Şimdi Ara

Tecno dahili asistanı olan ilk akıllı gözlüğü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecno dahili asistanı olan ilk akıllı gözlüğü duyurdu
    Google Glass dönemlerinden hatırladığımız üzere akıllı gözlükler halen tüketici tarafında tam olarak benimsenmiş değil ancak firmalar yarı akıllı diyebileceğimiz tarzda ürünlerle tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışıyor. 

Tecno AI Glasses duyuruldu

Tecno AI Glasses ve Tecno AI Glasses Pro olarak iki versiyon halinde MWC 2025 fuarına gelecek olan akıllı gözlükler, sektörde yapay zekâ asistanı entegre edilmiş ilk gözlükler olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar sap kısmına dokunarak Tecno Ella asistanını çağırabiliyor, not aldırabiliyor, sesli mesaj gönderebiliyor.

Ayrıca Bkz.Tecno, dünyanın en ince akıllı telefonunu duyurdu: Tecno Spark Slim

Standart gözlüklerden tasarım olarak farklı olmayan yeni seride kamera modülü dikkat çekiyor. Tecno gözlükler hakkında net detaylar vermiyor ancak kaynak olarak akıllı telefonları kullanacağı tahmin ediliyor. Ek olarak Pro versiyonda bir arttırılmış gerçeklik ekranı olacağı da belirtilmiş. Bu durumda standart versiyonun sadece sesli iletişim ile gelmesi olasılığı ortaya çıkıyor. 

Kaynak:https://www.gsmarena.com/tecno_unveils_its_firstever_smart_glasses_with_a_builtin_ai_assistant-news-66721.php

• Bu tarz gözlükler hiçbir zaman tutmadı ve tutmayacak. Birkaç meraklı zengin ve youtuber alır

• woxow kullanıcısına yanıt
    Tutacak dostum sadece zaman meselesi, 10 yıl sonra gör bak kimsenin elinde telefon olacak mı. Eskiden de inat edip uzun süre, android ve ios'a geçmeyenler oldu. Yaşlılar özellikle ama şuan yaşlılar bile onları kullanıyor. Yeni nesil zaten 5 yaşında bile kullanabiliyor bunları. Haliyle zamanı gelince , telefonu geçtim, tablet , laptop ve masa üstü bile gereksiz olacak. Limiti 10 yıl bu cihazların, o yüzden ufaktan 7 yıl vermeye başladılar zaten millete güncelleme falan! 20 yıl sonra da vücudumuzda taşırsak şaşırma! Ha bu arada ben de alacağım ama kamerası çok belirgin ben normal gözlük gibi istiyorum ve çok fazla meraklısı var. Dh forumuna bakabilirsin aşağıda benzer bir link var , alan da meraklısı da çok ülkemizde bile!
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156184870

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 3 Mart 2025; 4:58:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.