Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.12

Herkes kendi kafasına göre birşeyler kovalıyor.

Şu Gerard kaç sezon sonra geri geldi, yalnız o değilde adam o çiçeği başka bir yerden temin edememiş mi bunca yıl.

Sönük bir giriş oldu ama haydi bakalım neler olacak.

• Sanki bu bölumde eski havasını yakalamaya çalışmış biraz teen wolf. Muziklerin yerleri falan çok guzel bir bölumdu ama scottun arabadan atlayıp kukreyip sonra tekrar arabaya kaçması guldurdu Decalioun da gelirse tam tekrar kendine gelir dizi belkide derek gelir.. Lydia kısmına gelirsek bence kafa karıştırmak için boş boş şeyler gösteriyorlar abi bize çok saçma çunku 4 saat kızın ayağını izledik.. Söylemeden geçemeyeceğim kiranın skinwalker'larla kapıştığı sahnedeki alttan çekim guzeldi

@MessiTugi Hislerimiz karşılıklı hocam bende surekli buraya bakıyorum başkaları ne duşunmuş diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Sanki bu bölumde eski havasını yakalamaya çalışmış biraz teen wolf. Muziklerin yerleri falan çok guzel bir bölumdu ama scottun arabadan atlayıp kukreyip sonra tekrar arabaya kaçması guldurdu Decalioun da gelirse tam tekrar kendine gelir dizi belkide derek gelir.. Lydia kısmına gelirsek bence kafa karıştırmak için boş boş şeyler gösteriyorlar abi bize çok saçma çunku 4 saat kızın ayağını izledik.. Söylemeden geçemeyeceğim kiranın skinwalker'larla kapıştığı sahnedeki alttan çekim guzeldi

@MessiTugi Hislerimiz karşılıklı hocam bende surekli buraya bakıyorum başkaları ne duşunmuş diye

Kırmızı boyalı kızınkiydi dimi o alttan görüntü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de katılıyorum güzel bi bölüm oldu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam ama guzel cekmisler 4 kere tekrar ettim o sahneyi

• Yine çöp bir bölümdü..bölümü 3'e bölüp birkaç saat arayla izledim çünkü aşırı sıkıcı bir dizi haline geldi..Bu arada Kira'nın poposu güzelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Yine çöp bir bölümdü..bölümü 3'e bölüp birkaç saat arayla izledim çünkü aşırı sıkıcı bir dizi haline geldi..Bu arada Kira'nın poposu güzelmiş.

O kiranin degil savascilardan birinin poposu

• İlk defa şu Son bölümü biraz beğendim hele Son sahnesi decoulion geri gelicek bekliyoruz

• Bu ne ya peşpeşe bölümler çıkıyor arkadaş.

Boş bir bölüm olmuş az daha maliada theoyu öpecek sandım arkadaş. Paso öpüşme koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 22 Ocak 2016; 0:05:48 >
  • Yav şu Kira'yı bir tek ben mi Asa Akira'ya benzetiyorum?
  • Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    Gençlik hali ikiside aynı memleketten herhalde.

• Zaten attı ama annesi ortadan ikiye böldü mızrağı.Onlar da pek meraklı değilmiş demek ki Kira'yı tutmakta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

2015'de en çok gelir elde eden mobil oyun 1.345 milyar dolarla Clash Of Clans olmuş ama böyle saçma güncellemelere devam ederlerse 2016'da bu gelirler düşecek gibi.

Ahaha hocam su güzel miydi

• bence sezonun en iyi bölümü olmuş ama şu lydia sahneleri sıktı artık
  • Bence de çok iyi bölüm olmuş. Çok beğendim. Sezonun şu ana kadarki en iyi bölümü olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scott hala süs alfa mı?Çoktandır izlemiyorum
  • Bölüm güzeldide cidden lydia görüp durmak sıktı iyice

• betasından dayak yiyen tek alfa olarak tarihe geçti scott tebrik etmek lazım.

• Scottı haladaha adam akıllı bir dövüşürken bir Lycoan halini göremedik Deacaliunda geldi şimdi bakalım yine bir kaç kez dayak yer zaten theoda ayrı bir tarafda onun sonu yakın gibi.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.