Şimdi Ara

Teemo dan nefret ediyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
1
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

Gerçekten teemo dan bukadar nefret eden oldugunu bilmiyordum ne istiyorsunuz ki bende nefret ediyorum ama kaldırılmasın

Bu yüzden global taunt denen bir özelliği var full tank kasan bir teemo maç kazandırır.Eğer karşı taraf bir çok defa mantara bastıysa maç artık bu şekilde geçiyor.

Enemy-----------------------Allies-------Teemo
    Enemy------Allies---Teemo
    Allies----Enemy-Teemo

Your team scored a ace

Aynısı singed içinde geçerli sanırım tiplerinden dolayı insan psikolojinde onlara karşı saldırgan olmak yatıyor. Ben çok singed oynadım ama karşıma geldiği zaman devamlı kovalasam mı yoksa bırakıp işimemi baksam diye arada kalırım. Aynı yerde daireler çizerim.Singedin taunt olayı sadece augment skininde yok ondada insanın gördüğü an kaçası geliyor.

full tank teemonun itemler nedir denicem ben tiplere takmiyorum cok kil oldugum champ yok singedi takip etmem,singedin minionlara surekli q atmasi sinir ediyor bi

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/teemo-the-hybrid-vengeance-anti-ad-carry-192909

bu buildi denemeni tavsiye ederim hem tank hem ad hem ap :) güzel vuruyorda dene derim ben sevdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Simdi aklima geldi tanky teemo gbi tanky tf kassak?Tf free ise deniyim tr de...

tf e tanky gitmez,tankyligi rylai ile sagliyorum az.

@iDNZCLK botu napiyoruz defansifmi? baska hangi itemler uyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 7 Kasım 2012; 21:02:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoylan

quote:

quote:

quote:

Gerçekten teemo dan bukadar nefret eden oldugunu bilmiyordum ne istiyorsunuz ki bende nefret ediyorum ama kaldırılmasın

Bu yüzden global taunt denen bir özelliği var full tank kasan bir teemo maç kazandırır.Eğer karşı taraf bir çok defa mantara bastıysa maç artık bu şekilde geçiyor.

Allies----Enemy-Teemo

Your team scored a ace

Aynısı singed içinde geçerli sanırım tiplerinden dolayı insan psikolojinde onlara karşı saldırgan olmak yatıyor. Ben çok singed oynadım ama karşıma geldiği zaman devamlı kovalasam mı yoksa bırakıp işimemi baksam diye arada kalırım. Aynı yerde daireler çizerim.Singedin taunt olayı sadece augment skininde yok ondada insanın gördüğü an kaçası geliyor.

full tank teemonun itemler nedir denicem ben tiplere takmiyorum cok kil oldugum champ yok singedi takip etmem,singedin minionlara surekli q atmasi sinir ediyor bi

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/teemo-the-hybrid-vengeance-anti-ad-carry-192909

bu buildi denemeni tavsiye ederim hem tank hem ad hem ap :) güzel vuruyorda dene derim ben sevdim :)

deniyim girersem fena degil gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stoylan

quote:

quote:

quote:

Allies----Enemy-Teemo

Your team scored a ace

deniyim girersem fena degil gibi

dene kesin hem savunması iyi oluyor hemde çok iyi gömüyor daha demin oynadım şimdi teemoyla aynı build ile 9/1/2 gibi bir skor yaptm dakika 20 de mid de :)

• bu konu unutulur mu?
  • tf'larda hiç bir işe yaramıyor ama 1v1 de çok sağlam hero zevkine oynana bilecek bir hero :)
  • Hort

• quote:

Orijinalden alıntı: balistikus8

"teemo dan nefret ediyorum! seni yakalayacağım, yıllarca uğraşmam gerekse bile seni ele geçireceğim,nihahahahahaooo... oouhh!! seni yakalayacağım, elbet bir gün köyünü bulacağım, o zaman, o zaman pişman olacaksın."

Gargamel Türkiye şubesi

Ayrıca konuyu kim hortlattı boşyere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.bahar87

tf'larda hiç bir işe yaramıyor ama 1v1 de çok sağlam hero zevkine oynana bilecek bir hero :)

Sen sus lan köylü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantarları ile tf'yi çevirebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Teemodan nefret ediyorsan sana oyunu bilen Singed gelmemiş demektir.

+100

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duygulandırdınız şimdi beni ama
    ah ah eski günlerr..konumu hortlatan kimse çok teşekkürler
  • Biri Teemo mu dedi
    Oyunu bırakmıştım teemoyla çıktığım ligleri seri seri düşürmüş vicdonsızlar

• Çok zevkli bir champ bence 😃

Edit:İbretlik hort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalinder -- 27 Ağustos 2014; 0:59:11 >
  • Cho gath yedi

• Cho yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starlow

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.bahar87

tf'larda hiç bir işe yaramıyor ama 1v1 de çok sağlam hero zevkine oynana bilecek bir hero :)

Sen sus lan köylü

2 yıllık konu 2 ay önce hortlatıldı ve sen şimdi yine mi horlatıon
  • cho yemiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.