Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bazı sorular cevabını buldu bu bölümde... yeni gizemli karakterlerin kim oldukları ve amaçları, Theo konusu...ve Parrish'in de türünü öğrenmiş olduk.
    Şimdi bir soru çıktı ortaya bu maskeli elemanlar Malia'nın bulduğu kitaba bakarsak Dread Doctors olarak isimlendirilmiş. Peki bu elemanlar nereden çıktı? kitap ile bir bağlantıları olabilir mi?

Öte yandan öfke, içlerindeki gücü kontrolsüz olarak dışarı yansıtıyor.
    Kira'nın içindeki Kitsune'yi dışarı vurup öfkeden deliye dönmesi gibi.

Bölümde ilk baştaki sahne flashback sahnesi gibi bir şeydi. Ancak bölümün sonlarına doğru iyi bağladılar doğrusu.

Parrish
    ölen yaratıkları gidip Nemeton'da küle çevirerek kanıtları yok mu ediyor yoksa başka bir amacı mı var belirsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 15 Temmuz 2015; 4:11:21 >

• kyran kullanıcısına yanıt

Manyetizma olayı ilk bölümdeki adamla ilgili. Elektrikle alakalıydı sanırım o yüzden öyle bir olay oldu diye düşünmüştüm ben.
  • 5.sezon güzel mi devam edeyim mi sizce?
  • Vıraklamayan Kurbağa kullanıcısına yanıt
    Bir dizinin 5.sezonuna gelip bırakılır mı hiç dostum, devam et tabii ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    güzel gidiyor mu hocam? arrowu bıraktım öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vıraklamayan Kurbağa

güzel gidiyor mu hocam? arrowu bıraktım öyle

Bana göre iyi, bildiğin Teen Wolf işte.Ama 5.sezona gelip iyi midir diye şüphe ediyorsan izleme, demek ki sarmıyor artık seni.

• Ciclista kullanıcısına yanıt
    yok hocam şuan got izliyorum onu yarıda bırakıp devam edicem teeen wolfa yani zaman kaybı değildir inşallah.
  • Scott yinemi dayak yiyor arkadaşlar ? Yıllar geçti be yıllar ! Halen bekliyoruz adamın bir dövüştede dayak yememesini, o gün geldiği an bırakacam seriyide daha göremedik o günleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Manyetizma olayı ilk bölümdeki adamla ilgili. Elektrikle alakalıydı sanırım o yüzden öyle bir olay oldu diye düşünmüştüm ben.

Tam anlayamadım kast ettiğinizi.
  • Bence bu dizi de tıpkı Smallville gibi olacak.

Smallville'de Clark'ın 10 sezon boyunca uçmasını beklemiştik en sonunda final de uçmuştu. Bu dizinin finalinde de Scott gerçek gücünü ortaya çıkaracak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Evet bazı sorular cevabını buldu bu bölümde... yeni gizemli karakterlerin kim oldukları ve amaçları, Theo konusu...ve Parrish'in de türünü öğrenmiş olduk.
    Şimdi bir soru çıktı ortaya bu maskeli elemanlar Malia'nın bulduğu kitaba bakarsak Dread Doctors olarak isimlendirilmiş. Peki bu elemanlar nereden çıktı? kitap ile bir bağlantıları olabilir mi?

Öte yandan öfke, içlerindeki gücü kontrolsüz olarak dışarı yansıtıyor.
    Kira'nın içindeki Kitsune'yi dışarı vurup öfkeden deliye dönmesi gibi.

Bölümde ilk baştaki sahne flashback sahnesi gibi bir şeydi. Ancak bölümün sonlarına doğru iyi bağladılar doğrusu.

Parrish
    ölen yaratıkları gidip Nemeton'da küle çevirerek kanıtları yok mu ediyor yoksa başka bir amacı mı var belirsiz.

Hocam şu theo ve doktorların gizemini açıklarmısınız ? Ben pek anlamadım

• Wednesday 13 kullanıcısına yanıt
    Daha henüz pek bir şey belli değil. Theo konusunda Stiles'in haklı olduğunu görmüş olduk. Doktorlar konusunda ise
    şu an normal insanları kimyasallar ile doğaüstü yaratık haline getirdiklerini biliyoruz. Theo nun da bu doktorlar ile bir şekilde bağlantısı var tabii.
  • Kira manyak yav
  • dizi adım adım vampirlere dogru yuruyor bıdahakı sezon vampırlerı gorursem sasırmam

• Bir başrol oyuncusunun böyle bir dizide (hem de alfa kurt) tokat manyağı olması ne kadar hazin bir durumdur.

Bakın bu bir dramdır:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vıraklamayan Kurbağa

yok hocam şuan got izliyorum onu yarıda bırakıp devam edicem teeen wolfa yani zaman kaybı değildir inşallah.

5. Sezon 3. Bölüm dışında güzel değil game of thronesu bırakmaya değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rancorous kullanıcısına yanıt
    Scott ya gördüğüm en boş başrol bir halta yaramıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    O kadar sürermi bilemiyorum dizinin reytingleride iyi değil ama devam ediyor.
  • http://tvseriesfinale.com/tv-show/teen-wolf-season-five-ratings-37305/

İlk 4 sezon 2 nin aşağısına hiç düşmedi arada bir düşmüştü 5 sezonda 2'nin aşağısında başladı belki yükselir ama. 10 sezondan bahsedildi ben o kadar sürermi manasında bu cümleyi çıkardım yoksa devam etcek tabi şu anda.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    10 sezon sürmesinden bahsetmedim ki, sadece tıpkı Smallville gibi final de gerçek gücünü gösterecek heralde dedim
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.