Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim kullanıyor acaba Jackson'ı? Arabadaki kişiden de birşey çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Kim kullanıyor acaba Jackson'ı? Arabadaki kişiden de birşey çıkmadı.

Hocam Spoiler kullansan izlemeyen arkadaşlar için iyi olur

• Keahu Kahuanui'ye acıyorum adam resmen Gay rolü yapmak zorunda kalıyor.

Şimdi diziye dönelim gerçekten neden bilmiyorum ama ağlarken JAckson'a acıdım sanırım istemeden yapıyor ne yapıyorsa onun dışında Erica'nın da ko0lu feci kırılmış içim ezildi kütletirken kolunu

• Öğretmen gibi gösterip Allison'ın dedesini çıkarabilirler dediğiniz gibi. Ve de Allison'ın dedesinin içtiği ilaçları sıklıkla gösteriyor. Dönüşmemek için filan içiyor olabilir. Ya da farklı birşey, yani şu çevirmeye çalıştıkları kağıtta bir resim vardı. Bir tabut ve üzerinde kanima. Ordanda birşey çıkabilir.
  • lan keşke scottu canlandıran çocuk olsam her bölüm de allisonu götürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal*

lan keşke scottu canlandıran çocuk olsam her bölüm de allisonu götürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Öğretmen gibi gösterip Allison'ın dedesini çıkarabilirler dediğiniz gibi. Ve de Allison'ın dedesinin içtiği ilaçları sıklıkla gösteriyor. Dönüşmemek için filan içiyor olabilir. Ya da farklı birşey, yani şu çevirmeye çalıştıkları kağıtta bir resim vardı. Bir tabut ve üzerinde kanima. Ordanda birşey çıkabilir.

Doğru bir noktaya değindin

Dedesini ne zaman görsem ilaç alıyor.Kesinlikle Dedesindede birşey var.

• Hatırlarsanız son bölümde Allison'un dedesiyle kanima karşı karşıya geldi ve kanima hiçbir şey yapmadı. Bölümün sonunda ise Allison kanimanın biri tarafından kontrol edildiğini söyledi. Kanima'nın dedeye zarar vermemesinin nedeni dedenin kanimayı kontrol eden kişi olduğundan olabilir. Kanimayı kontrol etmesinin sebebi de kanimayı kullanarak kurtları öldürmeye çalışmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 6 Temmuz 2012; 9:36:19 >
  • Beyler e2'yi bekleyemedim indiriyorum şuan 2.bölümdeyim yine bomba dizi olmuş harika gerçekten
  • İlk sezonu izlemeden 2. sezonla başlasam sorun olur mu? Birde önerir misiniz diziyi ilk bölüm iniyor şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

İlk sezonu izlemeden 2. sezonla başlasam sorun olur mu? Birde önerir misiniz diziyi ilk bölüm iniyor şu an

İlk sezonu izle kesinlikle hikayeyi anlayamassın başka türlü karışır kafan
  • Yeni bölümde baya heyecanlı bir bölüme benziyor bir altyazısı çıksada izlesek
  • Altyazı ne zaman olur?

• O araba gerçekten de kimya öğretmeninin arabası çıktı. Ancak öğretmen arabaya bindiğinde sanki arka koltukta birisini görmüş gibi bir tepki verdi. Bu da işleri iyice karıştırıyor bence. Diğer bir mesele ise Lydia olayı, anladığım kadarıyla Peter öleceğini bildiği için Lydia'yı ısırmış ve onu geri gelmek için kullanacak.

• Önümüzdeki bölüm aksiyon bol olacak gibi Scott Allison'un babasından yardım alacak beraber haraket edecekler herhalde. Bu arada Peter geri dönerse işler sarpa sarar. Karıştı iyice olaylar bakalım..

• Peter ölmediyse o zaman alfa Derek değil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

Peter ölmediyse o zaman alfa Derek değil ?

Peter öldü ama geri dönecek sanırım.
  • Ah Lydia ah çok seviyorum şu kızı çok zeki ve güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Ah Lydia ah çok seviyorum şu kızı çok zeki ve güzel

/>
  • Bölüm 6-7 iyiydi...stiles adamım başka bişey demiyorum....
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.