Şimdi Ara

Casio, saat şeklinde bir akıllı yüzük piyasaya sürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casio, saat şeklinde bir akıllı yüzük piyasaya sürdü

Casio, 50. yıldönümü şerefine ilk akıllı yüzük modeli CRW-001-1JR'yi piyasaya sürdü. Ancak, şirket ana ürününden uzaklaşamadığı için yeni ürünü saat formunda üretti.

Ayrıca Bkz.Xiaomi yapay zeka destekli akıllı gözlüklerini piyasaya sürmeyi planlıyor

Pili iki yıl dayanıyor

Aksesuarın çapı yaklaşık bir inç, ancak bu, mevcut saati gösteren arkadan aydınlatmalı tam bir LCD ekrana sahip olmasını engellememiş. Akıllı yüzük, farklı bir zaman diliminde tarih veya saati görüntüleme, kronometre ve zamanlayıcı arasında geçiş yapmanızı sağlayan üç işlev düğmesine sahip. Buna ek olarak, alarm işlevi var, ancak alarm çalmak yerine yüzükteki ekran yanıp sönüyor.

Casio akıllı yüzük, şirkete göre iki yıl boyunca sürekli çalışmaya yetecek bir pille çalışıyor ve gerektiğinde değiştirilebiliyor. Yüzük aynı zamanda su geçirmez özelliğe de sahip. Tek ebatta piyasaya sunulan CRW-001-1JR büyük parmaklar için uygun değil. İlk olarak Japon pazarında satışa çıkacak olan cihazın fiyatı ise 128 dolar (19.800 Japon Yeni) olarak açıklandı.

Kaynak:https://www.casio.com/jp/watches/casio/product.CRW-001-1/

• Hiç estetik değil ki, nasıl ve kime satmayı hedefledi acaba 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O ekranın daha estetik olmasını beklerdim. Bu haliyle parmağıma Casio saat takmışım gibi görünüyor. Onun yerine bileğime saat takarımCasio, saat şeklinde bir akıllı yüzük piyasaya sürdü 

• 20-30 yıl sonra gençler ne dalga geçecek bunlarla

• elophidae kullanıcısına yanıt
    sen öyle zannet samsung yaptığında ne ekran var nede tamir edilebiliyor... bunun açılıp tamir edilmesi mümkün...

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    normal fotografını görmeden sallamayalım...

• anilk91 kullanıcısına yanıt
    esteik değilmiş... sen ne anlarsın estetikten ki?...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyna ip ile kolye diye takılır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XujeePhuewi4 kullanıcısına yanıt

Niye bunlar anormal fotoğrafı mı?Casio, saat şeklinde bir akıllı yüzük piyasaya sürdü 

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

zoom yapmış... yüzük parmağından farklı gözüküyor... samsung ekransız tamir edilmeyenini nasıl sattı?

• Saat soranlara el hareketi çekerek saati gösterme...

• Genel olarak evlilik yüzügünü bile takmayan buyuk bir kesmi yüzük takmaya ikna edebilirlerse asil devrim bu olur 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kim olduğumu bilmeden, beni tanımadan şahsıma neden saldırıcı bir yorum yapıyorsun ki?

Neyden anlayıp neyden anlamayacağımı size soracak değilim, gördüğümde bende uyandırdığı etki bu.

Ayrıca kaç tane akıllı saat, akıllı bileklik, akıllı telefon kullandınız ve estetik anlayışınızı neye göre şekillendirdiniz bilemem ama bana kullandıklarım ve gördümlerim neticesinde estetik gelmedi. Bu da sizi hiç ilgilendirmiyor.

Sırf bu gönderiye yorum yapmak için üye olduğunuza göre sanırım bu yüzüğü siz tasarladınız ya da reklam için para alıyorsunuz 😂😂

Dipnot geçmeden edemeyeceğim, siz tasarladıysanız tasarımcılığı falan bırakın derim, berbat bir iş çıkartmışsınız 😂😂😂😂

• Dikkat ettiniz mi Casio son zamanlarda çok fazla zorluyor...

Son 5 yılda yatırımcısına bile %46 kaybettirmiş "Japon inadı" ile yönetilen bir şirket.

Batması yakındır.

• Bana estetik gelmedi amaçları ne merak ettim

• yüzük takmayı sevmeyen benim gibiler için bir şey ifade etmiyorCasio, saat şeklinde bir akıllı yüzük piyasaya sürdü 

• FısFısss kullanıcısına yanıt

intel mi batsın... sallama... fıs fıs saçmalıyorsunuz...

@anilk91 sen tasarımdan anlasan apple watch almazdın... tasarımı yapan dava etse kem küm edersin...

• Zikirmatik

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.