Şimdi Ara

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında çok sık konu alan bir tartışmayı gündeme getirmiş gibi olucam ama esas amacım bu değil. Şu anda 2008 model 1.6 Primeline Jetta kullanmaktayım. Aracımdan gayet memnumum. Her babanın bir hayali olan çocuğuna araba alma isteği bendede var biraz biraz:) Üniversiteye giden oğluma 2. el bir araç bakmaktayım. Geçen sene ehliyet aldı 1 seneden beri ufak ufak arabayı veriyorum. Artık zamanı geldi diye düşünüyorum:) Ben hb bi araç almayı düşünüyordum ve bu sınıf arabalarıda baya baya incelemiştim. Fakat geçen hafta bir hyundai matrix buldum kafam karıştı . Araç 2008 model 10bin kmde bikaç kişiye sordum fiyatının uygun olduğunu söylediler fakat benim hiç bilmediğim bişey var. Araç dizel. Bugüne kadar hep benzinli araba kullandım ve gerek hyundai gerek dizel motorlar hakkında pek bir bilgim yok. Hyundai ve/veya dizel kullanıcıları bana biraz bilgi verirse sevinirim.
    Bu arada araç oğlumun ilk arabası olucak:)

Saygılarımla

• hyundaının dızellerı performanslı motorlardır.lakın oğlunuz yası gereği matrıx bıraz tuhaf kacar.bence sız sınıfında bılınen hatcback arabalara bakmaya devam edın

bu arada oğlınuzun haberı varmı matrıx ı beğendımı yada beğenırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HRN60

hyundaının dızellerı performanslı motorlardır.lakın oğlunuz yası gereği matrıx bıraz tuhaf kacar.bence sız sınıfında bılınen hatcback arabalara bakmaya devam edın

bu arada oğlınuzun haberı varmı matrıx ı beğendımı yada beğenırmı
    bencede Matrix biraz biçimsiz bir araba...B segment bir HB daha mantıklı genç için...Mesela 207,Corsa,CLİO 3,GPUNTO lardan birine bakın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

bencede Matrix biraz biçimsiz bir araba...B segment bir HB daha mantıklı genç için...Mesela 207,Corsa,CLİO 3,GPUNTO lardan birine bakın derim...

Alıntıları Göster
    getz almak daha mantıklı hb düşünürseniz ve dizel düşünürseniz. dizel araçlar artık eskisi gibi çok bakım isteyen araçlar değil ve yakıt bakımından ve sorunsuzluk bakımından hyundai'nin dizel motoru güzeldir. genellikle piyasada 88bg olanları mevcut olup accent ve getzin en üst modelinde 110bg olmaktadır. alternatif olarak kia rio'yada bakılabilir.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bencede matrix acayip bir araba

Corsa veya 207 olabilir
  • Öncelikle yorumlar için teşekkür ederim. Hyundainin dizel performansı konusunda bazı tereddütlerim vardı fakat şimdi biraz daha rahatladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nv761

Öncelikle yorumlar için teşekkür ederim. Hyundainin dizel performansı konusunda bazı tereddütlerim vardı fakat şimdi biraz daha rahatladım.
    quote:

Orjinalden alıntı: nv761

Öncelikle yorumlar için teşekkür ederim. Hyundainin dizel performansı konusunda bazı tereddütlerim vardı fakat şimdi biraz daha rahatladım.

Bi babalık yapacaksın madem ki tam yap.Genç adam matrix mi kullanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: helisel

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: helisel

quote:

Bizimki biraz ilginç çıktı bu konuda:)şeklini şemalini beğendi:)Ancak benim tereddütüm hyundai dizel de nasıldır?Benzinlisini kullanmışlığım var bi sorun yaratmadı ama dizeli bilmiyorum. Yanılmıyorsam Era ve Getzlerdede aynı motor var. Bu kullanıcılarında yorumlarını dikkatle bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nv761

quote:

Orjinalden alıntı: helisel

quote:

Bizimki biraz ilginç çıktı bu konuda:)şeklini şemalini beğendi:)Ancak benim tereddütüm hyundai dizel de nasıldır?Benzinlisini kullanmışlığım var bi sorun yaratmadı ama dizeli bilmiyorum. Yanılmıyorsam Era ve Getzlerdede aynı motor var. Bu kullanıcılarında yorumlarını dikkatle bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Getz de aynı motor olmasına rağmen 2 farklı güçte dizel motor var.
    1. si 88 hp 215 Nm tork 0- 100 12,1 sn
    2.si 110 hp 235 nm tork 0-100 11.1 sn
    Görüldüğü gibi iki motorun performansı oldukça iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeLiM_50

Getz de aynı motor olmasına rağmen 2 farklı güçte dizel motor var.
    1. si 88 hp 215 Nm tork 0- 100 12,1 sn
    2.si 110 hp 235 nm tork 0-100 11.1 sn
    Görüldüğü gibi iki motorun performansı oldukça iyi.

Alıntıları Göster
    uzak doğu arabaların motorlarından tereddüt etmeyin, ne imzamdaki arabaya, nede 2. arabam olan KİA Picanto nun 1.1 motoruna laf söyletmem...
  • quote:

uzak doğu arabaların motorlarından tereddüt etmeyin, ne imzamdaki arabaya, nede 2. arabam olan KİA Picanto nun 1.1 motoruna laf söyletmem...

Alıntıları Göster
    Şahsen Getz tasarım açısından bana hoş geliyor.

Ekleme: Babam araba almamda yardımcı olmuyor nedenini bilmiyorum ama, yine de sağolsun bize bakıyor, keşke tüm babalar sizin gibi olsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 5 Ekim 2008; 23:25:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Ekleme: Babam araba almamda yardımcı olmuyor nedenini bilmiyorum ama, yine de sağolsun bize bakıyor, keşke tüm babalar sizin gibi olsa :)

Alıntıları Göster
    Tipini beğendiyse alın güzel araç.

Ama Getz alırsanız daha genç işi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Tipini beğendiyse alın güzel araç.

Ama Getz alırsanız daha genç işi olur bence

Alıntıları Göster
    Hyundai diye şartlamazsanız kendinizi eğer size Fiesta TDCİ ya da Corsa CDTI oneririm...

Bu arada oğlunuz çok şanslı biri. İnşallah sizin kıymetinizi bilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Alıntıları Göster
    Benim anlamadığım nokta oğluna araba alacak bir kişi neden kendi arabasını belirtme ihtiyacı duyar?

Oğluna araba alacaksan şu kadar şukadar bütcem var

Şu modelleri düşünüyorum

Sizce nasıllar dersiniz

Bende şöyle bir mesaj yazsam nasıl olur:

Babam astrasını satacak kendine vectra alacak , babam aslında bilgisayar mühendisidir

Hangi arabayı alıp kullanmalı. Özel şirkette çalışıyor ama devlet kurumlarına dışardan destek veren bir grupçuğun başında..

Aynı anda kendine bir aldı garajjlı marajlı hemide havuzuda var.

Alalımmı vectrayı :)

Bu arada vectra nasıldır yahu almadan bir anlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 5 Ekim 2008; 23:32:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Benim anlamadığım nokta oğluna araba alacak bir kişi neden kendi arabasını belirtme ihtiyacı duyar?

Oğluna araba alacaksan şu kadar şukadar bütcem var

Şu modelleri düşünüyorum

Sizce nasıllar dersiniz

Bende şöyle bir mesaj yazsam nasıl olur:

Babam astrasını satacak kendine vectra alacak , babam aslında bilgisayar mühendisidir

Hangi arabayı alıp kullanmalı. Özel şirkette çalışıyor ama devlet kurumlarına dışardan destek veren bir grupçuğun başında..

Aynı anda kendine bir aldı garajjlı marajlı hemide havuzuda var.

Alalımmı vectrayı :)

Bu arada vectra nasıldır yahu almadan bir anlatın

Alıntıları Göster
    Bence matrix yanlış olur, daha sportif birşeyler düşünmelisiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

Bence matrix yanlış olur, daha sportif birşeyler düşünmelisiniz...

Alıntıları Göster
    ahh uleyn, şöyle bubam olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

Alıntıları Göster
    valla ben ilk arabamı alana aldırana kadar göbegim catlamıstı ne babalar var yaa

neyse bence üniveristeli bi gence matrix alıp gelecegi ile oynamayın cocugu okulda öğretim görevlisi sanmasınlar

biraz genc işi olsun kırmızı bi grande punto yada siyah bi corsa olabilir ama matrix olmamalı
    (motoruna konforuna vs birsey demiyorum)
    özellikle grande punto...hem sizden uzakta Allah korusun başına bisey gelsede her yerde servisi var ve üzmez

• quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

valla ben ilk arabamı alana aldırana kadar göbegim catlamıstı ne babalar var yaa

neyse bence üniveristeli bi gence matrix alıp gelecegi ile oynamayın cocugu okulda öğretim görevlisi sanmasınlar

biraz genc işi olsun kırmızı bi grande punto yada siyah bi corsa olabilir ama matrix olmamalı
    (motoruna konforuna vs birsey demiyorum)
    özellikle grande punto...hem sizden uzakta Allah korusun başına bisey gelsede her yerde servisi var ve üzmez

Alıntıları Göster
    durun durun buldum. en güzel görünümlü punto birazdan burda olcak one minute

bugün posta gazetesinde çıkmıştı yine krem renkli tek kapı cam tavanlı şahaneydi ama nedense nette bulamadım. bi versiyonunu daha buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 6 Ekim 2008; 3:07:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

durun durun buldum. en güzel görünümlü punto birazdan burda olcak one minute

bugün posta gazetesinde çıkmıştı yine krem renkli tek kapı cam tavanlı şahaneydi ama nedense nette bulamadım. bi versiyonunu daha buldum.

Alıntıları Göster
    teknik sebepten ötürü 2. mesaj oalrak buyrun. arkadan görünüm

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.