Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen True Alpha'sın Scott aptallık etme Bıktım artık dayak yemesinden ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Yok zaten onu bende anladım perspektif olarak baktım olaya dediğiniz gibi Scottın olayına göre öyle bir durumda var.
  • Scott Bu seferde kaçtı arkadaş.
    3 gözlü adam her şeyi biliyordu aslında tam olarak demekki bütün doğaüstü güçlü yaratıkları vede insanları sanırım o yüzden doktorlar onların gözünü aldı. Lydianında gücünü biliyordu ve aldı. Stilesın sahnesini çok uzattılar açıkcası. Kirada farklı bir şeyler var ama tam olarak çözemedik. Parrish yine kafasına göre ceset toplamaya devam ediyor.

• Esasen Scott'un Alfa yönüne ve gücüne tanık olduk.
    Yüksek bir elektrik akımına dayanarak Kira'yı taşıdı.
    Öte yandan bu Doktor'un Lydia sayesinde yaptığı umarım tüm hastaneyi etkilemez. Yoksa gençlerin işi zor.

Öte yandan hastaneye girmelerinde aracı olan kişi Deaton, onları hastanenin nasıl korunduğu konusunda nasıl uyarmadıysa artık...

Parrish de bir görev edinmiş gibi bilinçsizce hareket ediyor gibi sanki.
  • Scott yine yeni yeniden bak Stilesa senin onca sezondur yapamadığını yaptı

• Ulan Scott

Stiles bile gücü olmamasına rağmen neler yapıyor. Eğer Stiles yerinde Scott olsaydı o çocuktan kesin dayak yerdi
  • 5.05

Stiles ne kapıştı öyle ya kafa göz patlattı adam.

Parrish hala eğleniyor, çok uzadı onun konusu bence.

Kira ne güzel tilki işte Scott niye korkuyor ki

Stiles'a saldıran eleman Eichen house'da mıydı bana mı öyle geldi?

Ulan adamlar eliyle uzaktan elektronik kapıları falan açıyor neler neler yapıyor Eichen'a kitsunesiz giremiyor mu şimdi bu doktorlar pehhh.

Lydia'yı da paketlemişler.

Abi o elektrik efekti nedir Allah aşkına ya

Adamın tüm değeri olan gözünü de söktüler, dışarı çıktı ama bakalım ne işler karıştıracak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Ulan Scott

Stiles bile gücü olmamasına rağmen neler yapıyor. Eğer Stiles yerinde Scott olsaydı o çocuktan kesin dayak yerdi

Be
    n bu isi gerçekten çözemedim arkadaş adamın elinde şans var kaciyor. Stiles dizide sonradan değişen bir insan. Sanki onada ilerde güç verecek gibi gösterdiler belki doktorlar onu yakalayıp bir şeyler verebilir.

Daha sonrasında kurtarırlar belki su diziye bir dericki getirsinler adam akıllı bir kurt görelim hepsi ayrı bir terhane savaşmak için bunlar arabanın üstünden atlamalar, göz atmalar bir tuhaf hareketler var.

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt

Bence de ileride Stiles'a güç verecekler. Ayrıca Derek bu sezon niye hiç gözükmedi? Böyle devam mı edecek yoksa çıkacak mı ortaya?
  • Beyler biri kısaca özetleyebilir mi son bölümü izledim kafam karıştı biraz.
  • quote:

Bence de ileride Stiles'a güç verecekler. Ayrıca Derek bu sezon niye hiç gözükmedi? Böyle devam mı edecek yoksa çıkacak mı ortaya?

Derek diziden kısmen ayrıldı.Nadir olarak gözükecek.Filmlerde oynamak istediği için kariyeri açısından ayrılmak istedi.

• Scott'ın Lydia ile Stiles'ı bırakması bana garip geldi güçleri yok gerçi güçleri olmamasına rağmen Scott'dan daha fazla iş görüyorlar
  • @MessiTugi Öyle bir durum olsa ben true alpha olsam herhalde onları durdurmayı denerdim.

Öfkesine yenik dusen kurt yanı lucian olursa eğer durdurabilir bana kalırsa fakat adamı hilkat garibesi gibi gösteriyorlar dizide. Hele kiraya bakarsanız zıplıyor kılıcı alıp sallıyor ssaldiranakadar bir ton cambazlık yapıyor

Aslında ddeatandedigi gibi scott gücünü tam olarak yerine getiremiyor tabiki dizi bu yanı fazla bir şey beklemek abes olur.

@bLackMumbLe Derek diziden sanırım resmi olmasa da çıktı fakat cameo olarak mi bilemiyorum arada bir gozukebilir diyorlar.

• quote:

Ben Stiles'e güç vereceklerini zannetmiyorum bu kadar sevilmesinin nedeni hiç bi gücünün olmaması bence
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

Scott'ın durumu tamamen farklı, öyle her öfkesine düşen Lycan olacaksa işimiz var.Peter farklı bir adam, beta moddayken bile farklı bir dönüşüm geçiriyordu, bilmediği şey yok kurtlar hakkında herifin.Ne öfkeli Alfalar gördük Kali,Enis hepside sıradan olaymış gibi adam öldüren tipler.Scott'ın durum ise tamamen farklı o geçirdiği yarı dönüşüm gerçek gücüyle bağlantılı bence , yoksa şu seride Scott kadar kinsiz bir adam yok.Büyük güç herzaman büyük sorumluluk istiyor, Omega'dan dayak yedi geçen sezonlarda ikizler gelip kurtardı Omega bile alay etti "Gözler alfada güç nerde ?" diye adam gücünden korkuyordu, onun kölesi olmaktan korkuyordu.Şuan ise yavaş yavaş kontrol edebiliyor Deaton dayının deyimiyle iradesi güçlendikçe kontrol oranı artıyor, yarı dönüşüm geçirdiği vakit dostlarını korumak için elinde ne var ne yok kullandı mesela, bunun sonucundada bedeni ve iradesi dayanamadı o güce karşı,daha zamanı gelmediği halde o güç uyandı ama sonra kendini zorda olsa kontrol edip dönüşümü durdurdu.Kristal elli herifin elini kırması, Peter'la olan savaşı gibi örnekler gücünü yavaş yavaş kontrol edebilmesini gösteriyor, hakim oluyor yavaş yavaş ikiside yakın tarihlerde oldu Peter'la olan savaş anında gücünden korkmaması gerektiğini öğrendi. Ayrıca Lycan dönüşümü geçireceksede Peter tarzı değil, kendi True Alpha tarzıyla bilinci iradesi elinde saf liderliği,sürünün onurunu temsil eden gururlu eşsiz bir Alfa olur.

• PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    Bakalım merak ediyorum bize ne zaman gostwrcekler.

• 4.sezon efsaneydi ama 5.sezon çok kötü gidiyor şimdilik
  • 5x6

Stiles, Scott'dan iyi dövüşüyor
  • Beyler izlediğim ilk yabancı dizi olduğu için bırakamamıştım 4. Sezonuda zar zor izledim geçen yıl . Bu sezonda sürekli scott'ı dövüyorlarmı alfaya dönüşebiliyor mu . Kızlar hala güzel mi

• Bu sezonun en karışık bölümüydü sanki. bununla birlikte
    Scott'un astımının tutmasının kitapla bir ilgisi mi var? diğer yandan astım krizine girdiğinde Liam'ın onu etkilemesi de sürüdeki kurtların bazı durumlarda Alfa'yı yönlendirebiliyorlar mı sorusunun akla getirdi.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.