Şimdi Ara

tecrübeli abilerim bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle mimarlık düşündüğümü söylüyeyim şu anda hiç ders çalışmadım yani sınıfı zayıfsız geçen bi tipim ama takdir teşekkürde yok ortalama hep 69 bi kere 10.sınıfın ilk döneminde 76 ya vurdu o da ailem belge getirmemi istediği için günde 2 saat düzenli çalıştım şimdi ygs denemelerine girdim 270-290 arası puan geliyo okuldan takribi 68 ortalama diyorum bu sene daha belli değil 0.6 yla çarpıyorum 40 puan felan geliyo ben ygsden 360-380 arası bişey yapmam lazım yani 30 bin felan konya necmettin erbakan 38.600 selçuk 30.000 le alıyo. başka şehirlerde olur ben bu puanı sene içinde artırabilirmiyim artırırsam nası yaparım biraz tecrübe aktarırmısınız şimdiden teşekkür ederim

• Daha başlamadan bunları düşünme, hedefin mimarlıksa mimarlıktan şaşma onun için çabala onun için kas. Sayılarla uğraşmayı bırak, dersine çalış. Olmayacak bir şey yok, ilk senesinde 200 bin olup 2.senesinde 15 bin olan arkadaşım var. Çalışınca her şey olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tryagain4

Daha başlamadan bunları düşünme, hedefin mimarlıksa mimarlıktan şaşma onun için çabala onun için kas. Sayılarla uğraşmayı bırak, dersine çalış. Olmayacak bir şey yok, ilk senesinde 200 bin olup 2.senesinde 15 bin olan arkadaşım var. Çalışınca her şey olur.

fazla pinpirikli bir insanın aklıma bir şey takıldımı orda takılır bilgisayar hatası gibi benim aklım kaldı yani, benim daha çok ilginç arkadaşlarım var mf3 3bin küsürat sıraya girip (kırsal iklimdeyiz herşey olağan) kocaya kaçan arkadaşlarımda var fen lisesinden atılan arkadaşlarımda var siz bana tavsiye verseniz şöyle yap böyle bu hatalara düşme diye daha yararlı olur diye düşünüyorum
  • byada B kullanıcısına yanıt
    İnşallah istediğin yeri tutturursun ama bu OBP seni çok zorlayacak. Ne yap ne et bu yıl okul puanını yüksek tut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden bunları düşünmek sadece sıkıntı verir sana.Sen sadece çalışmana bak.Sene sonunda elimden geleni yaptım diyebilmen lazım.Eğer ki olmadı o zaman da mezuna kalıp daha iyisini yaparsın hedeflediğinden.

• sevgılın varsa ayrılma yoksa hıc bulaşma ,bılmedıgın şeyleri öğren bildiklerini çözersen hep kendını kandırırsın ,sosyal hayatını tamamen bıtırme ,evdekılere asla yalan atma cok kotu yuzunu vuruluyor sonraları

• cevaplaranız için saolun çok haklısınız şu anda bana sadece sıkıntı veriyor

sosyal hayatım pek yok sevgili konusunu 11 in sonunda bitirdim

obp gelince baya sıkıntı çıkaracak ama yapacak bişey yok

sınav dershanesine gidiyorum garip bi şekilde 6 sınıf arasında 2. sınıfa düştüm bende anlamadım deneme yapamadığım boş bırakmıştım yarın sınav sonuç karnesini alacam bi durum değerlendirmesi yapalım bana biraz tavsiye verin lütfen !
  • Sanki beni anlattın benim de 9 10 11 sene sonu ortalamaları 70 civarıydi son sene yüklendim sonuç selçuk mimarlık ben de en başından beri mimarlik istiyordum arkadaşların dediği gibi hedefini sabit tut mimarlıktan şaşma (bu konuda ciddiyim bence tıptan sonra emeğinin karşıliginı en çok aldigin meslek) ama sürekli de puan net hesabina girme çünkü faydasindan ziyade zarari oluyor

Şu sevgili yorumu cidden çok çok iyi onu kesinlikle dikkate al

Genel olarak söylemek gerekirse en baştan düzenli çalış yani senenin başından itibaren günde 6 7 saat çalışırsan ygsye doğru falan sıkılma durumu olabilir gunde 4 5 saat VERİMLİ calisirsan yeterli olabilir ygsye 2 ay kala evde olursan 7 8 e cikarirsin ygsden sonra rehavete kapılma yani sonuç iyi gelirse gevşeme, kötü gelirse karalar bağlama aynen devam et

Ve cidden en önemlisi, emin ol kime sorsan en önemli olarak bunu söyler: sakın ha lysyi biriktirme ygsden önce ciddi bir şekilde özellikle matematik geometri ve fizik için söylüyorum kimya ve biyoloji için de söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerbow -- 28 Haziran 2015; 4:41:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: killerbow

Sanki beni anlattın benim de 9 10 11 sene sonu ortalamaları 70 civarıydi son sene yüklendim sonuç selçuk mimarlık ben de en başından beri mimarlik istiyordum arkadaşların dediği gibi hedefini sabit tut mimarlıktan şaşma (bu konuda ciddiyim bence tıptan sonra emeğinin karşıliginı en çok aldigin meslek) ama sürekli de puan net hesabina girme çünkü faydasindan ziyade zarari oluyor

Şu sevgili yorumu cidden çok çok iyi onu kesinlikle dikkate al

Genel olarak söylemek gerekirse en baştan düzenli çalış yani senenin başından itibaren günde 6 7 saat çalışırsan ygsye doğru falan sıkılma durumu olabilir gunde 4 5 saat VERİMLİ calisirsan yeterli olabilir ygsye 2 ay kala evde olursan 7 8 e cikarirsin ygsden sonra rehavete kapılma yani sonuç iyi gelirse gevşeme, kötü gelirse karalar bağlama aynen devam et

Ve cidden en önemlisi, emin ol kime sorsan en önemli olarak bunu söyler: sakın ha lysyi biriktirme ygsden önce ciddi bir şekilde özellikle matematik geometri ve fizik için söylüyorum kimya ve biyoloji için de söylüyorum tabi benim ygs 19 bindi lysde 23e düştü sebebi ygsden çıktığımda trigonometriyi daha hiç bilmiyor olmamdi Allahtan çok düşürmedim ona şükrediyorum

Necmettin erbakan iyi sayılır mimarlık fakultesi merkezdedir ama selçuk daha iyi kesinlikle mükemmel bir kampusu var aslinda ben ankaradayim gazi istiyordum ama 0.2 puanla kaçtı kısmet

çok saol doğru diyosun istediğim buydu mimarlık okuyan birinden tavsiye almak tavsiyelerine mümkün olduğunca uyacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.