Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötü başladı diyemem,yeni kötü adamların amaçları ne kendileri ne göreceğiz.Geçen sezon kadar aksiyon dolu olur umarım.
  • İlk iki bölümde Liam'ın rolü gerçekten iyiydi. Eğer bu şekilde kullanmaya devam ederlerse grubun içinde sırıtmayacağını söyleyebilirim. Klasik arkadaş grubundaki herkes küçük, birinin kardeşi rolünde gibi şimdilik. Bir de mümkünse bol bol Malia
  • Unutursak kalbimiz kurusun.

Çekik gözlüye ölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 4 Temmuz 2015; 10:30:33 >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Çekik gözlüde fena değil arkadaş. Napalım kendisi bırakmak istedi.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Çekik gözlüyü görünce kusasım geliyor
    yüzü güzel değil ama vücudu sağlam
  • Yüzü güzel olmadıktan sonra vücudunun ne önemi var?
    sexy duruyor hoş bence
  • Kafayı bir şekilde kapatabilirsek bana da hoş gözükebilir
    kese kağıdı ne güne duruyor
  • yok artık o kadar da çirkin değil kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 4 Temmuz 2015; 16:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnuviel37

kese kağıdı ne güne duruyor

O kızi kese kagidi da kurtarmaz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 5 Temmuz 2015; 2:15:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrusu 1. bölüme istinaden Lydia'nın durumu biraz karışık gibi. Öte yandan Scott'un yaşadığı manyetizm ve sarsıntı olayı da hala bir soru işareti.

Bu dizinin güzel yanı yeni karakterlerin ve yeni düşmanların eklemsi ve sürekli değişken olması. Bu sezondaki kötü karakterler öncekileri aratacak gibi.

Bu arada bu Parrish'in türü nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 6 Temmuz 2015; 8:30:27 >
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Abartmayın Kira bana göre güzel kız kim normal kız isjterki azda çekik gözlü olsun havamız olsun daha iyi değilmi.
  • kyran kullanıcısına yanıt

Parrish Anka kuşuydu sanırım.

3 bölümü izledim güzel bir bölümde arkadaş şu Kiranın kılıç sallama olaylarına bir çeki düzen versinler ilkokul çocukları gibi sanki birde o cgileri gözümüze sokmasalar olmuyor arkadaş. Orda Maliayada enjekte ederler diye düşündüm ama yapmadılar şu oksijen tüplü adamların amacını öğrenemedim açıkcası her bölümde birilerini dönüştürüyorlar.

Adamların ellerinde bir icat var önüne geleni bir yaratığa dönüştürüyorlar kendileri uzaktan izleyip daha sonra başaramadıklarında öldürüyorlar.

• 5.sezon basladi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega

5.sezon basladi hocam

Düzelttim hocam teşekkürler.
  • Yılmaz kullanıcısına yanıt
    ben teşekkür ettim iyi akşamlar
  • En beğendiğim bölüm 3.bölümdü.Boş sahne yoktu heyecanlı ve aksiyonluydu. Ki buda diziyi izleme sebebim. Kaliteli olmasa da izlettiriyor nedense. Onun dışında malia dövüş sahnesi fena değildi mtv ye göre sanki. Scott ınkilerden iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGreenArrow -- 8 Temmuz 2015; 2:39:32 >
  • Scott bu sezonda leş atacak galiba
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.