Şimdi Ara

Tecrübeli Herkes Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkes, öncelikle makine öğrencisiyim. 3d çizim, photoshop, analiz yazılımlarını kasmadan kullanabilmek ve gta tarzı güzel oyunları oynayabilmek için bir notebook arayışına girdim. 3-4 yıl kullanmak istiyorum bu yüzden de ekran kartı problemi kafamı karıştırıyor. Gtx960m beni 3-4 yıl idare etmez diye düşünüyorum. Ve sizlerden yardım istiyorum. 17 inc boyutunda ve bu kriterleri sağlayacak notebook öneriniz varmı veyahut şu ayları bekle indirim olur gibi tavsiyelere açığım.
    Bütçe 5000 tl civarı.. Teşekkürler herkese..
    Not: ssd siz olmaz :)

• resatoo R kullanıcısına yanıt
    17 inç boyutunda GTX970M veya üstü ekran kartına sahip SSD'li bir modeli 5000 liraya almanız imkansız bir şey. Atın bunu kafanızdan.

GTX960M sizi rahatlıkla 3 yıl götürür. 3D çizim, shop gibi işlemlerde zaten hayli hayli performans verecek bir kart. Oyunlarda da illa 3 yıl boyunca her oyunu ultra ayarda oynayacağım takıntısında değilseniz sizi 3-4 yıl götürür rahat, 2 yıl boyunca GTX850M kullandım, daha birkaç gün önce sattım laptopı. Bu zamana kadar hiç üzmedi beni. Güncel oyunları genelde medium veya medium-high karışık ayarlarda oynuyordum. GTA V'i mesela çoğu ayar high'dayken oynuyordum. Ki eminim ki satmasaydım beni 1-2 yıl daha rahat götürürdü. Kaldı ki GTX960M çok çok daha iyi bir kart. Emin olun idare edecektir.

Tavsiye ettiğim laptop GE72 6QD olur size.
  • Photoshop ve grafik programları için pc alma yerine mac tercih et zaten o işlerle ilgili bir bölümde okuyorsan herkes mac önerecektir oyun oynama dezavantajı tabi 2 sinide götürsün dersen bütceye bakmak lazım...

Masaüstü ve mobil kartların geleceği gtx1070 e fln bağlı biraz o seri gümbür gümbür geliyor cidden denildiği gibi ses getirirse 2017-18 gelecek oyunlar bayabi grafik farkı yaşar alt kartların durumunu iç açıcı görmüyorum böyle bir şey olursa acil değilse beklemekte fayda var özelliklede masaüstü kartların reaksiyonuna bak 1070 yaygınlaşsın 1080 in özel versiyonları çıksın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.