Şimdi Ara

Teclast x98 Air 2/3G Yolculuğu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
10
Favori
9.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paypal hesabına girerek sebebini yazarak ve cihaz resmini yükleyerek satıcıya dispute aç.Satıcı bir cevap vermek zorunda.Muhtemelen ürünü geri göndermeni istemeyecektir.Bu işine gelmez çünkü ,paranın bir kısmını hesabına iade etmek isteyecektir.İşine gelirse kabul edersin.Analaşamazsanız belirli bir bekleme süresi sonunda dispute u escalate olarak çevirirsin.Bu durumda paypal şirketi hakem olacaktır ve nasıl ödeme yapılacağına o karar verecektir.
  • x98 air 2 elinde olan sorunsuz olan satmayı düşünen varsa pm atsın lütfen.
  • elinde x80h olan var mı nasıl bir cihaz almayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tablette microvirt programını upload yapacak varmıdır..ben windows 8 e format atınca masaüstünden silindi..

• quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

arkadaşlar tablette microvirt programını upload yapacak varmıdır..ben windows 8 e format atınca masaüstünden silindi..

Uygulama ne işe yarıyor?
  • windows 8 den androide geçişi sağlıyor diye biliyorum
  • Arkadaşlar bu tabletin androidini hangi programla rootlayabilirim ?
  • Benim yılan hikayesine dönen 15 Ocak'ta postaya verilen tablet sonunda yurda giriş yaptı. Fakat ukim'de görünüyor şuan. Gümrüğe mi takıldı demek oluyor? Tableti eline ulaşanlar. Ptt hareketlerinde ukim var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okttay kullanıcısına yanıt
    şuan benim tablette İSTANBUL(AVR)/
    ZEYTİNBURNU İSTANBUL UKİM 08/04/2015 15: Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Benim yılan hikayesine dönen 15 Ocak'ta postaya verilen tablet sonunda yurda giriş yaptı. Fakat ukim'de görünüyor şuan. Gümrüğe mi takıldı demek oluyor? Tableti eline ulaşanlar. Ptt hareketlerinde ukim var mı?

Merak etmeyin takilmamistir.ptt hareketlerinde ukim var.

• wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    Sakıncası yoksa sizin Ptt hareketlerini paylaşabilir misiniz ? Merak ettim. Ukim çok tedirgin etti. Çok Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

elinde x80h olan var mı nasıl bir cihaz almayı düşünüyorum

Bende var. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Android'te kullanırken problem yok,ancak windows için ekran çok küçük geliyor. Biyere tıklamak yazı yazmak çok zor, illa mause klavye takmak gerekiyor. Birde windowslu böümün kapasitesi yetersiz geldi bana, bir office kurdum yer kalmadı sayılır. Clean toolarla az biraz yer açtım. Şarjı 3-4 saat yetiyor. Proformansta sorun yok bence gayet iyi, ısınma problemide yok sadece oyunlarda biraz ılık oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Benim yılan hikayesine dönen 15 Ocak'ta postaya verilen tablet sonunda yurda giriş yaptı. Fakat ukim'de görünüyor şuan. Gümrüğe mi takıldı demek oluyor? Tableti eline ulaşanlar. Ptt hareketlerinde ukim var mı?

Pazartesi günü gittim aldım ukimden kağıt gelir muhtemelen size PTT iş yerinde bekliyor yazıyordu bende sonra kağıt geldi direk gümrük kontrolüne girecek diye. Cihazı tam inceleme fırsatım olmadı ama genel olarak çok Hoşuma gitti ilk izlenimler enfes

• StrideR10 kullanıcısına yanıt
    Benimde ukim'den kağıt geldi. Yarın almaya gideceğim... Size pm Attım.

• okttay kullanıcısına yanıt
    Ukimden kağıt niye geldi gümrüğemi takılmış?

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    evet hocam. gelin diyorlar. Bakalım ne yapacağız.
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Gidiyorsunuz beraber açıyorsunuz paketi olaylar gelişiyor sonra
  • StrideR10 kullanıcısına yanıt
    Siz ödedinizmi vergi ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Yok hayır vergi ödemedim.

Şöyle bir şeyle karşılaştım bilmiyorum başka yaşayan var mı Windows modundayken shut down seçeneği ile kapatınca tableti belli bir süre açılmıyor. Henüz tam detayını bulamadım ama böyle bir sıkıntı yaşayan veya Çözümünü bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: StrideR10

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Yok hayır vergi ödemedim.

Şöyle bir şeyle karşılaştım bilmiyorum başka yaşayan var mı Windows modundayken shut down seçeneği ile kapatınca tableti belli bir süre açılmıyor. Henüz tam detayını bulamadım ama böyle bir sıkıntı yaşayan veya Çözümünü bilen var mı ?

Windowsda yapilacak bazi düzeltmeler.

1-bilgisayarimda gorunen diskler androidin oldugu bolumler sakin bicimlendirme.masaustundeyken baslata parmagini basili tut.disk yonetimini ac.raw olan disklerin solundaki disk resmine parmagini basili tut.surucu harfi ve yolu degistire tikla.kaldira tikla tamamdir.

2-windowsu kapat dediginde kapanmiyo hazirda bekleme moduna giriyor.onuda pil simgesine basip diger guc seceneklerini tikla.solda guc dugmesinin yapacaklarini tikla.yukarda su anda kullanilmayan ayarlari degistire tikla.altta hizli baslatmayi ac kutucugunun isaretini kaldir.tamamdir.

3-windows saat sorununu duzeltmek icin linkteki dosyayi yonetici olarak calistirin.
    https://mega.co.nz/#!at...tUIlgS0fANHft7GyqIA3r0k

4-kritik pil eylemini kapatma.baslata basili tut komut istemini yonetici olarak calistirin ve asagidaki kodu yazip enterleyin.

powercfg -setdcvalueindex SCHEME_CURRENT SUB_BATTERY BATACTIONCRIT 0

Sonra pil simgesine tikla diger guc seceneklerine tikla.kullandiginiz pil plan ayarlarini degistire tiklayin.altta gelismis guc ayarlarini degistire tikla.cikan menude pile tikla.kritik pil eylemine tikla.pilde ve prize takilida hic birsey yapma secenegini secin.tamamdir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.