6,000 tl nakitim var. Az yakan, vergisi az, küçük bir araba istiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: zta53
quote:
Orijinalden alıntı: Andrew_
Fiyat ve beklentilerinden bahset kardeş
Fiat Uno, Lada Samara.. Bu arabalarla benzincinin önunden geç kokusuyla 200 km gider :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zta53
quote:
Fiyat ve beklentilerinden bahset kardeş
Fiat Uno, Lada Samara.. Bu arabalarla benzincinin önunden geç kokusuyla 200 km gider :)
eyvallah :)
İyi, hoş, güzel, herkesler birşeyler paylaşmış araba markası ve modelleri önermişler ama biraz da şahsın tercihine bağlı olarak değil de deneyimsiz şoförün kısa zamanda arabalardan anlamasını sağlayacak, trafikte en uygun şekilde hareket etmesini öğretecek türden araç önerilerinde bulunulsa hem bana hem de belki diğer konuyu açan arkadaşa daha çok faydalı olunur. Uzun araç-kısa araç, eski-yeni karşılaştırmalarıyla hem hangi tip araçlarda deneyimin daha iyi arttığını öğrenmiş oluruz. mesela bence kısa küçük araçlar yeni öğrenen birinin trafikte daha az zorlanarak deneyimlenmesini sağlar ancak park etme ile ilgili ileride sorunlar yaşamasına neden olabilir. Uzun (sedan tipi) araçlar sürücüye bence daha sağlam park deneyİmleri sağlarlar. Bu şekilde bilgiler de paylaşırsak, tabi daha derinlemesine ve açık anlatımla, çok iyi olacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum çağrıma cevap verecek olanlara.
Ben kesinlikle Şahin diyorum. O arabayı düzgün yürütene yenileri oyuncak gibi gelir.
Ben alışmışım R9'a geçende yeni araba kullanma fırsatım oldu. Debriyaja basmayla dibe göçürmem bir oldu. Direksiyonu bi dönderdim farkına varmadan sonuna kadar gitmiş. Birde firen deneyimim var tabi kafayı az daha cama geçiriyordum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme