arkadaşlar ben 1 mbit kotalı interneti 1 mbit sınırsıza çevirmek istiyorum.bu çevirme işleminin zamanlamasını nasıl yapayım?yani ayı kaqçı gibi geçsem benim için iyi olur.?birde sınırsıza geçince kotalı internetiminde son faturası geliyormu?
ayın sonunda geçersen faturalarda bi sorun yaşamazsın ama istiyosan şimdide geç ona göre ayarlıyo ttnet zarar falan etmezsin yani, ay sonuna baya var çünkü
kotayı doldurmadan geçme tabi :)
şöyle ki;
ttnet senin aylık kotanı ayın toplam gün sayısına böler. ayında kaçında geçtiysen o sayıyla çarpar.ve senin geçiş yaptığın zamana kadar olan kotanı hesaplar.
yani ayın 15'i gibi geçeceksen 2gb'ı aşmaman gerekir.yoksa aşım ücretini senden alır.
faturanı öde geç
quote:
Orijinalden alıntı: KATADE
şöyle ki;
ttnet senin aylık kotanı ayın toplam gün sayısına böler. ayında kaçında geçtiysen o sayıyla çarpar.ve senin geçiş yaptığın zamana kadar olan kotanı hesaplar.
yani ayın 15'i gibi geçeceksen 2gb'ı aşmaman gerekir.yoksa aşım ücretini senden alır.
anlamadım sanki. o ayın başından itibaren 4gb kota kişiye verilmişse neden bitmeden aşım ücreti alsınki
kullandığı günün kotasını ödüyo yani 4096 mb/30 gün=136,533 mb günlük kotası var. ayın onunda geçerse 10*136=1365 mbden fazla kullanmamış olması lazım.
ayın son günü geçmek en iyisidir . 1 mbit sınırsız gayet iyi oluyor . ben bu ay geçtim sınırsıza . netten film dizi izliyorum . 6 günde 6 gb kota yaptım . diğer türlü her ay kota aşım parası ödüyodum .
ayın son günü kotayı geçmeden...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme