Şimdi Ara

Tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu tip çok konu olduğunu farkettim ama çoğu konuyu okumama rağmen fikir sahibi olamadım.

Sony 40S2530 Lcd tv aldım birkaç ay önce. Cihaz daha kutusunda hiç kullanmadım.
    Bu televizyona bağlayabileceğim güzel bir 5.1 sistem alacağım. Öncelikli amacım tv ve dvd film izlemek. Uygun bağlantı yapılabiliyorsa bilgisayara bağlayarak müzik dinlemek için de kullanmak istiyorum.

Yine Sony marka hazır sistemler öncelikli tercihim. Çünkü görsel olarak evin heryerinde Sony görmek hoşuma gidiyor. Yeni evleneceğim için 500-600 Ytl'yi geçmek istemiyorum.
    Yukarıda belirttiğim özelliklere uygun,dvd,divx izlerken sorun çıkarmayacak sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaracha10 -- 19 Haziran 2008; 10:22:25 >

• Güncel.
  • kukarcha10,
    bahsettiğin fiyat aralığında sony nin hazır paket dvd li sistemleri var...davdz230 falan gibi...ancak forumda hazır sistemler pek tavsiye edilmiyor...her parçayı ayrı ayrı toplayıp optimum sistemi kurmak öneriliyor...bu sebeple forumu biraz daha takip edersen ayrı ayrı av receiver, hoparlör seti tavsiyeleri bulabilirsin...bu aralar başlangıc seviyesi av receiver olarak yamaha 361, onkyo 304, jvc 5062, harman kardon avr 145, sherwood rd8701 gibi modeller öncelikli...hoparlör seti olarak da pure acousticsler...pure lar biraz ilginc müşterisi kadar tavsiye etmeyeni de var...kulak meselesi...biraz araştırırsan sen de işin içine girecek ve hazır sistemden vazgeçeceksin eminim...kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.