Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi devam etmesi gerekirken birde ara veriyor. Scott çok dayak yedi sanırım beyninde hasar oluştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Ben hala bu diziyi neden izliyorum lan?' dedirten nadir dizilerden. Arkadaş böyle kalitesizlik olmaz ya. İzlemesek mi napsak?
  • ulan kaç gündür yeni bölüm bekliyorum sezon bitmiş bune saçmalık bu nasıl saçma bir dizi oldu yavv
    eski sezonlarda kaliteli işler çıkıyordu reyting artınca bütceyi azaltıp çekmeye başladı adamlar bu kadar kaypaklık ikiyüzlülük olmaz valla sırf 4 ezon sabrettim diye izledim yoksa izlenmez bu lanet dizi bu kadar vasat bi sezonmu olur arkadaş karakter derinlği tam oturmaya başlamıştı senaristmi değişti ne değişti anlamadım gene saçma sapan dandik bir dizi oldu...
    ÖZET.: başlamayın pişman olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Sezon finali güzeldi fakat

O hırçın kadının ölmesini istemezdim bu yönden hayal kırıklığına uğradım... Baya sertti renk katıyordu diziye...

gözün aydın ölmedi hocam.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bu dizide Scott Mccall'ın kullandığı telefon zil sesini merak edenler aşağıdaki linkten get ringtone butonuna tıklayarak indirebilir :

http://www.zedge.net/ringtone/493137/

T-Mobile ringtone olarak geçiyor. T-Mobile kendi sattığı telefonlarda bu zil sesini yüklüyormuş. Çok ilginçtir ki dizinin sponsoru AT&T operatörü. Zaten telefonların ekranlarında vs kocaman AT&T logosu gözümüze sokuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 19 Eylül 2015; 7:40:46 >
  • Bu sezon leş

• Dizi sitelerinden birinde şöyle bir şey okudum gerçekliğini bilmiyorum.

Alıntı :
    Scott 5B'de Delta Wolf olacak. Bu tür 200 senede bir geliyor ve true alfadan bile çok çok daha güçlü. Bir nevi kurdun en üst seviyesi. Hızlı iyileşiyor,darbeleri kolaylıkla savuşturuyor. Göz rengi ise tamamen siyah olacak. Yani 5bde büyük sürprizlerle dolu aksiyon sahneleri geri gelecek. 5A'da kurtboğan soluduğu için sürekli dayak yiyen Scott efsanevi bi şekilde geri dönecek.
  • Banada hiç inandırıcı gelmedi desem yeridir adam 5 sezondur şamar oğlan bir anda şaha kalkarsa tuhaf olur. Zaten scottı oynayan kişinin oyunculuğu çokda iyi değil bana göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Smallville gibi yapcaklar gibi geliyor sanki. Yine durcaklar final zamanı scott yakıp yıkacak olmasında. O değilde forum gitmiş arkadaş bu ne yazı yazamıyoruz kasıyor resmen.
  • Zaten bana da hiç inandırıcı gelmedi

Ama umut fakirin ekmeği işte, belki bişeyler olur da izlediğimiz 5 sezon boşa gitmez diye hevesleniyorum
  • Ben de tüm suçu senaristlerde buluyorum. Oyuncularla ilgili bir sorunum yok.

• Ocak mi kesin tarih gözüm yine reis dayak yiyecek mi diye arıyor arada aklıma geldi bu saatte

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

Ocak mi kesin tarih gözüm yine reis dayak yiyecek mi diye arıyor arada aklıma geldi bu saatte

saçmalık falan ama insan özlüyor dimi
  • Çok var ya ocağa

• Bu 5b fena olcak gibi theo ve ekibi korku doktorları malia için çöl kurdu kira içine nogitsune gircekmiş chris geldi scott delta kurt olcakmış bi kaç yerde gordum liam vs hayden stiles scott kavgalı felan iyi olucak inşallah

• Scott, Delta Wolf olmaz olsa bile yine dayak yer
  • hannnes01 kullanıcısına yanıt
    Çare derek ve peter bana göre bu ikisi girse yürür gide scott isterse göril olsun farketmez yine dayak yer gibi.
  • Yeni trailer geldi:
  • Deucalion'ı gördüm yeter benim için.. Sonrası zaten Scott'ın dayaklarıyla geçer.

• Ooh diziye dönenler çok iyi. Artık daha iyi olmasını bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.