Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cesedin başına tam adamını koymuşlar
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Derek icin katiliyorum da allisonun cikmasina cok sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.08

Bu doktorlar bildiğin yaratık üretiyor orada, o su dolu tanktaki korkuttu.Liam'ın kanını ona mı geçiriyorlardı?Liam da hep fena dayak yiyor tam bağırırken geldi kafaya tekmeyi bir koydu

Theo'nun beynine de girse ya keşke Scott.

Ahaha tam da gidip Parrish'i koydular.

Scott birşeylerden şüpheleniyor ama bakalım.

Kira diziye ara verdi galiba?

Şimdi de desert wolf çıktı başımıza.

Gelecek bölüm bomba patlayacak.

• Kurt adam olmuşsun astım mı kalır ya :D Geçmesi lazım dı o hastalığın saçmalık bence .
  • Shredded kullanıcısına yanıt
    Psikolojik o zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Psikolojik o zaten.

Ben hiç psikolojik durumlar yüzünden astım krizi tutan bir kurtadam görmemiştim herseyin bir ilki varmış demek ki

Hayır durum şu geçmiş anıları hatırlama mevzusu olduğundan astımı nüksetti ya da hastanede doktorlardan biri scott a bir şey yapmıştı o da sebep olmuş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TheGreenArrow kullanıcısına yanıt
    Aynen durum bu, ben yanlış şey ettim.Kafasal işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Alison olmadan dizi çok boş, Derek yok ne anladım ben bundan
    Scott dayak yiyip duruyor

Scott zaten Alfa falan değil bence hocam bir de diyorlar ki True Alpha yok öyle bir şey senarist gitmeli hocam.. çözüm bu yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine yeni soruların ortaya çıktığı bir bölüm. Liam'ın
    öpüştüğü sırada kız arkadaşının acısını çektiği sahnede bir alfaya mı dönüşmeye başladığı
    sorusunu akla getirdi Diğer yandan bölüm başında Deaton'un karşılaştığı
    Çöl Kurdu'nun öz kızını neden öldürmek istediği de
    bir diğer soru işareti.

Scott'un astımının büyük ihtimalle okuduğu kitapla bir alakası var. Zaten hepsinin yaşadıkları psikoloji kitap ile alakalı. Özellikle Scott, annesine açıldığı sahnede giderek karamsarlığa düştüğünün sinyalini vermiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 14 Ağustos 2015; 1:47:15 >

• Çok saçma bir dizi ama nedense beni bağladı son bölümde ise malia nın başı baya dertte gibi anası onu öldürmeye geliyor

• Yine öyle böyle bir bölümdü arkadaş. Çöl kurdunun neden kızını öldürmek istemesini anlamadım deatına bir şey olmaz sanırım. Kiraya sanırım Doktorlar bir şey enjekte etti içindeki tilki uyandı onun durumu biraz uzaklaşma olcak gibi. Theonda gönülleri fethetti bakalım onun durumu ne olucak yakın zaman öğrenseler iyi olur doktorlar adına çalıştığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Yine öyle böyle bir bölümdü arkadaş. Çöl kurdunun neden kızını öldürmek istemesini anlamadım deatına bir şey olmaz sanırım. Kiraya sanırım Doktorlar bir şey enjekte etti içindeki tilki uyandı onun durumu biraz uzaklaşma olcak gibi. Theonda gönülleri fethetti bakalım onun durumu ne olucak yakın zaman öğrenseler iyi olur doktorlar adına çalıştığını.

O Theo, bir şekilde Scott ve diğerlerinin güvenini kazanmaya çalışırken, aynı zamanda doktorları da kullanıyor olabilir

• kyran kullanıcısına yanıt

Sonu ölüm olur bence doktorları kullanma gibi bir hareket yaparsa daha nasıl bir çocuk olduğunu göstermediler bize psikopata benziyor ama.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

Stiles'ın şüphelenmesi üzerine, imzayı yanlış atan sahte babasının parmaklarını çekiçle kırmıştı.
  • Her dizide gıcık olunan, salak bir karakter vardır ve bu karakter genelde kadındır, yardımcı görevlerdedir dizide. Gel gelelim bu dizinin en gerizekalı, en mantıksız, en boş, en tırt karakteri başrol oynuyor ve erkek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 18 Ağustos 2015; 13:34:12 >
  • Yine ileri sara sara izledim bölümü. 4.sezondan sonra bu kadar düşüş yaşayacaklarını tahmin edemezdim.
  • Dizide ilk sezonuna göre çok gelişme var.Git gide daha iyiye gidiyor.
  • Yorumlara bakılırsa yeni sezona devam etmediğim için pişman olmaya gerek yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Yorumlara bakılırsa yeni sezona devam etmediğim için pişman olmaya gerek yok

Hiç başlama hocam. Bu sezon çok kötü.

Hocam zaten artık o kezban çingene tipli kira ve ergen mimiksiz ''baş rol'' scott daha fazla çekecek sabır kalmadı. İlk 2 sezon fena değildi ama işler sonradan iyice saçmaladı bu kiraların girmesi ile Derek hatırına çektik. Şimdi onun da rolleri bitmiş neredeyse sanırım iyi ki başlamadık o zaman.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yorumlara bakılırsa yeni sezona devam etmediğim için pişman olmaya gerek yok

Hiç başlama hocam. Bu sezon çok kötü.

Hocam zaten artık o kezban çingene tipli kira ve ergen mimiksiz ''baş rol'' scott daha fazla çekecek sabır kalmadı. İlk 2 sezon fena değildi ama işler sonradan iyice saçmaladı bu kiraların girmesi ile Derek hatırına çektik. Şimdi onun da rolleri bitmiş neredeyse sanırım iyi ki başlamadık o zaman.

Kira dizide güzel görünüyor, hoş kız ama intro'da yüzüne yakın çekim yapıyorlar çok tipsiz görünüyor

Bu kız yolunda da mı ayrı düştük hocam yoksa Hah işte o yakın çekimde gerçek kira o işte yanılgıya düşme boşuna dizi esnasında

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.