Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle dizi 2 parçaya ayrılmıştı 3.sezonda olduğu gibi (A ve B) fakat bu sezon tek bir konu işleyecekler 3.sezonda ki gibi diğerinin sonunda olan bir şeyle bağlamayacaklar tek parça olarak devam ettirecekler konuyu...

Dizinin genel işleyişiyle ilgili spoilerdir 5A sezonunu izlemeyenler açmasın

5. sezonun ilk bölümde şimdiki zamandan bir sahne gösterdiler fragmanlarda da vardı zaten hatta 5 dakikalık sadece o sahnenin olduğu parçayı yayınlamışlardı Lydia'nın dövüşmesi ve ikizlerden birinin gelmesiyle biten sahneden sonra finale kadar olan her şey o zamandan önceki olayları anlattı hatta o sahne de arkadaşlarıyla ilgili sorular soruldu ve neden sürünün dağıldığı anlatıldı.

5B sezonu genel olarak daha hareketli ve istenilenleri vermek olacaktır çünki konuyu anlattılar.(hele ki o final de Scott ve annesinin sahnesi mok etti)
    Kış bölümün de Çöl kurduda olaya dahil olacak diye biliyorum çok istedikleri Derek ve Peter'da bazı bölümlerde görüneceklermiş konuyu anlatmak için vasat bir yarım sezon çekmek ne kadar mantıklı tartışılır.Çerezlik bile izlense de o etkiyi bile bu sezon veremedi.Bundan sonra bol bol Scott dayak yemeli bölümler dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

merhabalar
    önceden izliyordum ama epeydir izlemiyorum
    en son izledigim yer japon kızın görünmeye başladığı kısımlar(kacıncı bölüm oldugunu hatırlamıyorum)
    bundan sonraki bölümler güzel mi yoksa izlemeye değmez mi
    birde kaçıncı bölümde kaldığımı söyleyebilecek var mı

boş vaktin varsa izle yoksa boş ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

merhabalar
    önceden izliyordum ama epeydir izlemiyorum
    en son izledigim yer japon kızın görünmeye başladığı kısımlar(kacıncı bölüm oldugunu hatırlamıyorum)
    bundan sonraki bölümler güzel mi yoksa izlemeye değmez mi
    birde kaçıncı bölümde kaldığımı söyleyebilecek var mı

boş vaktin varsa izle yoksa boş ver

anladım saoaslın
  • Bu gün izleme fırsatı bulabildim sezon finalini,

Bu kadar boş bi sezon finali olamaz abi bu ne,betasından dahi dayak yiyen bir gerçek alfa yuh yani
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

Tamam öyle de, Cehennem Tazısı'nın Nemeton'a götürdüğü cesetler yanıp kül olmadı mı? yanıp kül olduktan sonra tekrar ortaya çıkmaları biraz tuhaf.
  • Boşa geçen 9 bölümden sonra 10. bölüm de şaşırtmadı sonuçta kötü bir sezon evet...
    Ancak "betasından ...... true alfa" kısmında astım ilacı diye aldığı havanın aslında

Kurtboğan içerdiğini gözden mi kaçırdın acaba?
    Şöyle düşün, betasına zarar vermek istemeyen ve (her ne kadar saçma olsa da) astım krizi tekrar canlanan ve ilaç diye kurtboğan çeken bir alfanın karşısında Süper ay nedeniyle daha da kuvvetlenmiş bir beta var.

Bu nedenle "yuh yani" diyecek bir durum en azından dayak olayı için geçerli değil

• haviconi kullanıcısına yanıt

Diziyi basindan beri izlemediniz sanirim,kurtboganli astim ilaci almadigi zamaninida biliyoruz hocam yapmayin .Artik usandik dayak da dayak.Bir omega dan bile dayak yemisti hatirlarsaniz gelip ikizler kurtardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyran kullanıcısına yanıt

İşte o en sonki ölenleri yakmadı sadece bize öyle gösterildi normalde ağacın oraya gidip koymuş sanırım.
  • Yeni bölüm neden çıkmadı?
  • KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt
    Dizi sezon finalinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega

Dizi sezon finalinde

Nasıl hocam anlamadım? sezon arası mı yaptılar?
  • KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt
    doğru anladınız hocam ocakta sanırım yenı sezon
  • yav zaten berbat gidiyor ocağa kadar onu mu bekliycez birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

yav zaten berbat gidiyor ocağa kadar onu mu bekliycez birde

maalesef evet

• Dün altyazı çıktı mı diye bakıyorum boş boş, meğersem tatile girmiş
  • 5.sezon inanılmaz sıkıcı yav 3 bölümdür filan izlemiyorum, izleyesim gelmiyor

• Yo başından beri izliyorum ve katılıyorum bildiğin şamaroğlanı... Alfamız Polat ALEMDAR'ın tam tersi, biri her önüne geleni dövüyor. Diğeri de her önüne gelenden dayak yiyor

Ama işte umut fakirin ekmeği misali, son dayak olayına bu şekilde kılıf bulduk.
  • haviconi kullanıcısına yanıt

• arkadaş, olacak iş değil.. Yine dayak yedi
  • rancorous kullanıcısına yanıt
    ne tesaduf

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.