Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

Beyler yinede tartışmaları Spoiler içine alsak daha güzel olur.

@ İtalian Stallion*

Yeni nickin hayırlı olsun

Sağolasın
  • Cerez niyetine izliyorum .Fena gitmiyor şimdilik.

• Bu akşam izleyebildim daha siz de demişsiniz arabadaki kimya öğretmeni diye bencede öyle.
    Bölüm iyiydi hatta bu sezonun en iyi bölümüydü bence. Herşey iyi hoşta Lydia daki numara ne onu çözemedim. Belkide korkudan halüsinasyonlar görüyor sadece

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkbsb -- 28 Haziran 2012; 22:50:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Bu akşam izleyebildim daha siz de demişsiniz arabadaki kimya öğretmeni diye bencede öyle.
    Bölüm iyiydi hatta bu sezonun en iyi bölümüydü bence. Herşey iyi hoşta Lydia daki numara ne onu çözemedim. Belkide korkudan halüsinasyonlar görüyor sadece

Kanimanın kim olduğunu bilmeyenler kesinlikle spoiler'a bakmasın.

Lydia'nın ne olduğu belirsiz ama kanima o değil,kanima kesinlikle Jackson bu da kanıtı

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı

O arabadaki şey de bence kanima ve Kimya öğretmeni,hatta bir tahmin yürüteceğim o arabadaki kimya öğretmeni ve bu saldırıları Jackson değil o yapıyor.(Kesinlikle tahmindir spoiler falan değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thowregas -- 29 Haziran 2012; 11:36:30 >

• İlerde vampirler çıkacak mı meydana acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK95

quote:

Bu akşam izleyebildim daha siz de demişsiniz arabadaki kimya öğretmeni diye bencede öyle.

Lydia'nın ne olduğu belirsiz ama kanima o değil,kanima kesinlikle Jackson bu da kanıtı

O arabadaki şey de bence kanima ve Kimya öğretmeni,hatta bir tahmin yürüteceğim o arabadaki kimya öğretmeni ve bu saldırıları Jackson değil o yapıyor.(Kesinlikle tahmindir spoiler falan değil)

Kanima Jackson zaten o kesinde Ben Lydia yı merak ettim.
    Ve haklı olabilirsin kimya öğretmeni saldırıyor olabilir
    ama koç parçalanmış eldiven buldu onu da büyük ihtimal jackson kullanmıştı arkadaşı ben o akşam kullanmadım dedi.
    o gece de Kanima Derek'e saldırdı. Yani Jackson da olabilir.
    Ya da bizi ters köşeye yatırıp - kimya öğretmeni sanmamızı isteyip - lakros takımından başkasını da çıkarabilirler. O arabadakini.

• http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=28gdbzFphXk

Bu videodaki araba 5. bölümün sonundaki araba değil mi ? Eğer öyleyse jackson'ın arkadaşı avcılardan biri olabilir. Bence kesinlikle kimya öğretmeni değil. Herkes kanimanın lydia olduunu sanıyordu ama jackson çıktı bence bundada aynı şeyi yapacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rigsby -- 29 Haziran 2012; 17:19:39 >
  • quote:

quote:

quote:

Kanima Jackson zaten o kesinde Ben Lydia yı merak ettim.
    Ve haklı olabilirsin kimya öğretmeni saldırıyor olabilir
    ama koç parçalanmış eldiven buldu onu da büyük ihtimal jackson kullanmıştı arkadaşı ben o akşam kullanmadım dedi.
    o gece de Kanima Derek'e saldırdı. Yani Jackson da olabilir.
    Ya da bizi ters köşeye yatırıp - kimya öğretmeni sanmamızı isteyip - lakros takımından başkasını da çıkarabilirler. O arabadakini.

Senin tahminin de olabilir belki de arabadaki Danny'dir,çünü sansasyon yaratmak için gay yaptılar Danny'i biraz daha ilgi çeksin diye yapmış olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

İlerde vampirler çıkacak mı meydana acaba?

TVD de Kurtlar çıkıyoruş,bunda da Vampirler çıksın
  • quote:

quote:

İlerde vampirler çıkacak mı meydana acaba?

TVD de Kurtlar çıkıyoruş,bunda da Vampirler çıksın

Konu tükenince çıkarırlar vampirleri mecbur
  • @boyzndahood ufukta yok gibi.Cunku sanirim kurt turlerine gececekler.Kanima felan ipucu verdi,simdilik malzeme cok gibi vampirler girerse sacma olur saniyorum.

Lydia'nin ne oldugunuda cok merak ettim.Bu arada Scott'a alfa dedi Derek ama ne oldugu belli degil.Beta'dan cok cok guclu alfadan cok cok zayif orta halli bisey herhalde Scott :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=28gdbzFphXk

Bu videodaki araba 5. bölümün sonundaki araba değil mi ? Eğer öyleyse jackson'ın arkadaşı avcılardan biri olabilir. Bence kesinlikle kimya öğretmeni değil. Herkes kanimanın lydia olduunu sanıyordu ama jackson çıktı bence bundada aynı şeyi yapacaklar

Arabalar kesinlikle aynı olamaz çünkü plakaları farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=28gdbzFphXk

Arabalar kesinlikle aynı olamaz çünkü plakaları farklı.

Helal olsun ne deyim. Bu kadar detaya inmemiştim

• Arkadaşlar şu intro daki şarkıyı arıyorum günlerdir bilen var mı?

• bölümü yeni izleme fırsatım oldu. tam yorumu yapamıcam şu an ama arabadaki adam her kimse bence kurtlarla baş etsin diye göndermiş olabilir kanimayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxeII -- 1 Temmuz 2012; 14:54:25 >

• Bu bölümün çekimi neydi ya öyle sallaya sallaya bi hal olmuşlar hiç beğenmedim. Kanema nın kim olduğunuda öğrendik. Derek'in sonda Scott a söylediği laf güzeldi. O arabadkini merak ediyorum. Allison da zekasını konuşturdu.
  • Hayran kaldım
  • Ne zaman çıkıyor yeni bölüm yarın mı sonraki gün mü?

• Kimse söylemedi.Arabadaki Allisonun dedesi olması lazım.O geldi diye kanema türü ortaya çıktı.Hem Dedesinin en büyük derdi kurtlar kanema değil.
  • quote:

Ne zaman çıkıyor yeni bölüm yarın mı sonraki gün mü?

Pazartesi Amerikada oynanıyor.Salı akşamı ise Türkiyede hazır oluyor altyazısı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.