Şimdi Ara

Teemo dan nefret ediyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WOTN.*

Lane de kantirlamasi cok basit ve komik derecede gucsuz bi hero

Teemoyu counterlamak kolay mı? hmm tam tersi olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Teemodan nefret ediyorsan sana oyunu bilen Singed gelmemiş demektir.

+1 :D
    Oyunun en troll herosu kesinlikle. s2 finallerinde bile bi oyunda ciddi trolllemişti.

Ayrıyetten mantarları bu kadar gözünüzde büyüttüğünüze göre karşıdakinin ap teemo olduğunu var sayıyorum. Ap teemo'nun canı var ile yok arasında, adam akıllı bi jungler edinin 2v1lerle level 6'ya kadar 2-3 kere kesin. Sonra bakın mantar falan bir şey yapabiliyor mu? Heroların oyunun hangi saphasında güçlü, hangi saphasında güçsüz kaldıklarını bilerek oynayın.
  • AP Teemo-Useless
    AD Teemo-Useless

Tanky Teemo-OP

Bana ard arda 18 oyun kazandıran bir champ/build varsa o da Tanky Teemodur.

Tanky Teemo: (MR veya Armor Bot-Frozen Mallet-Wits's End-Malady-Mardred's-GA)
  • Ne boş mesaj atıyorsunuz. Yok şöyle yapılırsa ölür yok böyle yaparsan counter. Kimse countersız demedi ki. Adam sinir bozucu demiş sadece. Çok da haklı. Pis bücür Teemo.
  • al akali yi bakalım teemo karşında ne yapabilicek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermage

al akali yi bakalım teemo karşında ne yapabilicek :)

NORDICIN KRALINDAN TAVSIYELER HEYT
  • teemo benim amiral gemim. ne zaman maç kazanmak istesem ya singed, ya teemo. Teemonun senin dediğin şey haricinde bence en önemli özelliği hızlı olmasıdır. Kimse söylemez ama teemonun hızı op dir.
  • quote:

dibime mushroom koyucam. yürüdüğü yollara mushroom döşeyeceğim. saldırdığı sırada q basıp flashla kule dibine gideceğim. anca bunu yaparım.lvl 15 e kadar eziyorum ama sonrasında çoşarsa saldırılmıyor bile akaliye. tabi bu her hero için geçerlidir. kötü bi akali oynayan olsa q + bir vuruşda adamı aldığım da oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Vertigo.

quote:

NORDICIN KRALINDAN TAVSIYELER HEYT

komik mi olduğunu düşünüyosun
  • Ben oyuna yeni başladım, denediğim şampiyonlar arasında niyeyse en çok Teemo ve Ezreal'e kanım ısındı.

Şu build'i yapınca oldukça başarılı; Ninja Tabi, Frozen Mallet, Nashor's Tooth, Wit's End, Rabadon's Deathcap, Zhonya's Hourglass

Yeni olduğum için pek bilmiyorum tabi ama oynadığım kadarıyla bunu çıkarabildim.
  • Döverim lan seni.
  • Teemo sevilmez mi ya

• up.Son acilan konulara gore kendisinden kurtulucakmisiz.gg teemo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten teemo dan bukadar nefret eden oldugunu bilmiyordum ne istiyorsunuz ki bende nefret ediyorum ama kaldırılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

Gerçekten teemo dan bukadar nefret eden oldugunu bilmiyordum ne istiyorsunuz ki bende nefret ediyorum ama kaldırılmasın

Bu yüzden global taunt denen bir özelliği var full tank kasan bir teemo maç kazandırır.Eğer karşı taraf bir çok defa mantara bastıysa maç artık bu şekilde geçiyor.

Enemy-----------------------Allies-------Teemo
    Enemy------Allies---Teemo
    Allies----Enemy-Teemo

Your team scored a ace

Aynısı singed içinde geçerli sanırım tiplerinden dolayı insan psikolojinde onlara karşı saldırgan olmak yatıyor. Ben çok singed oynadım ama karşıma geldiği zaman devamlı kovalasam mı yoksa bırakıp işimemi baksam diye arada kalırım. Aynı yerde daireler çizerim.Singedin taunt olayı sadece augment skininde yok ondada insanın gördüğü an kaçası geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 7 Kasım 2012; 19:01:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Gerçekten teemo dan bukadar nefret eden oldugunu bilmiyordum ne istiyorsunuz ki bende nefret ediyorum ama kaldırılmasın

Bu yüzden global taunt denen bir özelliği var full tank kasan bir teemo maç kazandırır.Eğer karşı taraf bir çok defa mantara bastıysa maç artık bu şekilde geçiyor.

Allies----Enemy-Teemo

Your team scored a ace

Aynısı singed içinde geçerli sanırım tiplerinden dolayı insan psikolojinde onlara karşı saldırgan olmak yatıyor. Ben çok singed oynadım ama karşıma geldiği zaman devamlı kovalasam mı yoksa bırakıp işimemi baksam diye arada kalırım. Aynı yerde daireler çizerim.Singedin taunt olayı sadece augment skininde yok ondada insanın gördüğü an kaçası geliyor.

full tank teemonun itemler nedir denicem ben tiplere takmiyorum cok kil oldugum champ yok singedi takip etmem,singedin minionlara surekli q atmasi sinir ediyor bi

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

quote:

Orijinalden alıntı: mekan59

ya arkadaş çocuk olmayın cok zevkli bi champion niye silsinler 2-3 yeni yetme dedi diye silmez kimse

ekim 2010 lole baslama tarihim.lol bolumundede herkes tanir beni...

SEN KİMSİN BE !
    cho gath yedi

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Allies----Enemy-Teemo

Your team scored a ace

full tank teemonun itemler nedir denicem ben tiplere takmiyorum cok kil oldugum champ yok singedi takip etmem,singedin minionlara surekli q atmasi sinir ediyor bi

Hybrid oluyor frozen mallet with ends gibi itemler ile mesela frozen slow atarken with ends pasifi ile magic damage vuruyor.

• Simdi aklima geldi tanky teemo gbi tanky tf kassak?Tf free ise deniyim tr de...

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

up.Son acilan konulara gore kendisinden kurtulucakmisiz.gg teemo

Lütfen ona inanmadığını söyle.

Sazan.avi yapmış Morello.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.