Şimdi Ara

Teclast x98 Air 2/3G Yolculuğu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
10
Favori
9.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harikasın çok teşekkürler akşam deneyeceğim hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar android üzerinde tabletten tv izleyemiyorum. herhangi bir tv programını kuruyorum, herhangi bir kanalı açıyorum 1-2 dk iyi ama sonra bi kesinti duraklama ve donma öylece kalıyor. hep böyle.
    telefondan yaptığım zaman sıkıntı olmuyor. tam tanımı ne bilmiyorum ama bi şişme bi birikme vs bişi oluyor sanki 1-2 dakkalık süre içinde donuyor sonra. fast mode felan da denedim fark etmiyor. ikisinde de aynı sonucu alıyorum.

bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
  • Cihazın 3g siz olanını aldım tabi gümrük te ödedik. Benim karşılaştığım sıkıntı Win modunda ve cihaz şarjda iken kullanımında ısınmadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum cihaz kapanıyor. Sanırım bios korumaya geçiyor olabilir. Aynı Android kullanırken de ekran parlaklığını sınırlama gibi bi şey yapıyor ekranın altında bi uyarı çıkıyor. Android de sıkıntı değil cihaz şarjda da olsa ne kadar ısınırsın ısınsın çalışıyor. Ama Windows ta cihazı şarjda kapatması çok can sıkıcı. Aynı problemle karşılaşan oldumu olduysa nasıl çözdünüz. Bu cihazın dual olmayan modelini kardeşim aldı Windows kullanırken onda da kapanma problemi olmuş. Bir de arkadaşlar fast Mode nedir onu yeni duydum kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberk17 -- 10 Mayıs 2015; 22:35:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mberk17 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar vergi ödediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mberk17

Cihazın 3g siz olanını aldım tabi gümrük te ödedik. Benim karşılaştığım sıkıntı Win modunda ve cihaz şarjda iken kullanımında ısınmadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum cihaz kapanıyor. Sanırım bios korumaya geçiyor olabilir. Aynı Android kullanırken de ekran parlaklığını sınırlama gibi bi şey yapıyor ekranın altında bi uyarı çıkıyor. Android de sıkıntı değil cihaz şarjda da olsa ne kadar ısınırsın ısınsın çalışıyor. Ama Windows ta cihazı şarjda kapatması çok can sıkıcı. Aynı problemle karşılaşan oldumu olduysa nasıl çözdünüz. Bu cihazın dual olmayan modelini kardeşim aldı Windows kullanırken onda da kapanma problemi olmuş. Bir de arkadaşlar fast Mode nedir onu yeni duydum kusura bakmayın

Windowsda kapanma sorununu linkteki anlatimi yaparak bi deneyin.cmd yi yonetici olarak calistirip komutu yazin.olmazsa windowsu sifirlayin yada yeni bir turkce 32bit windows kurun.

http://superuser.com/questions/622545/disable-critical-battery-event

Fastmode olayi androidde oyun oynarken tablet donuyorsa yapilmasi gerekiyor.onuda linkteki zipli dosyayi cihazin hafizasinda ana dizine atip.teclast updateden o dosyayi gosterip yukleme yapin.menuye fastmode uygulamasi gelecek tableti her actiginizda uygulamayi acip aktif ettikten sonra oyun oynayin.

https://mega.co.nz/#!T8pCxSzK!fLF2BfD3eSoeqr_2ST4gx2agfX4cyf1zYCeZTTXmZUA

• Tablet elime ulaştı arkadaşlar. İsteyen olursa ayrıntılı fotoğraflarını paylaşabilirim.

• 100 TL gümrük ödedim arkadaşım dolar fiyatı üzerinden %20 alıyor gümrük @Nichole

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

100 TL gümrük ödedim arkadaşım dolar fiyatı üzerinden %20 alıyor gümrük @Nichole

Ben de 111 lira odedim. Daha oncesinde sikinti yoktu, piyango bize vurdu sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nichole

quote:

100 TL gümrük ödedim arkadaşım dolar fiyatı üzerinden %20 alıyor gümrük @Nichole

Ben de 111 lira odedim. Daha oncesinde sikinti yoktu, piyango bize vurdu sanirim.

Evet piyango bize vurdu, neyse. Yalnız cihazın kapanma sorunu; daha doğruşu windows ta video falan izlerken aynı zamanda şarjda ise cihaz kapanıyor. onu çözemedim stress testleri falan temiz çıktı donanımsal bir şey yok ama cpu kendini sıcaklığa göre korumaya alıyor diye düşünüyorum. Bios ayarlarında da cpu sıcaklığının limit ayarlarını bulamadım dual boot bioslarda yok bu ayar. Nasıl çözeceğim anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberk17 -- 15 Mayıs 2015; 14:55:12 >

• quote:

quote:

quote:

Evet piyango bize vurdu, neyse. Yalnız cihazın kapanma sorunu; daha doğruşu windows ta video falan izlerken aynı zamanda şarjda ise cihaz kapanıyor. onu çözemedim stress testleri falan temiz çıktı donanımsal bir şey yok ama cpu kendini sıcaklığa göre korumaya alıyor diye düşünüyorum. Bios ayarlarında da cpu sıcaklığının limit ayarlarını bulamadım dual boot bioslarda yok bu ayar. Nasıl çözeceğim anlamadım.

Hocam islemci kullanimini sinirlamayi deneyin.mesela maximum %80 yapin.

• quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

quote:

quote:

quote:

Özelliklerinde 2.16 ghz frekans değeri yazmasına rağmen 1.33le kullanıyoruz resmen. 800 küsür sayfalı ( 9mb ) pdf dosyaları da sürekli donup duruyor bundan mı kaynaklı bilmiyorum. Pdf'yi parçalamayı düşünüyorum ama boyutu zaten küçük. İşlemci hızlandırma vs. gibi yollar deneyebilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

quote:

quote:

quote:

Evet şu an tek çözüm işlemciyi kullanımını kısıtlamak ama onu nasıl yapacağım bios ayarlarını da kapatmışlar. Tek işletim sistemlerde bios ayarları ile oynanabiliyor. Dual sistemlerde ayarlar yok. En azından çoğunu pasif hale getirmişler

• Arkadaşlar Micro hdmi ile görüntü aktaran var mı ben kablo aldım ama çalışmadı kablo mu arızalı yoksa hdmi slotu mu çalışmıyor anlamadım
  • Retina ekranlı tablet arıyorum ilgilenenler bana ulaşabilir mi

• Arkadaşlar 5 ay önce almış olduğum fakat en fazla 4-5 kez kullandığım sorunsuz/çiziksiz Teclast x98 Air II tabletimi satıyorum. Windows 10'a yükselttim cihazı stabil olarak çalışıyor. İlgilenenler özel mesaj atabilir.
  • Arkadaslar bios yüklerken tableti brick olan varsa yardimci olurum.
    bios yazma cihazi ile
    teclast x98 air3g ve reeder a10iq tabletleri calisir hale getirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxxel

quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

quote:

3G li modelini yurtdışından gümrüğe takılmadan alan varmı? Bütün 3G li olanlar gümrüğe takılıyormu?

Hocam uzerine fiyat olarak 60$ yazinca buyuk bir ihtimalle geciyor, zaten kutuda 3g falan yazmiyor sanirim.

Evet Ambalaj üzerinde 3G li diye yazmıyor ama 3G liler gümrüğe takılıyor diye okumuştum bir kaç yerde.
    Merak ettiğim bu gerçek mi yoksa söylenti mi? Yani 3G li sipariş verenlerden gümrüğe takılmadan geldi diyen var mı? veya takıldı diyen var mı?

Hocam 3gli tablet aldiniz mi? Gumrukten gecti mi? Ben de alicam bi tane ama 3g sorun olur diyolar?

• quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

quote:

3G li modelini yurtdışından gümrüğe takılmadan alan varmı? Bütün 3G li olanlar gümrüğe takılıyormu?

Hocam uzerine fiyat olarak 60$ yazinca buyuk bir ihtimalle geciyor, zaten kutuda 3g falan yazmiyor sanirim.

Evet Ambalaj üzerinde 3G li diye yazmıyor ama 3G liler gümrüğe takılıyor diye okumuştum bir kaç yerde.
    Merak ettiğim bu gerçek mi yoksa söylenti mi? Yani 3G li sipariş verenlerden gümrüğe takılmadan geldi diyen var mı? veya takıldı diyen var mı?

Hocam 3gli tablet aldiniz mi? Gumrukten gecti mi? Ben de alicam bi tane ama 3g sorun olur diyolar?

Yurtdışından almadım. Buradan Asus tablet aldım.

• arkadaslar bu tablette kalemle çizim yapılabliliyormu, ona gore sipariş verecegım
  • mdatalay M kullanıcısına yanıt
    Aradığınız tableti bulabildiniz mi. Ben de aynı arayış içindeyim. Hdmi retina 9 inç 2gb ramli dual bost cihaz bulamadım bir turlu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.