Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. sezonda bırakmıştım derek alfa mı ne olmuştu. derek ve peter yok diyorlar doğru mu gelecek mi ileri ki bölümlerde bu adamlar olmadan çıkmaz tadı
  • 17. bölüm sezonun geneline göre güzeldi, keyif verdi ve Liam'ın muazzam sahnesi ile merak uyandırdı.

• Tam bir şeyler öğrenilcek ama hep yarıda kalıyor bu arada en son liamın kurdun üstüne atlaması muazzam olmuş scott haladaha korksun bu bölüm theo yoktu.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

Theo ve doktorlar yok; Chris, Gerard, Parrish ve tabii ki koç ile lakros var. Kısacası keyif var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 18 Şubat 2016; 0:20:32 >
  • Aga bu nedir?!? Adamın betası yani bildiğimiz betası kurdun üzerine deliler gibi atlarken bizim TRUE ALPHA diye gecindigimiz köpek yavrusu korkak kedi gibi hemen çekiyor kapıyı. Ulan be adam sen gerçek alfa değil misin? Atlasana o kapıdan dışarı hayvanlar gibi kukreyerek burada bizde variz ulan desene? Valla ben kendi kendimi paraliyorum ya bu Scort'u görünce. Şu Jeff ile konuşma imkanım olsa sadece bunun sebebini sorarım yani çünkü bunun hiçbir mantıklı yanı yok. Hayır diziyi bitmedende birakamiyorum yani sonucta ilk 4 sezonu hatim etmiş insanım ben, üzerimde bi etkisi var tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

17. bölüm sezonun geneline göre güzeldi, keyif verdi ve Liam'ın muazzam sahnesi ile merak uyandırdı.

Katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla güzel bölümdü bir çok şeyi anlattılar ama ben bir mok anlamadım.
  • Millet iyice bıraktı diziyi arkadaş artık izleyen kalmadı ah scott yaktın milleti hepsi kül oldu.
  • 5x18 Güzel bölümdü. Sezon ortalamasının kat kat üstünde idi. The Beast için daha iyi bir aday yok muydu ya Bu arada Scott ile ilgili yorumlara tamamen katılıyorum. Senaristler gıcık her halde bu herife. Adamın betası alfa ayaklarında takılıyor, o bakıyor
  • Evet scott ile aralarında yaş farkı vardı genel olarak ondan dolayı ayrılmak istedi zaten dizi ergen dizisi kız biraz beden olarak büyük kaçıyor scota.

Bu arada bu kadar saçma bir bölüm görmedim saçma diyorum konumu bulamadılar arkadaş kurt pençesinden yağmur suyunu içip true alphadan kat ve kat güçlü bir kurtadam olması acayip saçma onu geçtim arkadaş adam o suyu içtiği gibi kükremeye başlıyor. Theo canavarın gücünü çalmaya çalışıyor onu anladıkda bu scott ne yapıyor arkadaş bu senaristlerin ne halt yapmaya çalıştıklarını anlamadım ama şunu söylerim eğer gerçek alfayı görmeyeceksek bu sezondan sonra bir daha izlemiyecem zaten çünkü sıkıntı bastı.

Mecburen bakıyorum 5 sezon oldu adam true alpha ama bir türlü göremedik. Bende bir yerde yorumu okumuştum ve bu yoruma aynen katılırım. ''Peter’ın alfa olduğu zamanlarda ki dönüşümünü görelim hiç olmadı Derek’in betayken dönüştüğü gibi bir kurta dönüşsün artık yeter yani seyirciye ana karakterin gücünün efsanevi bir şey olduğunu söyledikten sonra bu kadar dayak yedirmek çok büyük bir saçmalık. Son olarak canavarın dönüşme nedeni hayatımda duyduğum en aptalca neden. Alfa anneden doğarken annesinin ölümüne neden olduğu için lanetli bir kurda dönüştü, iki alfa tarafından ısırıldığı için lanetli bir kurda dönüştü hiç olmadı kendi türünü devamlı öldürüp evrim geçirdi vb. şeyler yerine kurt adamın pençesinden yağmur suyu içtimde normal alfalardan bile kat be kat daha güçlü bir iblis kurta dönüştüm hadi ordan ya.

• Geçmişe ilişkin sahneleri olan bölümleri hem severim, hem sevmem; zira bilgi verirken aynı zamanda 40 dakikanın yarısı da geçmiş oluyor ve böylelikle günümüzde neler olduğunu görme imkanımız azalıyor, insan sabırsızlanıyor. Bölüme gelecek olursak Mason olduğu zaten tahmin ediliyordu, pek şaşırtmadı. Diğer bölüm mızrağı bulurlar; son bölümde de tahminimce de Lydia kullanarak bitirir, biz de gg wp deyip noktalarız.

Bu arada, Theo'nun ortalıkta olmaması acaba diğer sezonda da bela olmaya devam edecek mi, yoksa iki bölümde onu da harcayacaklar mı diye düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 24 Şubat 2016; 20:41:22 >
  • Güzel bölümdü. Sıkat kardeş senin gibi turu alfa olmaz olsun. teee ilk sezondan beri true alpha true alpha ne lan bu gelen vuruyo giden vuruyo yeter

• Theo yağmur suyunu içip o kurda dönüşcek bence ordan devam eder diğer sezon.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

Korktuğum ihtimal tam olarak bu. Gelecek sezon adam gibi bir düşman ve senaryo olmazsa diziyi bırakacağım.

• Dizide sevgili olduklarından dolayı oldu bu durum kızda çok tepki falan almış scott çocukdu zaten o zamanlar kız 30 yaşında 9 yaş falan var. Zaten kendiside ayrılmak istemiş.
  • Kira ve Allison 1985 doğumlular. Scott ise 1991 doğumlu. Öyle aman aman bir yaş farkı yok.

• Dizi su anda ne durumda en son bıraktığımda lydia hastanedeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Il Giurista

Kira ve Allison 1985 doğumlular. Scott ise 1991 doğumlu. Öyle aman aman bir yaş farkı yok.

Aynen. Ben sebebin bu olduğunu sanmıyorum.

Dünyanın en saçma nedenlerinden biridir eğer doğruysa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Il Giurista

Kira ve Allison 1985 doğumlular. Scott ise 1991 doğumlu. Öyle aman aman bir yaş farkı yok.

Aynen. Ben sebebin bu olduğunu sanmıyorum.

Dünyanın en saçma nedenlerinden biridir eğer doğruysa

Scott'un dayak yemesinden sıkıldığı için ayrılmıştır

Bu daha mantıklı geldi şuan

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.