Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peter harbiden kayıplarda oda o hastanede olmalıydı.
  • Ya bi ben mi eski kadroyu özleyip yenileri hiç sevmedim
    Şu Kira ne kadar gereksiz bi karakterdir, ne güzel Allisonumuz vardı bizim. Tilkiymiş, ne yapayım ben tilkiyi, avcı gayet iyiydi.
    Hadi Malia biraz idare edebilir ama onun dışında sonradan gelen hiçkimseyi bi gram sevmedim.
  • 5.sezon baslangıcı o kadar ilgimi çekmedi açıkcası
  • Acil bişeyler değişmeli dizide senaristler hiç mi bakmıyor diziye şöle bi belli bişeyler yanlış 5. sezona gelmişssin artık bi hareket bi aksiyon olsun bea adam gerçek alfa. Gerçek alfa alfa denildi 100 yılda bir geliyor felan. Böle ezik ezik dövüştüğünden 100 yılda bir çıkıyodur başka açıklaması yok. Sürekli bir korkaklık var scotta. Düşmanlar desen arkadaş bi vampir mampir koyaydın şöle mezarından cıkan guclu bir dracula kurtlara dusman felan ya lakin doktor nedir aga doktor ne. Garip titreme efektli doktorlar düşmanlara bak. Son bölümde baya ilerleterek izledim diziyi bırakmam an meselesi. Birde önceki mesajlarda bahsedildiği uzere kitsune olayınada biraz daha yüklenilmeli daha aktif bişeyler olmalı. Birde şu geçen yuzyıldan kalma elektrik efektini bi değiştirseler efsane olucak.
  • Hocam valla şuan oyuncular hariç herkes kovulmalı dizi bi yapılandırılma surecine girmeli yoksa harcıcaklar güzelim diziyi.
  • Kesinlikle hocam.. iki bölümdür scott'a bakıyorum bir şeyler yapar diye yapmıyor sonra hayal görüyorlar doktorlar kaçırıyor milleti sonuç yok harbiden dizi en kötü noktada ayrıca Derek'in çıkması harbiden kötü oldu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denozhan kullanıcısına yanıt
    Valla öle hocam scott maşallah betalardan daha beter. Scottu böle gördükçe istem dışı S...cem yapacağınız işi yaw hayvan gibi şiyyapüyüsünüz diyorum Bide şu doktor zamazingoları ile çok fazla hayal ve geri dönüşler gerçekten sıkıcı bilim kurgu dizisimi bu arkadaş fantastik dizi.
  • İlk 2 sezonda dönüşüm falan geçiriyorlardı dövüş sahneleri daha iyiydi 3.sezonla birlikte dönüşüm geçirme azaldı göz parlamasına yöneldiler dövüşler kötüleşmeye başladı. Dün 1*4 ü izledim beta halde Scott , Derek'i tutup duvara atıyor duvar kırılıyor karşı odaya falan geçiyorlar. Şuan sadece boynundan tut havaya at düşünce yere kalkamasın şeklinde.

• Derek ve Allison kendileri çıkmak istediler. Keşke Allison kalsaydı Bu arada Derek tamamen çıkmadı sadece sürekli kadro da yok.
  • Dizi başlayalı 4 sene olmuş , dün gibi hatırlıyorum 2011 yazında ilk sezonu izlediğimi .

• Sondaki kimdi çıkaramadım.Dizi aksiyondan daha çok gerilime kaymış durumda ben izlerken sıkılmıyorum
  • Bölüm finalindeki sahneye dair.
    Parish ile arabadaki şekil değiştiren
    olabilir mi? neticede
    Stiles ve Theo'ya saldırıp arabayı deviren ve cesedi çalan kendisi. Tabii bir şekilde bunu bilinçsizce, içgüdüsel olarak yapıyor.

Bu arada Kira'nın durumu da git gide gizemli bir hal alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 5 Ağustos 2015; 17:52:11 >
  • Adamlar resmen aksiyonsuz fantastik filmi yapmaya calisiyorlar, gorsel efektleri ayarlayan elemani kovduklarindanmidir nedir bu sezon adam akilli dovus sahnesi yok + kiradaki ates ve yildirim efektleri bildigin 2000 yilinin programlariyla yapilmis. Bu ne aga star 70lerdeki starwarstakei efektler bile daha gercekci Mtv 6. Sezon onayi vermeden once bi saga cekip sorgulamasi lazimdi bunlari aga siz napiyonuz bu dizi olmaz gibisinden... Herhangi birine 5. Sezonun bi kac bolumunu izletsen gram dayanamaz kapatir, suan izleyenlerin neredeyse %90'ı eski sezonlarin hatrina izliyor bence ve herkes bi seyler en sonunda olucak scott cok guclu olucak diye bekliyor. Ah keşke olsa ama sanmiyorum yönetmen ölü gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi 4 sezon çok iyi 1 sezon kötü oldu diye diziyi bitirdiniz yok yönetmen ayrılsın yok senarist gitsin yazık size yazık siz anca bekleyin her bölüm aksiyon gerilim olsun diye yönetmenin bir bildiği var ki böyle yönetiyor ayrıca derek ayrılmadı 6. sezon tekrar gelicek allison ise çıktı napalım ayrıca kira bence daha iyi
  • Ikiside kendi istegi ilen cikti
    Allison birakmak istedi,Derekse film yildizi olmak istiyormus

• Alison olmadan dizi çok boş, Derek yok ne anladım ben bundan
    Scott dayak yiyip duruyor
  • Dizi bildigin pok yoluna gidiyor. Bu arada gercekmi bilmiyorum 6.sezonda derek tam kadrodaymis

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

2.sezondan itibaren azıyor, zaten 7 den sonra bırakılmaz özellikle 4.sezon efsane

Eyvallah sağol baya sardı. Geçen haftadan beri güncel olarak takip ediyorum. Keşke hemen bitirmeseydim

• Ben son iki bölümü biraz daha beğendim.Önceki bölümlerin karışıklığı yoktu.İzlerken sıkılmadım çabuk geçti.Ama dizide kurt adamlığa dair şeyler azalıyor çok.Doğru düzgün dönüşüm bile göstermiyorlar. bu arada bir şeyi merak ediyorum
    theo neden scottlara yardım ediyor kimeraları falan öldürüyor,liamı kurtarıyor.Bunlar planın falan mı parçası.
  • Geçen sezondu galiba 24 bölümdü hani sanırım 18.bölümdü tam hatırlayamadım Stiles'ı kaçırıyordu hani o mumya tarzı yaratık kapatıyordu bir yere efsaneydi o bölüm diziye aşık olmuştum o aralar ama bu sezon sadece korku doktorlarının olduğu sahneler güzel.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.