|
Bildirim
300 dolar 7 bin TL yakın dersek o fiyata huawei gt 3 pro almak daha mantıklı titanyum kayışlı... Baya pahalı
|
Casio gercekten kullerinden dogmanin nasil olabilecegini ogretiyor.
Casioak ile zaten Moonswatch'dan once simdiye kadar en cok hype yakalayan saatlerden birisini yapmislardi. O ikonik tasarimlara bu tarz modern ogeler de eklerse tadindan yenmez olacaktir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 9 Mayıs 2023; 11:28:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 9 Mayıs 2023; 11:57:51 > |
|
|
|
koluna takıldıktan sonra nasıl gösteriyor inceleme videosu da var mı acaba? kolunda çok büyük durmuyorsa alınabilir ayrıca cep telefonunuzun şarjının bittiği bir mahrumiyet bölgesinde güneş enerjisi desteği ve gps özelliği iyi olmuş işe yarayabilir... |
|
|
|
F91W'den esinlenilmiş modern saat istiyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gbd-h1000 kullanıcısıyım casio akıllı saat yapamıyor mi band alsanız daha akıllı. G-Shockları multi özellikli saat olarak görebilirsiniz. Mobil uygulamaları ile haberleşmesi berbat nabız dışında antrenman takibide yapamıyor. Koşu için belki kullanılabilir ama bu fiyatlara daha iyi seçenekler var. Malzeme kalitesi iyi olduğundan arada takmak için rafa kaldırdım. Seçimimi garmin instinct 2 den yana kullandım spor odaklı akıllı saat konusunda zırve dıyebılırım. Mobil uygulama, veri takibi, güncelleme çok ayrı bir seviyede. Casio tr ve global'e defalarca bu konular hakkında mail attım umurlarında olmadı umarım ılerıde yazılımsal sorunlarını cozebılırler. |
yorumunuz için teşekkürler ! ayrıca ince deriden geçmeli saat altlıkları varmış |
|
Amazfit bunlardan çok önce yaptı zaten. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Alınır yıllarca casio pro trek 130 serisi kullanmış biri olarak 13 sene pil değiştirmedim güneş enerjili idi |
Fiyat pahalıymış hocam |