Şimdi Ara

Tecrübeli arkadaşlar bakabilir mi?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. YKS'ye hazırlanıyorum. Daha doğrusu hala başlamadım... Geç kaldığımın çok farkındayım fakat bazı ailevi problemlerden dolayı böyle oldu. Önümde 6,5 ay var ve benim temelim %25 civarlarında. MF'den 30-50k arası bir sıralama yapmak istiyorum. Mezunum ve tüm günüm boş neredeyse. Temeli ve zamanı bu kadar azken 30-50k arası sıralama yapan var mı aranızda? Ya da herhangi bir tecrübesi olan arkadaşlar beni yönlendirirseniz çok sevinirim. Artık kaybedecek hiç zamanım kalmadı bu yüzden çok sistematik çalışmalıyım. Nasıl bir çalışma beni başarıya götürür lütfen yardımcı olabilir misiniz?

• up.
  • Hocam 193 gün var zaman nasıl az olabilir? Her gün düzenli bir şekilde, savsaklamadan, düzgünce konuları anlamaya yönelik çalışıp üstüne soru çözdüğünüz takdirde çok rahat bir şekilde yetiştirirsiniz. Hem zaten mezunmuşsunuz ve tüm gününüz boşmuş. Oturup çalışmaya daha çok vaktiniz olacaktır demek bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacettepeTıp2019

Hocam 193 gün var zaman nasıl az olabilir? Her gün düzenli bir şekilde, savsaklamadan, düzgünce konuları anlamaya yönelik çalışıp üstüne soru çözdüğünüz takdirde çok rahat bir şekilde yetiştirirsiniz. Hem zaten mezunmuşsunuz ve tüm gününüz boşmuş. Oturup çalışmaya daha çok vaktiniz olacaktır demek bu.
    evet öyle ama meslek lisesi mezunuyum. ayt kısmında neredeyse hiç temelim yok. ama hayalimde hep bu okul ve bölüm var... birinin onayına ihtiyaç duyuyorum. artık kazanamam geç kaldım gibi geliyor ve bu çalışmamı iyice engelliyor. moralim çok bozuk...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.