Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kira'nın tilki efektini hiç beğenmedim ben zaten şu kılıç olayı bana ayrı komik geliyor Bu yeni elemanlar her yerden çıkıyor bunun bir dengesi olması lazım.Adamlar duvarların içinden geliyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 8 Temmuz 2015; 3:09:11 >

• Arkadaşlar onca sezon Scott un True Alfa olmasına rağmen gelen geçenden dayak yemesine alıştık bizler.. Kiranın kılıçla poz verişine mi alışamıycaz

Göze batan çok yer varda dizi akıyor abi. Ben böyle akıcı bir dizi izlemedim, İnsan hiç mi sıkılmaz izlerken ya.. Bariz ergen dizisi olmasına rağmen izliyoruz. Kopamıyoruz da, güya bu sezon izlemiycektim diziyi

Bu arada Malia favorim... Kız çok tatlı arkadaş ya, kısa saçta ayrı bi yakışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 8 Temmuz 2015; 3:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Parrish Anka kuşuydu sanırım.

3 bölümü izledim güzel bir bölümde arkadaş şu Kiranın kılıç sallama olaylarına bir çeki düzen versinler ilkokul çocukları gibi sanki birde o cgileri gözümüze sokmasalar olmuyor arkadaş. Orda Maliayada enjekte ederler diye düşündüm ama yapmadılar şu oksijen tüplü adamların amacını öğrenemedim açıkcası her bölümde birilerini dönüştürüyorlar.

Adamların ellerinde bir icat var önüne geleni bir yaratığa dönüştürüyorlar kendileri uzaktan izleyip daha sonra başaramadıklarında öldürüyorlar.

Parrish konusunda kesin mi bu?

Bu arada 3. bölümde Lydia'nın ardından Kira'nın da yeni bir yeteneğine tanık olduk. öyle görünüyor ki bu sezon her biri farklı yetenekler kazanmaya başlayacak. Bu da izlenebilirliğini daha da arttırması demek. zaten evet gayet akıcı bir dizi ve hiç sıkmıyor. Birkaç sezon daha devam etmeli.

Pek de ergen dizisi değil aslında... özelikle hayli kanlı gore sahneler, şiddet dolu, korku ve gerilim atmosfer söz konusu olduğunda. Hele ki bu son bölümde
    Tracy'nin sırtının yarılıp içerisinden kuyruk çıkması gibi.

Öte yandan Stiles başta olmak üzere bazı karakterlerin esprileri ile de denge sağlanıyor.

şimdi 3. bölüme bakacak olursak

Bu maskeli tiplerin neyin nesi oldukları hala bir sır. Bir anda ışınlanır şekilde ortaya çıkıp kayboluyorlar. Öte yandan Tracy gerçekten Kanimaydı sanırım ancak bir şekilde bastırıyordu herhalde ve enjekte ettikleri civa benzeri sıvı ile onun içindeki Kanima'yı uyandırdılar. Belki bu Donovan da öyle. yani bir şekilde insanları seçiyorlar. Bir de şu Theo var. Pek iyi niyetli değilmiş gibi görünüyor. Onun da amacı hala gizemini koruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 8 Temmuz 2015; 3:53:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Parrish Anka kuşuydu sanırım.

3 bölümü izledim güzel bir bölümde arkadaş şu Kiranın kılıç sallama olaylarına bir çeki düzen versinler ilkokul çocukları gibi sanki birde o cgileri gözümüze sokmasalar olmuyor arkadaş. Orda Maliayada enjekte ederler diye düşündüm ama yapmadılar şu oksijen tüplü adamların amacını öğrenemedim açıkcası her bölümde birilerini dönüştürüyorlar.

Adamların ellerinde bir icat var önüne geleni bir yaratığa dönüştürüyorlar kendileri uzaktan izleyip daha sonra başaramadıklarında öldürüyorlar.

Parrish konusunda kesin mi bu?

Bu arada 3. bölümde Lydia'nın ardından Kira'nın da yeni bir yeteneğine tanık olduk. öyle görünüyor ki bu sezon her biri farklı yetenekler kazanmaya başlayacak. Bu da izlenebilirliğini daha da arttırması demek. zaten evet gayet akıcı bir dizi ve hiç sıkmıyor. Birkaç sezon daha devam etmeli.

Pek de ergen dizisi değil aslında... özelikle hayli kanlı gore sahneler, şiddet dolu, korku ve gerilim atmosfer söz konusu olduğunda. Hele ki bu son bölümde
    Tracy'nin sırtının yarılıp içerisinden kuyruk çıkması gibi.

Öte yandan Stiles başta olmak üzere bazı karakterlerin esprileri ile de denge sağlanıyor.

şimdi 3. bölüme bakacak olursak

Bu maskeli tiplerin neyin nesi oldukları hala bir sır. Bir anda ışınlanır şekilde ortaya çıkıp kayboluyorlar. Öte yandan Tracy gerçekten Kanimaydı sanırım ancak bir şekilde bastırıyordu herhalde ve enjekte ettikleri civa benzeri sıvı ile onun içindeki Kanima'yı uyandırdılar. Belki bu Donovan da öyle. yani bir şekilde insanları seçiyorlar. Bir de şu Theo var. Pek iyi niyetli değilmiş gibi görünüyor. Onun da amacı hala gizemini koruyor.

Evet kendisi bir anka kuşu bir sezonda patlama oluyor ve alevlerin arasında kalıyor o arada çıplak bir şekilde çıkıyor arkasında hayali kanatları vardı.

O zamanlar konuşulmuştu ve lydia söylemişti dizide simurg olarak oda kırmızı anka kuşu demek. Genel hatları itibarı ile ne güçlere sahip bilinmez ama anka kuşunun mitolojide ölümsüz bir kuş olduğu söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Scott sanirim halen daha beta gucunu kullaniyor,veya kullanmak istiyor,cunku Peter gibi o gucun esiri olmaktan korkuyor.

Aman alfa oldunda bide gucun esiri olacaksin peh

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Geçen sezonda şu Deadpool olayındaydı hatırlıyorum.
    Bir başka memur ödül için Parrish'i arabaya kelepçeleyerek yakmaya çalışmıştı.
    Ancak o Simurg ya da Anka ifadesini atlamışım tekrar bir bakalım.

• Bilmiyorum ama ergen diyemi böyle onu anlamadım bende tam olarak normalde çoktan Werewolfa dönüşmesi lazım kesin olarak sanırım göstermicekler bize bunu.
  • Scott dayak yiyor,şaşırdıkmı ? Hayır.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

Peterin donustugu seyi mi diyorsun?O lycan,öfkesine yenik dusen kurt

• Yok Lycoan değil sanırım başka olması gerekiyor decalion gibi bir şey.
  • Şu capon kızın sahneleri geldikçe tiksiniyorum. 3. bölümde bi kılıç darbesi tutturduğunu gördük sonunda. Ama orda da pozunu vermeyi unutmadı.
  • Üçüncü bölümde Kira'nın tilki efektini görünce aklıma Naruto geldi.

• 5.03

Şu tutuklanan çocuk verdiği sözü tutacak gibi :D

Nasıl abi şimdi kanima da sonradan öyle olunuyor mu yani?

Theo ne ayak hala anlayamadık.

Kızın kolunda da hiç açık yara yoktu o kan nasıl çıktı?

O kadar alfa olmuşsun 1 saate yerden kalkamıyorsun

Vayttttt be Kira'ya bak sen yürü beeee, kuyruğu kestikten sonra iki saat niye öyle durdu? güç mü kazandı ne oldu.

Bence o adamlar çok mal madem o kadar güçlüler tek elle kurt kızın öyle kafasını ezebiliyorlar gidip kendileri direkt öldürsün milleti.Hem de zaman kaybetmezler.

Eh fena değildi ama aptalca şeyler oldu biraz.

• 5. Sezonu İzlicem ama üzerinden 1 sene geçti ve 4. sezonu biraz unuttum. Acaba kim 4. sezonu özetler???
  • Kira iyiki diziye katılmış , diziye renk kattı Malia ile beraber

• Peter kötü adam oldu. Liam la tanıştılar. geçen gün izledim ama benim de aklımda pek birşey kalmadı :S Derek çok sexy bu arada
  • Yemin ediyorum gitgide saçmalıyorlar bu kadar saçmalık olamaz artık yeter bi güç gösterisi görelim scott tan falan !
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Peter kötü adam oldu. Liam la tanıştılar. geçen gün izledim ama benim de aklımda pek birşey kalmadı :S Derek çok sexy bu arada

Kız mısın yoksa ortam ılıyor mu?

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Dereki görünce ılımayan var mı :D

• Güç gösterisi istiyosanız bu diziyi izlemeyin bence hiç. Çünkü öyle birşey yok dövüşler hiç gerçekçi değil mantıksız baya kimin kazanıcağı belli olmuyor ama diziyi seviyorum yinede. Tüm bölümleri izledim gördüğüm tek güç belirtisi kükredikleri kısımlar

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.