Şimdi Ara

TECRÜBESİZ ŞOFÖRE İLK ARABA TAVSİYELERİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Fiyat ve beklentilerinden bahset kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B segment araçlara bakabilirsin corsa - polo - fiesta vb. hem küçük hem kullanımı kolay araçlardır.
  • Ne kadar paranız var? Nasıl bi araç istiyosunuz geniş mi küçük arabada olur mu.. Bagaj ihtiyacınız ne kadar? Dizel mi istersiniz benzinlimi.. Düz vites olur mu? Otomatik mi? Nedu habuları bi söyleyin
  • Kesinlikle düz vites ve kullanımı çok zor ve rahatsız bir araç al.Yedek parçası kolay bulunan ve ucuz olsun.bu rahatsız ve kullanımı olan
    zor araçla tecrübe edinirsen ardından tır verseler kullanırsın.

Ben renault torosla öğrendim sürücülüğü şimdi araç farketmiyor.şahinden tut mercedes'e,,gerekirse traktör''e kamyon kamyonet'e kadar ne olsa kullanıyorum...
  • Arkadaşım üstüste 10 tane konu açıp hepsine de .... şeklinde başlayarak neyi amaçlıyorsun sorabilir miyim?
  • ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan için ilk araba
    2 ay önce açıldı
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    İlk araç tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ....

Samara iyidir. Vur çarp 10 liraya sanayide yaptır. Hemde sorunsuz araç.
  • ....

honda jazz
  • ....

En rahatsız edici arabayı al hocam ne kadar zor öğrenirsen ilerde o kadar rahat edersin
  • ...
    çok güzel bir araçtır tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şoför ayrı sürücü ayrı. Şoför dedigin arabayı para icin sürendir.
  • Bombayı atıp kaçmışsın.
  • Murat 131 ben acemiliğimi murat 131 ile attım.Hemde 1 buçuk milyara alıp 3 milyara satmıştım
  • maruti alto
  • birtane şahin al o arabayı iyi sürmeye başlarsan diger bütün arabaları sürersin bana güven
  • skoda felicia al yada paran varsa jetta al otomatik pilota geç kendi gitsin yer uçağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Arkadaşım üstüste 10 tane konu açıp hepsine de .... şeklinde başlayarak neyi amaçlıyorsun sorabilir miyim?

amacım bilgi almak, ilk tecrübem olacak da tüm konularda sağlıklı bilgiler almak istiyorum. (...) çok mu rahatsız edici?
  • Fiat uno.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.