|
Bildirim
Böyle pazarlamayı bir tek Japonlar yapar... Ürünün bir tane masa başında, yatağın baş ucunda fotoğrafı yok. Fotoğraflara bakınca masa saati, 3cm de olabilir, 45cm de. Boyu, yerleşimi, duruşu... Hiçbir şey belli değil. |
Gerçekten bu model efsanedir. |
|
Böyle pazarlamayı bir tek Japonlar yapar... Ürünün bir tane masa başında, yatağın baş ucunda fotoğrafı yok. Fotoğraflara bakınca masa saati, 3cm de olabilir, 45cm de. Boyu, yerleşimi, duruşu... Hiçbir şey belli değil. |
|
|
Alırım acımam. |
|
|
|
|
Bu fotoğrafları da gördüm, ama burada bile boyutu anlamak çok zor. Referans alabileceğimiz tek nokta, son fotoğraftaki pil kapağının boyu. AA pil kullandığını varsayarsak eğer biraz göz önünde canlanıyor boyutu... Tasarım konusu ise çok öznel bir durum. Benim saat koleksiyonumda F-91W var mesela. Sevdiğim bir tasarım. Sadece işlevsel, estetik kaygıdan uzak yapılan tasarımları çok seviyorum ben. Ama buna rağmen eve böyle bir saat alır mıyım, hiç zannetmiyorum... |
|
Ölçüyü gördüm, fakat insan doğal ortamında nasıl duruyor onu görmek istiyor. Bakın mesela, IKEA masa saati diye arattım, çıkan ilk ürünün fotoğrafı. Çok mu zor böyle bir fotoğraf çekmek? |
|
|
Casio ne yapacağını şaşırdı iyice... Bunların 5 senesi var. Benden size söylemesi. |
|