Şimdi Ara

Teclast X98Plus Dual OS Intel Z8300 64GB+4GB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
1.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar almayin sakin. Ekranda problem var. Bir cok kisi de yasamis bu sorunu ya da bana denk geldi ve su an çöp yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Arkadaslar almayin sakin. Ekranda problem var. Bir cok kisi de yasamis bu sorunu ya da bana denk geldi ve su an çöp yani

Bilgi verdiğin için teşekkürler. Hep düşündüğüm bir modeldi ama eledim.

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir problem var? Bu tablet ben de var ama bir problemle karşılaşmadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: leEco

Herkes nefes aliyor ama birileri sonunda öluyor. Diyirum ya benim sanssizligim. Kalibrasyon sikintisi var. Bazen kendi kendine sacma yerleri algiliyoe ekran bazen köseleri vs hic algilamiyor. Napacagiz simdi ? Geri gonderip 3 ay beklwyecegiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

quote:

Orijinalden alıntı: leEco

Herkes nefes aliyor ama birileri sonunda öluyor. Diyirum ya benim sanssizligim. Kalibrasyon sikintisi var. Bazen kendi kendine sacma yerleri algiliyoe ekran bazen köseleri vs hic algilamiyor. Napacagiz simdi ? Geri gonderip 3 ay beklwyecegiz.

Banggooddan aldıysanız sorunu videoya alıp problemi yazın . 1 yıl garantisi var. Ama gearbestten aldıysanız onların yardım edeceğini çok zannetmiyorum. Geçmiş olsun bende cube iwork10 aldım teknoloji biraz şans işi ne olacağı belli olmuyor.

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Benim Cihazda böyle bir sorun yok hatta tamperli cam koruyucu taktim ona rağmen dokunmatiği iyi çalışıyor.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Gearbestten aldim hocam geri gonderecegim. Mesele uzun surmesi. 3 aya gidecek. :( gearbest o kadar da soeun cikartmiyor ya urune bagli biraz ama çakallar

• Geçmiş olsun arkadaş. Bende de bu cihaz var en ufak problemi yok. Gerçekten elektronik şans işi.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Cube iwork 10 tablet aldım.
    Tablet android olarak geldi. Power tuşuna basılı tutarak windows işletim sistemine geçiş yaptım.
    Sorum, androide nasıl tekrar geçiş yapabilirim.

O kadar araştırdım ama bulamadım.
    Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
    Teşekkürler...
  • srd.karaaslan S kullanıcısına yanıt
    Bende ki cihaz teclast x98. Masaüstünde bir ikon var boot android yazıyor oradan geçiş yapıyoruz. Cube de nasıl bilmiyorum
    Ben de teclast x98 plus var. Her açılışta hangi işletim sistemiyle başlayacağını soruyor. Hatta masa üstünde direk geçiş simgesi var.

Başlıkta teclast yazıyor cube soruyorsun nereden bilebiliriz?

• tamamdır arkadaşlar buldum ilginiz için teşekkürler.
    SwitchNOW diye yüklü uygulama varmış. Uygulamayı kullanarak geçiş yapabiliyorum.
  • Banggood da
    850b15
    kodu ile x98 pluss 2 tablet 158,28 $ a geliyor.

http://www.banggood.com...t-Tablet-p-1063719.html

ne dersiniz alınır mı?
  • Merhaba millet kullanıp da buralarda olan varsa yardımlaşalım lütfen :). Bendeki cihaz 1 aylık ve geldiğinden beri modemin dibinde olmama rağmen internet kesilip duruyor işlerim aksıyor kesinlikle indirme yapamıyorum. Çözüme ulaşıp da anlatan arkadaşlara teşekkür ederim. Bana sormak istediğiniz sorular varsa da yanıtlayabilirim.
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    Cihaz alınır mı? Dokunmatik kullanılabilir durumda mı? Laptop işlevini görüyor mu yoksa illa bir laptop lazım mı? Ağır uygulamaların altından kalkabiliyor mu, chromeda fhd film açabiliyor mu?
    BM öğrencisi olarak birçok yazılım geliştirme uygulaması kurmam gerekecek ama Visual Studio kaldırabilen çok fazla makine yok maalesef, eski netbooklar çöp, 2gb ramli tabletler yetersiz, Z8700 işlemcililer ise pahalı, masaüstüm ise eğitim ve etkinliklere taşınamıyor maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Cihaz alınır mı? Dokunmatik kullanılabilir durumda mı? Laptop işlevini görüyor mu yoksa illa bir laptop lazım mı? Ağır uygulamaların altından kalkabiliyor mu, chromeda fhd film açabiliyor mu?
    BM öğrencisi olarak birçok yazılım geliştirme uygulaması kurmam gerekecek ama Visual Studio kaldırabilen çok fazla makine yok maalesef, eski netbooklar çöp, 2gb ramli tabletler yetersiz, Z8700 işlemcililer ise pahalı, masaüstüm ise eğitim ve etkinliklere taşınamıyor maalesef

Eğitim için ağır uygulama kaldıracağını zannetmiyorum. Chromeda fhd film oynatıyor sorunsuz, dokunmatiği sorunsuz ancak araştırmalarım sonucunda bu makinelerin genelinde WiFi problemi var(Android kısmında) ve yeni ROM kurmak gerekiyor, bu da Windows kısmındaki dokunmatiği öldürüyormuş klavye mouse şartı getiriyor. Seçim sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Bir arkadaşa bu Teclast X98 Plus II, abime Cube i7 Stylus (Core M-5Y10) almıştık. Şahsi görüşüm Z8300 yetersiz kalır. Bilgisayar gibi kullanabilmek istiyorsanız Core M3-6Y30 işlemci, 64GB SSD'ye sahip Cube i7 Book tavsiye ederim. 300 dolar civarında şu an.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.