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoksul37 -- 15 Mart 2015; 20:17:46 >
  • teclast x98 air 3g adanada yaptıramadım bu şekilde satacagım yaptra bilen kullanır yada ekran yedek parça olarak ihtiyacı olan varsa görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanbudak

teclast x98 air 3g adanada yaptıramadım bu şekilde satacagım yaptra bilen kullanır yada ekran yedek parça olarak ihtiyacı olan varsa görelim

Sorun nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tablette 2 3 gündür kapalı açılmıyor sarj olmuyor bir açılsa varya ne güzel olurdu olmadı bir servise göstericem pil tamamen bitmiş ve dolmuyor.Hocam ben Çinlilerle iletişime geçtim yardimci olucaz sorunları aşicaz fln dediler başka sarj aleti dene olmadı yollayalim dediler başka şarj aleti denedim olmadı birde factory reset yap demişler bu nasıl oluyor bilen var mı birde ben bu tableti çalışırken fln hiç gormedim kardeşimdeydi Şarj olurken ışık fln yanıyor mu ?

• Windows yazılım kurarken bir sıkıntı oldu kurtarma ekranında kaldı bios ayarlarına giremiyoruz usb klavyeyi tanımıyor bilgisayara baglanmıyor sanırım bios ayarlarını bozdum cihazı yaptıramazsam yedek parça olarak ihtiyacı olana uygun birşekilde veririm

• quote:

Benim tablette 2 3 gündür kapalı açılmıyor sarj olmuyor bir açılsa varya ne güzel olurdu olmadı bir servise göstericem pil tamamen bitmiş ve dolmuyor.Hocam ben Çinlilerle iletişime geçtim yardimci olucaz sorunları aşicaz fln dediler başka sarj aleti dene olmadı yollayalim dediler başka şarj aleti denedim olmadı birde factory reset yap demişler bu nasıl oluyor bilen var mı birde ben bu tableti çalışırken fln hiç gormedim kardeşimdeydi Şarj olurken ışık fln yanıyor mu ?

https://www.youtube.com/watch?v=3YNyHAagAbA
    https://www.youtube.com/watch?v=841pMJC_QOk

Bu şekilde içini açıp batarya voltajlarını kontrol edebilirsin, eğer düşükse harici şarj cihazı ile şarj edip deneyebilirsin, ama çalışsada artık o bataryalardan hayır gelmez. komple değiştirmek lazım. Batarya üzerindeki kodile aliexpressten arama yapıp aynı bataryadan alman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 19 Mart 2015; 11:31:57 >

• Bence çok büyük sorun yok şarjı tamamen bitmiş batarya sökülüp şarj edilirse sorun olmaz diye düşünüyorum 1 kere bitmeyle sakata gelmemesi lazım neyse bir iki güne içini açıp bakıcam inşallah hayırlısı olur

• Bugün bu tablet olayını kafaya taktım bir arkadasa verdim tamirci az çok sökmüş kapağı sarj olmuyor fln diyordu sonra statik elektrik fln filan birseyler zirvaladi yapmış tableti şarjı bitmek bilmiyor ilk defa bugün çalıştığını görmek nasip oldu birde ses driverleri Windows işletim sisteminde daha güçlü şuanlık çok güzel sorun fln yok 64 gb sd card almayi düşünüyorum birde kaspersky fln yüklense kasar mi cihazı .

• Hayirli olsun hocam, kaspersky gibi agir yazilimlari yuklemeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

Hayirli olsun hocam, kaspersky gibi agir yazilimlari yuklemeye gerek yok.

Hocam sağolun varolun root hangi programla yapmistiniz birde 3d fix olayini yapmalimiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoksul37 Y kullanıcısına yanıt
    Kardes gecmis olsuun.aklinda olsun windowsdayken kapat dediginizde tablet hazirda bekleme moduna giriyorsa güç ayarlarindan hazirda beklemeyi kapatin.yoksa tablet hazirda beklemede pili tekrar bosaltabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 20 Mart 2015; 9:52:09 >
  • yoksul37 Y kullanıcısına yanıt
    ayarlardan gelistirici secenegini aktif yapin.usb hata ayiklamayi isretleyin.tableti pcye baglayin.linkteki programi yonetici olarak calistirin.entera basin.tablete gelen uyariyi kabul edin.
    https://mega.co.nz/#!rhBjlIYa!00e8VSMpJO7KVUUxCs9SC_7kUuwUEG7YpmgJaq824A8

• quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

ayarlardan gelistirici secenegini aktif yapin.usb hata ayiklamayi isretleyin.tableti pcye baglayin.linkteki programi yonetici olarak calistirin.entera basin.tablete gelen uyariyi kabul edin.

Root icin mi hocam bu anlattiginiz bir de fix olayi android reset cache bios gibi olan menuden mi oluyor nasil hocam bu arada ilginiz icin tesekkur ederim kiymetli arkadaslarim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

Root icin mi hocam bu anlattiginiz bir de fix olayi android reset cache bios gibi olan menuden mi oluyor nasil hocam bu arada ilginiz icin tesekkur ederim kiymetli arkadaslarim

Evet usteki anlatim root icin.

3d fix olayi linkteki dosyayi zipten cikarmadan tabletin hafizasinda ana dizine atin (hafiza kartina degil)
    Sonra tablette kurulu olan teclast update uygulamasiyla update.zip gostererek Kurulumu yapin.tablet yeniden baslayacak.menuye fastmode diye uygulama gelecek uygulamayi acip start yapin.tableti her actiginizda start yaparsaniz oyunlarda donma yasamazsiniz.

https://mega.co.nz/#!T8pCxSzK!fLF2BfD3eSoeqr_2ST4gx2agfX4cyf1zYCeZTTXmZUA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 20 Mart 2015; 13:12:49 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.