Kur ve vergi farkları yansımadığı için şu an gayet cazip fiyatlarda bence. Phantom X2 pro 22.880tl Phantom X2 17.896tl Tecno Phantom X2 8/256GB 5G Akıllı Telefon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Tecno Phantom X2 8/256GB 5G Akıllı Telefon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/tecno-phantom-x2-8-256gb-5g-akilli-telefon-yildiz-tozu-grisi.htmlTecno Phantom X2 Pro 12/256GB 5G Akıllı Telefon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Tecno Phantom X2 Pro 8/256GB 5G Akıllı Telefon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/tecno-phantom-x2-pro-12-256gb-5g-akilli-telefon-yildiz-tozu-grisi.html< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tecno phantom X2 ve X2 pro
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sekil.olarak gayet iyi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mediatek dimensity 9000 işlemci var ki kendisi Snapdragon 8 Plus Gen 1 yakın performans, o işlemcili poco f5 pro ve xiaomi 12t pro 30 bin tl üstü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl öne çıktığı nokta kamerası sanki. İddialı bir kamerası var diye biliyorum. Özellikle gece çekimleri
-
en az 3 yıl güncelleme demiş, 1-2 yıl da güncelleme olmadan götürse tamamdır.
Tecno büyüyen bir firma, bu da amiral gemisi. Yazılım sorunu olacağını sanmam.
Akşam kamerasını s23'le kıyaslarım. 3 taksitle aldım vatandan.
-
Hangi modeli aldınız hocam pro ile düz arasında aşırı fark var mı
Sadece kamera farkı varmış. Pro olanı aldım ben
mono hoparlör var
marka olarak nasıldır kaliteli mi?
-
Ulen biride çıkıp dememiş ki Tecno ne len diye bu paralar verilir mi dememiş.Forumunda çılkı çıkmış...
Neden verilmesin? Forumun çılkı bu yorumlarla çıkıyor. Belki en ufak bilgin bile yok ama fikrin var.
Kaliteden kastınız tam olarak ne? Marka büyüyen bir marka. Ürünleri kaliteli, kamera konusunda iddialı. Malzeme, işçilik çok iyi. Yazılım olarak da phantom x de pek sorun yaşamadığımı hatırlamıyorum.
Kamera konusunda da iyi. S23 le kıyasladım, bariz daha iyi. Bugün kıyaslama fotoları atarım.
-
-
Pil durumu nasil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ulen biride çıkıp dememiş ki Tecno ne len diye bu paralar verilir mi dememiş.Forumunda çılkı çıkmış...
|
OIS yok. Amiral gemisi denilen telefon OIS niye olmaz? Bu kadar para verileceğine, poco f5 alın keyfinize bakın |
Neden verilmesin? Forumun çılkı bu yorumlarla çıkıyor. Belki en ufak bilgin bile yok ama fikrin var. |
Benzer içerikler
- tobi 3gb
- 1 günlük 10 gb linki
- vodafone 60 gb
- turkcell 60 gb 390 tl
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X