Şimdi Ara

Tecrübeli gençler bi bakın hell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun istiklalde bi mekana gidecem arabayla gitmem gerekiyor nereye koymam uygun olur sizce ispark var mı otoparkların saat ücreti nasıl vs vs bide yer tarif ederseniz otoparkla ilgili sevinirim acil bide

• çicekcilerin sağında kasımpaşa otopark'ı var genelde hep full olur orası gayet iyi hemde istiklal'e 2 adım mesafe uzaklıkta tabi yer bulabilirsen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

çicekcilerin sağında kasımpaşa otopark'ı var genelde hep full olur orası gayet iyi hemde istiklal'e 2 adım mesafe uzaklıkta tabi yer bulabilirsen :)

ücret ne kadar hocam
  • valla tam hatırlayamıyorum fakat 1 saati 5-7 TL arası bir rakamdı tabi saatler uzadıkca fiyatta düşüyor..
  • eyvallah
  • Eger Karaköy tarafindan gelirseniz ordan istiklale cikan yokusta ispark var yada taksimin ordaki büyük otelin yan sokagindan assagi inin ordada ispark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dikilitaştan geliyorum büyük ihtimalle inönünün ordan yukarı cıkacam ona gore derseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasu33

arkadaşlar dikilitaştan geliyorum büyük ihtimalle inönünün ordan yukarı cıkacam ona gore derseniz sevinirim

O zaman meydandaki kasımpaşa otoparkına bırakırsın kardeşim
  • eyvallah sagolasın google maps den bakım tam olarak o otoparka
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1993

quote:

arkadaşlar dikilitaştan geliyorum büyük ihtimalle inönünün ordan yukarı cıkacam ona gore derseniz sevinirim

O zaman meydandaki kasımpaşa otoparkına bırakırsın kardeşim

ücret ne kadar hocam
  • quote:

arkadaşlar bugun istiklalde bi mekana gidecem arabayla gitmem gerekiyor nereye koymam uygun olur sizce ispark var mı otoparkların saat ücreti nasıl vs vs bide yer tarif ederseniz otoparkla ilgili sevinirim acil bide

İstiklal otoparkına gidin taksim ılk yardımın altında
    Arabanızı guvenle bırakın
    Saglam yerdır
    Polisler sıvıl araclarını buraya bırakıyor
    Benım kullandıgım yer burası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.