Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Scott un ilk betasi bence ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi hiç kaçırmayan ve iple çeken ben son bölümde bazı sahnelerde ileri sardım. Aşırı sıkıcı geldi acilen renk getirmeleri lazım bıktım surekli geri dönüşler gariplikler vs. Nebileyim dizinin aksiyonu yetersiz gelmeye başladı önceki sezonlardaki heyecanı arar oldum. Ayrıca yeni kötü karakterlerimiz bana hiç uygun gelmedi. 4. sezonda artık daha ne hayvan türleri çıkıcak derken 6 sene okuyup delirmiş doktorlar geldi karşımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Kurtadamlar çabuk iyileşen yaratıklar değil mi? Astım olayı saçma olmamış mı sizce de

Normalde astımı zaten geçmişti kurt olduğunda.

Bu son sezonda çıkan dread doctors'un yüzünden olan bişey.
  • Bölümü bir kez daha izlemek gerekiyormuş.
    Scott kitabı okumamaları gerektiğini belirtiyor. Haliyle Kitabı okumaları hepsini psikolojik olarak etkileyerek çocukluk anılarına götürmeye başladı. Scott'un astımının tekrar nüksetmesi de bunun etkisi.
  • 5x1'de bırakmıştım, diğer dizilere devam ediyorum. Son 5 bölüm nasıl arkadaşlar? Baya bölüm birikmiş, kötü gidiyorsa diğer dizileri izlemeye devam ederim
  • Açıkçası bu sezonun kötülerini beğenmedim. Daha ilgi çekici, daha aksiyon odaklı kötüler olsa daha iyi olurdu.
  • O theonun vucudu ne arkadaş öyle pompa ile şişirmişler gibi. Scott yine yaptı yapacağını bu sezonki şu doktorları haladaha çözemedim desem yeridir adam akıllı karakter koysalardı ya bu ne böyle hep aynı teraneler dönüyor.
  • 5.6
    İlginç bir bölümdü, çekim kalitesi biraz değişikti flashback sahnelerde, sinematik bir hava vermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Bölümü bir kez daha izlemek gerekiyormuş.
    Scott kitabı okumamaları gerektiğini belirtiyor. Haliyle Kitabı okumaları hepsini psikolojik olarak etkileyerek çocukluk anılarına götürmeye başladı. Scott'un astımının tekrar nüksetmesi de bunun etkisi.

Mantıklı hocam. Bölüm bana da çok karışık geldi. Yani hangi sahne anı hangi sahne gerçek hayat karışıyor. Senaryoyu yansıtmada sıkıntı var bu sezon bence.

• Son sahnede masanın üstünde ki kimdi ?

• Güzel bölümdü, son sahnede masanın üstündekini bende merak ettim
  • KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt

Tracy sanırım ben öyle anladım. Bu bölüm güzel olmuş ama ne zaman farketcekler acaba theonun hain olduğunu adam tam psikopat.
  • quote:

Bu sezon dizide tempo sorunu var. Tempo hiç yükselmiyor. 7 bölümde ancak 1 ya da 2 bölümde yüksek tempo vardı.

Dizi her geçen sezon sahada kötü bir hal alıyor. Sezon 3 ve 4 teki gaz yok bu sezonda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Dizi sezon 6 nin onayini aldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Bu sezon dizide tempo sorunu var. Tempo hiç yükselmiyor. 7 bölümde ancak 1 ya da 2 bölümde yüksek tempo vardı.

Dizi her geçen sezon sahada kötü bir hal alıyor. Sezon 3 ve 4 teki gaz yok bu sezonda...

3.sezon efsaneydi zaten. Alfa takımı ne yardırıyordu be

Aksiyon doruktaydı o ona dalıyo bu buna dalıyordu Derek reyinin alçaklığında göz kamaştırıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega

Dizi sezon 6 nin onayini aldi

Valla şu diziye Belkide ilk Başlayanlamlardan biriyimdir ama böyle devam ederse büyük ihtimalle 2-3 haftada bir zaman Öldürmek için izleyeceğim diziler gibi olur sanırım Buda. Sezon 2-3-4 teki gibi nasıl desem hype modunda gitmiyor dizi karşılarına birşey çıkıyor hepsi birbirine bakıp dalalım mı beyler diyorlar sonra hepsi bi yandan kaçıyor..

• Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Derek cikinca izleyesim kalmadi resmen

• Çok durağan geçiyor bölümler, biraz hareketlilik lazım.

Ayrıca dizide lider karakter eksikliği var Derek gibi birisi lazım, keşke Derek geri dönse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Ergen dizisi normaldir bunlar bir yumruk atıyorlar ilahsız 2 dakka havada süzülüp yere iniyorlar. Stıles az çok lider konumunda burda ama Scott başrol olarak bir haltını göremedik. Senaristlerin neyin kafasında olduğunu çözemedim ben.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Peter dönsün ona da razıyım

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.