Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alfa var tek kükremesiyle betasını susturur, alfa var betası kan kusturur...

ccc derek reis ccc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 25 Ağustos 2015; 23:08:25 >
  • torata90 kullanıcısına yanıt

Burda senaristler karakteri sanırım daha bu bölümlerde devreye sokmayacak gibiler ya sona saklıcaklar yada bir kaç bölüm sonraya. Karakteri öyle bir hale soktularki dönüşsemmi dönüşmesemmi diyor olsammı olmasammı diyor. Dizide farkettiyseniz hiç olmuyan kişiler bile kendini gösterdi mesela Liam bile gücünü gösterdi stiles desen öyle Scottı 10 bölümdür dayak yerken görüyoruz. Haladaha diyorum şu diziye derek veya peterı sokunda adam akıllı bir bölüm izleyelim.
  • yüzyıldır görünmemesine şaşmamalı gerçek alfanın... kim olmak ister ki sürekli dayak yiyor. hepsini geçtim betasın da yedi ya la. peter in kükremesi yetiyordu scotta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Burda senaristler karakteri sanırım daha bu bölümlerde devreye sokmayacak gibiler ya sona saklıcaklar yada bir kaç bölüm sonraya. Karakteri öyle bir hale soktularki dönüşsemmi dönüşmesemmi diyor olsammı olmasammı diyor. Dizide farkettiyseniz hiç olmuyan kişiler bile kendini gösterdi mesela Liam bile gücünü gösterdi stiles desen öyle Scottı 10 bölümdür dayak yerken görüyoruz. Haladaha diyorum şu diziye derek veya peterı sokunda adam akıllı bir bölüm izleyelim.

Aynı fikirdeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

Alfa var tek kükremesiyle betasını susturur, alfa var betasından dayak yer...

ccc derek reis ccc

Güzel söz yaz bunu

• torata90 kullanıcısına yanıt
    Değiştirdim şimdi bak
  • Ya arkadas o degil de bu nedir

Diziye konsantre olamadim ikide bir çikip duruyor.

Ayrica Scott sasirtmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 26 Ağustos 2015; 15:12:39 >

• O değil 5b sezonunda yine doktorlar olcakmış 3 te ne guzeldi ada farklı bde farklı kötüler vardı 5 te niye boyle yaptılar
  • Boş vaktim var diye izliyorum yoksa harbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

Boş vaktim var diye izliyorum yoksa harbi

Aynen aynen ...
  • Theo'nun amacı ve parish in ne olduğu ortaya çıktı bu bölümde ancak soru şu ki
    cehennem tazısının nemeton'a götürdüğü cesetler yanmıyor muydu? Theo cesetlerini nasıl diriltebildi?

Ve yine
    süper ay olayı nedir? Duvardaki resim bir ipucu verse de Doktorların o gün ile ilgili planları hala bir sır ve
    diğer yandan Scott un sözde Alfa olayı can sıkmaya başladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar
    önceden izliyordum ama epeydir izlemiyorum
    en son izledigim yer japon kızın görünmeye başladığı kısımlar(kacıncı bölüm oldugunu hatırlamıyorum)
    bundan sonraki bölümler güzel mi yoksa izlemeye değmez mi
    birde kaçıncı bölümde kaldığımı söyleyebilecek var mı
  • kyran kullanıcısına yanıt

Farkettiyseniz the ordan şırıngaya bir şey doldurdu ve orada bazı tüpün içinde birilerini hayatta tutuyorlar sanırım onun sayesinde onu enjekte etti o sayede yaşadılar.
  • Scott yine dayak yedi Dizi ara vermiş sanırsam Mart ayında devam edecekmiş...
  • D. kullanıcısına yanıt
    7 ay ara mı verilir

Flash 2 hafta ara verince küfürbaz haydo'ya bağlıyorum, 7 ay nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 ay olmaması lazım, kış sezonunda başlayacak tekrar diye biliyorum bende.
  • 2016 Ocak'ta devam edecek dizi..

5A'da yaşanan olayların sebeplerini izledik. 5B'de şimdiki zamanı izleyeceğiz.

• Bu diziyi izlenebilir kılan karekterler peter ve derek. Onlarsız bu dizi çok boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden 'Status Asthmaticus' bir bölümdü

Şu ana kadar ki en berbat yarı sezondu bu bence.Geçen sezon kraldı.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.