Şimdi Ara

Tecno'nun katlanır telefonları Phantom V Fold 2 ve V Flip 2'nin görüntüleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecno'nun katlanır telefonları Phantom V Fold 2 ve V Flip 2'nin görüntüleri ortaya çıktı
    Tecno'nun yakında tanıtılacak olan katlanabilir telefonları Phantom V Fold 2 ve Phantom V Flip 2'nin gerçek görüntüleri ilk defa ortaya çıktı.

Tecno Phantom V Flip 2

Görüntülere baktığımızda, Phantom V Flip 2'de dikkat çekici değişikliklerin olduğu görüyoruz. Telefonun, önceki modeldeki dairesel ekrana göre önemli ölçüde büyük bir kapak ekranına ve tamamen farklı arka tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. İç ekranda ise simetrik çerçeveler ve kamera deliği göze çarpıyor. Çipset tarafında ise telefonun Dimensity 8050 ile gelmesi bekleniyor.

Tecno'nun katlanır telefonları Phantom V Fold 2 ve V Flip 2'nin görüntüleri ortaya çıktı

Ayrıca Bkz.Android 15 resmen tamamlandı: İşte güncelleme alacak telefonlar

Tecno Phantom V Fold 2

Phantom V Fold 2'nin ise hem dış hem de iç ekranında selfie kamralar için delik kesimi yer alıyor. Arka tarafta telefoto lens de dahil olmak üzere üç lensli bir kamera adası bulunuyor. Modüldeki yazıdan ana kameranın 50 MP olduğu anlaşılıyor. İşlemci tarafında ise Dimensity 9000+ yonga setinin yer alması bekleniyor.

Her iki telefonun da teknik özellikleri hakkında fazla bir bilgi bulunmasa da, sızıntı kaynağı telefonun 8 Eylül'den itibaren Gana'da satışa sunulabileceğini belirtiyor. Kaynağa göre, Phantom V Flip 2'nin 8+256 GB varyantı 632 dolar, Phantom V Fold 2'nin ise 12+512 GB modeli ise 1.065 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Kaynak:https://spillsomebeans.com/tecno-phantom-v-flip-2-fold-2-live-images/

• Samsung çakması ismi de tasarımı da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hom€lander kullanıcısına yanıt
    fold ve flip zaten katlanabilir cihazlara verilen ad her şeyi samsunga bağlamazsanız olmaz

• Arkadaş doğru söylüyor. Techo samsung ve iphone özentisi hatta karma marka. Techo spark modellerinin yarısının kamera tasarımı iphone yarısı samsung Tecno'nun katlanır telefonları Phantom V Fold 2 ve V Flip 2'nin görüntüleri ortaya çıktı 

• Tecno Phantom V Flip 5G modelini kullanıyorum, güzel telefon.

Ucuz yollu katlanabilir deneyimi elde etmek için alabilirsiniz veya 2 modelini bekleyin derim.

Ben bir dahakine Fold modele geçiş yapacağım.

• Apple üretene kadar katlanır telefon almayın, aldırmayın.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    apple önce standart modellere 60 koymayı bıraksın 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarda da bahsettiğim gibi cihazım bu;

Tecno'nun katlanır telefonları Phantom V Fold 2 ve V Flip 2'nin görüntüleri ortaya çıktı Tecno'nun katlanır telefonları Phantom V Fold 2 ve V Flip 2'nin görüntüleri ortaya çıktı Tecno'nun katlanır telefonları Phantom V Fold 2 ve V Flip 2'nin görüntüleri ortaya çıktı Tecno'nun katlanır telefonları Phantom V Fold 2 ve V Flip 2'nin görüntüleri ortaya çıktı Tecno'nun katlanır telefonları Phantom V Fold 2 ve V Flip 2'nin görüntüleri ortaya çıktı Tecno'nun katlanır telefonları Phantom V Fold 2 ve V Flip 2'nin görüntüleri ortaya çıktı

Tavsiye ederim, güzel cihaz gerçekten.

• Yokizm. kullanıcısına yanıt
    En büyük farkı nerde hissettin, ben cebinde taşırken küçüklük avantajı haricinde fark göremiyorum bu flip modellerde

• Serdengeçti00 S kullanıcısına yanıt
    Akıllı saat gibi bildirime küçük ekran dan bakabiliyorsunuz, fotoğrafları/videoları da o ekran dan çekebiliyorsunuz.

Dediğiniz gibi ve bu dediklerim dışında ben de pek bir avantajını göremedim, ilerde Fold bir cihaza geçmeyi düşünüyorum, onlar ne kadar kaba gibi dursalar da en azından daha kullanışlılar.

• arkadaşlar Tecno Phantom V Fold kullanıcısıydım. Telefon 10. ayda bozuldu servise gönderdim 29 bin tl para istediler. Hiçbir şekilde tamirat ve indirim yaptıramadım. Kullanıcı hatası falanda yok kendi kendine bozuldu. Katlanır telefon hevesim kursağımda kaldı

Benden size tavsiye paranızı çöpe atmayın. Gidin kendini ispatlamış markalar alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.