Şimdi Ara

Tecrübelendik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi hakkını yemeyelim Naru'u geçen sezonda çok eleştiriyor, balon diyordum. Ancak kendisi ile yapılan röportajda "Mental olarak fazla odaklanamamıştım, bu sene daha iyi bir Naru izleyeceksiniz" dediğini gördükten sonra takip ettim. Adam gerçekten tek Türk midlane olarak ligde çok iyi işler yaptı ama işte gel gör ki takımında Panky denen üst koridor, istikrarsız Wisdom gibi bir ormancı olunca playofflarda bir yere kadar dayandı.

GBM Ligde iyi işler yaptı inkar edemeyiz ama bu takımın en aksak tarafı hep orman oldu, bence Naru tekrar geri gelirse ormana da yukarıda dendiği gibi Malrang ya da Kakao gibi birisi getirilirse çok daha iyi işler yaparlar.

Bir Fabfab meselesi var, daha önce bir röportajda Elwind metada toplaneler hiçbir zaman tam olarka önplanda olmadığı için, kritik bir yer görülmediği için fazla üstünde durulmuyor demişti ki bence çok haklı. Fab yerine yapılabilecek en iyi değişiklik bile çok fazla bir değişim yaşatmayacaktır, ben mantıklı orman ve midlane değişimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suppordle -- 13 Mayıs 2018; 13:22:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Şimdi hakkını yemeyelim Naru'u geçen sezonda çok eleştiriyor, balon diyordum. Ancak kendisi ile yapılan röportajda "Mental olarak fazla odaklanamamıştım, bu sene daha iyi bir Naru izleyeceksiniz" dediğini gördükten sonra takip ettim. Adam gerçekten tek Türk midlane olarak ligde çok iyi işler yaptı ama işte gel gör ki takımında Panky denen üst koridor, istikrarsız Wisdom gibi bir ormancı olunca playofflarda bir yere kadar dayandı.

GBM Ligde iyi işler yaptı inkar edemeyiz ama bu takımın en aksak tarafı hep orman oldu, bence Naru tekrar geri gelirse ormana da yukarıda dendiği gibi Malrang ya da Kakao gibi birisi getirilirse çok daha iyi işler yaparlar.

Bir Fabfab meselesi var, daha önce bir röportajda Elwind metada toplaneler hiçbir zaman tam olarka önplanda olmadığı için, kritik bir yer görülmediği için fazla üstünde durulmuyor demişti ki bence çok haklı. Fab yerine yapılabilecek en iyi değişiklik bile çok fazla bir değişim yaşatmayacaktır, ben mantıklı orman ve midlane değişimi.
    Aynen öyle güzel özetlemişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan yine gördüm bi efkar çöktü gece gece
  • Kaan kural üniversiteye söyleşiye geldiğinde ormancılar hakkında soru sormuştum. Adam türklerden ormancı olmaz demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.