Şimdi Ara

Casio klasik ama akıllı saatini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casio klasik ama akıllı saatini duyurdu
    Akıllı saat trendinin ilk dönemlerinde Casio markasının da standart saat tasarımlarına bildirim özellikleri ekleyerek akıllı saat haline getirdiğini hatırlıyoruz. Sonrasında gerçek akıllı saat üretmeye başlayan Casio arada bir eski dönemlere gidiyor.

Casio DWH5600 G-Shock melez akıllı saat

Casio DWH5600 G-Shock akıllı saat firmanın retro tasarımlarından ilham alıyor. Kullanıcıya herhangi bir saat ekranı sunulmamış ve tek bir ara yüz mevcut. Sadece sağ üst pencerede belirli veriler kullanıcı ile paylaşılıyor.

Ayrıca Bkz.Apple AirTag, 1 milyon dolarlık hırsızlığı önledi

38 şehrin saatini gösterebilen ürün 100 saate kadar kronometre ve 60 dakika geri sayım sayacına sahip. Tam otomatik LED aydınlatma yanında titreşim ile de kullanıcı uyarılıyor. USB ile şarj olan saate güneş enerjisi desteği de sunulmuş. Gövde 200 metre su altında kullanılabiliyor.

Akıllı saat tarafında ise gelişmiş bir nabız sensörü, dahili GPS, fitness takibi özellikleri sunuluyor. Casio DWH5600 G-Shock melez akıllı saat 300$ fiyat etiketi ile satılacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/05/08/casio-dwh5600-g-shock-hybrid-smartwatch-solar-assisted-charging-launched/

• 300 dolar 7 bin TL yakın dersek o fiyata huawei gt 3 pro almak daha mantıklı titanyum kayışlı... Baya pahalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kol saatlerinde metal gövde kısmınında hoş olmayan
    soğukluk hissi veren bir durum var.
    bu konuda ne öneriyorsunuz !?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 9 Mayıs 2023; 11:28:38 >
  • ProjectMan kullanıcısına yanıt
    Tecrübeyle sabittir, plastik kasa hafiftir, soğukluk hissi yoktur, ama mutlaka yıpranır, yıprandıkça da kötü görünür, kasa ömrü kısadır.
    En iyisi metal kasadır, ömrü uzundur, saat çalıştığı müddetçe evladınıza bile miras bırakırsınız.

Benim bulduğum çözüm; spor yaparken, yüzerken plastik kasalı hafif saat, iş ve diğer kullanımlar için metal kasalı saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 9 Mayıs 2023; 11:57:51 >
  • Casio o fiyata satacağını zannediyorsa hayal görüyor

• İlk izlenim boomer saati gibi olabilir ama şarjı 24 saat dayanmayan akıllı çocuk saati benzeri (!) dev Oled/Lcd ekranlı saatlerden de yeğdir... Güç tasarruf moduyla 11 ay gidiyor + solar panelle şarj imkanı var.
    https://gshock.casio.com/us/products/gshock-move/dw-h5600/

Hem ikonik hem retro hem akıllı. Anca böyle oluyo demek ki.

• Güzel saat ama 300 dolar aşırı yüksek, meraklıları alır ama rakipleri karşısında pek bir şansı yok. Belki akıllı saate giriş modeli olarak bunu düşünmüşlerdir.
    Casio klasik ama akıllı saatini duyurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koluna takıldıktan sonra nasıl gösteriyor inceleme videosu da var mı acaba? kolunda çok büyük durmuyorsa alınabilir ayrıca cep telefonunuzun şarjının bittiği bir mahrumiyet bölgesinde güneş enerjisi desteği ve gps özelliği iyi olmuş işe yarayabilir...

• Fiyatı dışında on numara bir saat olmuş, en başta bizim çocukluk yıllarımızın retro tasarımıyla metal yapıda gelmesi beni cezbetti, saat zevk meselesi olduğu için çok takılmamak lazım, piyasada zibilyon tane marka ve model var. isteyen gidip onlara bakar birini beğenir alır. :)

• Mesele retro tasarım ise amzfit neo var 300tl

• bu saati alacak olan akıllı oldugu icin degil g-shock olduğu için alıyor. g-shock standardında çok saat olduğunu zannetmiyorum.

• F91W'den esinlenilmiş modern saat istiyorum.

• Casio gercekten kullerinden dogmanin nasil olabilecegini ogretiyor.
    Casioak ile zaten Moonswatch'dan once simdiye kadar en cok hype yakalayan saatlerden birisini yapmislardi.
    O ikonik tasarimlara bu tarz modern ogeler de eklerse tadindan yenmez olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gbd-h1000 kullanıcısıyım casio akıllı saat yapamıyor mi band alsanız daha akıllı. G-Shockları multi özellikli saat olarak görebilirsiniz. Mobil uygulamaları ile haberleşmesi berbat nabız dışında antrenman takibide yapamıyor. Koşu için belki kullanılabilir ama bu fiyatlara daha iyi seçenekler var. Malzeme kalitesi iyi olduğundan arada takmak için rafa kaldırdım. Seçimimi garmin instinct 2 den yana kullandım spor odaklı akıllı saat konusunda zırve dıyebılırım. Mobil uygulama, veri takibi, güncelleme çok ayrı bir seviyede. Casio tr ve global'e defalarca bu konular hakkında mail attım umurlarında olmadı umarım ılerıde yazılımsal sorunlarını cozebılırler.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

yorumunuz için teşekkürler !

ayrıca ince deriden geçmeli saat altlıkları varmış

• 300 usd ye pahalı denilmiş ama bu fiyat bu ülke sınırlarının dışı için geçerli. Yaklaşık 3 misli değersiz insanlar olduğumuzu unutmayalım derim.

• Amazfit bunlardan çok önce yaptı zaten.

• Akıllı saatin babası huawei gt3 pro dur nokta…!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alınır yıllarca casio pro trek 130 serisi kullanmış biri olarak 13 sene pil değiştirmedim güneş enerjili idi

• Semihh16 S kullanıcısına yanıt

Fiyat pahalıymış hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.