Bildirim
Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (106. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
5. sezonun görüntülerinden yapmışlar onu. Yeni sezon fragmanı değil yani.
Sezon finaline gelecek olursak bi kere ilk söylemek istediğim izlerken kör oldum onlar nasıl efektler. Paintle mi çizdiniz çölü falan? Bi de çok oldu bittiye getirdiler izlerken sezon finali olacağını tahmin bile etmedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ingoshi
5. sezonun görüntülerinden yapmışlar onu. Yeni sezon fragmanı değil yani.
Sezon finaline gelecek olursak bi kere ilk söylemek istediğim izlerken kör oldum onlar nasıl efektler. Paintle mi çizdiniz çölü falan? Bi de çok oldu bittiye getirdiler izlerken sezon finali olacağını tahmin bile etmedim.
Aynen bende hocam hatta su elektrik emen cocugun efektleri bildiginiz paintti hatirlarsaniz saga sola iki uc cizik gidiyordu falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Orada başka sahne çekilmiş olabilir (Kira'nın eğitim sahneleri falan) ama bu sahnenin gerçekten orada çekilmiş olması imkansız resmen greenbox stüdyo'da çekilmiş -
Olabilir Kira'nın orada kamera arkası bir fotoğrafını görmüştüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-Baranov. -- 13 Mart 2016; 16:38:36 > -
Epik fightsız bir final daha şu scott artık dayak yemekten kurtulup dayak atmalı betası bile daha güçlü yaw -
Aradan sonra bölümleri biriktirmiştim. Hepsini birden izlemek güzeldi
-
Arden Cho(Kira) 6. sezonda olmayacak. -
Çekik gözlü teenage hatun çok kötü değildi bence eywah şimdi scota yeni sevgili çıkartcaklar. Bir kaç bölüm yine tanışma faslı falan filan olucak. -
Bir üçüncü sezona bakıyorum, bir beşinci sezona. Büyük hayal kırıklığı.
Bir ara üçüncü sezonun ilk yarısını yeniden izleyebilirim belki. -
4. sezon 12. bölüme kadar izleyip uzun bir zaman izlememişim.Yeniden izleyeyim dedim ama 4. sezon 13. bölüm yok direk 5. sezonmu başlıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit
Ne kadar "bilmem ilk kaç sezon iyi, onun dışında ergen dizisi" dense de, CNBC-e'de görüp, izlediğim ilk dizilerden biri olduğu için başlayasım geliyor
POI'nin boşluğunu doldurmak için başlıyorsan sıkıntı yaşarsın hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 17 Haziran 2016; 18:53:31 > -
Bir an hevesle başladım diziye ve bayıldım. 1 hafta-10 günde 3 sezon izledim. 4 ve 5 sezonlar hakkında yorumları okudum da. Sizce diziyi bırakayım mı aklımda iyi olarak kalsın çünkü 3b çok hoşuma gitmişti. Hayal kırıklığı yaratacaksa izlemeyeyim devamını
Zirvede bırakmışın izleme daha , senin için daha iyi -
4.sezon 1.bolumu izledim. Çok ilgimi çekmedi bende öyle yaptım
Beyler ne zaman baslicak
Yeni sezon ne zaman ?
Daha resmi bir duyuru yok. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X