Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NK95

quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

quote:

Beyler erica stiles a asik mi yoksa derek dedi diye mi oyle soyledi?

Aşık olmadı zaten aşıkmış. Şu an öyle mi bilmiyorum daha konu açıklığa kavuşmadı.

Orasi kesin degil,bence Derek dedi diye oyle soyledi.Bir sonraki bolumun promosunda isaac ve jacksonla dans ediyor opusuyor.İlgi ceken bir iliski olur eger Erica-Stiles olursa.Stiles la Lydia'nin sansi kalmadi.Bence Lydia-Jackson,Allison-Scott,Stiles-Erica ciftleri olur.

Bence olmaz hikaye hep aynı doğrultuda ilerler o zaman ama bence Erica eskiden Stiles'dan hoşlanmış çünkü orada onu kandırması gereken bir durum falan yoktu.

Bu arada 2. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazı çıktı izlemeyenler kesin izlesin bu bölüm bomba .İzledikten sonra bir de Spoiler'a bakın görüşlerinizi almak isterim.

Rehber öğretmenin bu konuyla alakası ne acaba ?,Scott da sonunda Derek'in sürüsüne resmi olarak katıldı,istese de istemese de Derek'e bir can borcu var,bu arada kanimayı kontrol eden de ölü birisinin ruhu ama odada aralarında olduğunu söyledi kim acaba ? Derek'in sürüsü sonunda yola geliyor Erica bu bölümde bayağı uysaldı Isaac de çok işe yaradı ve o da eskisi kadar kibirli değil zaten zenci çocuk aralarında en iyisiydi onda da pozitif yönden etkisi olmuş kanimanın.Artık Argentlar Scott da dahil tüm kurtların kökünü kurutmaya çalışacaklar .

Jackson'ın içindekinin ruh olduğunu öğrenince Isaac,Erica ve Stiles'ın tipleri komediydi,bir de kapıya birşey koymamız lazım dediğinde Jackson'ın duvarı kırarak kaçması baya makaraydı

Bence can borcu yok, önceden scott dereki kurtarmıştı zaten, stiles da havuza atarak dereki kurtarmıştı, Derek mecbur zaten en güçlü ondan sonra kurt scott, scott giderse diğerleri çerez zaten.

Bundan sonra scottın işi zor, çünkü bir argent öldü veya yaralandı sebeb ise scott

• Of sağolun yani 8.bölümü izlemeden
    Allison ın annesine birşey olacağını öğrendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Jackson'u kontrol eden Peter ve zamanında mezun olduğu okuldaki yanı sınıfdakileri öldürüyor, onlar beni öldürdü derken ben bunu çıkardım. Ayrıca Jessica'nın annesinin ölmesi mükemmel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

Bence Jackson'u kontrol eden Peter ve zamanında mezun olduğu okuldaki yanı sınıfdakileri öldürüyor, onlar beni öldürdü derken ben bunu çıkardım. Ayrıca Jessica'nın annesinin ölmesi mükemmel oldu.

Bence o kadın ölmiycek kurt olcak

• Kadın ölücek demişsiniz ısırıldı kurda da dönüşebilir, ölebilirde.. Ama haketti yani.
    Allison'ın dedesinin içtiği hapları tekrar gözümüze soktular. Rehber öğretmenle veterinerin bahsettiği konu da merak uyandırdı.
  • nolcak şimdi :D ouh iyi oldu ama yni bölüm çabucak çıksa
  • Umarim dizi Vampire Diaries'e donmez.Oda cok heyecanliydi,konuyu ogrendik bi anda sıktı dizi.Kurt adamlik nasil cikmis,onlarida ogrenecegiz buyuk ihtimal.Simdilik guzel gidiyor.Allisonla Scott'in arasi acilicak gibi.Bu bolumde en cok
    Allison'in annesinin isirilmasina sevindim.Daha cok Erica/Stiles istiyorum artik :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fontomizer -- 18 Temmuz 2012; 19:18:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jacksonın işi zor gibi o kanimadan kurtulamıcak gibi hep sürekli bir sorun çıkıyor karşılarına büyük ihtimal alisonın annesi ölcek kurda dönüşmesine izin vermezler diye tahmin ediyorum eğer dönüşürsede çok ilginçleşicek her bölümü soluksuz geçiyor bakalım bir dahaki bölümde heyecanlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 18 Temmuz 2012; 19:50:11 >
  • Yılın bombasını patlatıyorum

Bence kanimeyi kontrol eden yani Jackson'u kontrol eden, Jessica'nın dedesi. Sezon finalinde çıkacak meydana bence

• 00:12 Jackson+Allison??

• quote:

Yılın bombasını patlatıyorum

Bence kanimeyi kontrol eden yani Jackson'u kontrol eden, Jessica'nın dedesi. Sezon finalinde çıkacak meydana bence

Jessica kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Jessica kim?

Allison pardon

• http://dizimag.com/teen-wolf-2-sezon-1-bolum-izle-dizi.html

Burda dizide bölümde çalan şarkıları gösteriyor, son 2-3bölüm yok ama onlarda gelir yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

http://dizimag.com/teen-wolf-2-sezon-1-bolum-izle-dizi.html

Burda dizide bölümde çalan şarkıları gösteriyor, son 2-3bölüm yok ama onlarda gelir yakında

Dizimag en iyisi ya
  • quote:

Ya kanimanın allison'ın dedesinin önünde durması filan bunu düşündürdü zaten ama bu adam ın ialçlarını gözümüze sokuyorlar artık. Daha farklı birşeylerde olabilir.

• Rehberlik'deki kadın Allison'a çeviri yaparken Kanima'nın arkadaş aradığını söylemişti bilerek yanlış çevirmiş olabilir Scott'ın çalıştığı yerdeki veterinerle konuşuyorlardı bir ara
    Bir de kimyacı o gün partideydi(alakası olduğunu sanmıyorum ama)
  • Jackson çok istemişti kurtadam olayım diye, belasını tam buldu.

Allison'un annesi kurtadama dönüşürse ortalık karışır. Kocası avcı - karısı kurtadam ilginç olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Orijinalden alıntı: NK95

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

quote:

Beyler erica stiles a asik mi yoksa derek dedi diye mi oyle soyledi?

Aşık olmadı zaten aşıkmış. Şu an öyle mi bilmiyorum daha konu açıklığa kavuşmadı.

Orasi kesin degil,bence Derek dedi diye oyle soyledi.Bir sonraki bolumun promosunda isaac ve jacksonla dans ediyor opusuyor.İlgi ceken bir iliski olur eger Erica-Stiles olursa.Stiles la Lydia'nin sansi kalmadi.Bence Lydia-Jackson,Allison-Scott,Stiles-Erica ciftleri olur.

Bence olmaz hikaye hep aynı doğrultuda ilerler o zaman ama bence Erica eskiden Stiles'dan hoşlanmış çünkü orada onu kandırması gereken bir durum falan yoktu.

Bu arada 2. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazı çıktı izlemeyenler kesin izlesin bu bölüm bomba .İzledikten sonra bir de Spoiler'a bakın görüşlerinizi almak isterim.

Rehber öğretmenin bu konuyla alakası ne acaba ?,Scott da sonunda Derek'in sürüsüne resmi olarak katıldı,istese de istemese de Derek'e bir can borcu var,bu arada kanimayı kontrol eden de ölü birisinin ruhu ama odada aralarında olduğunu söyledi kim acaba ? Derek'in sürüsü sonunda yola geliyor Erica bu bölümde bayağı uysaldı Isaac de çok işe yaradı ve o da eskisi kadar kibirli değil zaten zenci çocuk aralarında en iyisiydi onda da pozitif yönden etkisi olmuş kanimanın.Artık Argentlar Scott da dahil tüm kurtların kökünü kurutmaya çalışacaklar .

Jackson'ın içindekinin ruh olduğunu öğrenince Isaac,Erica ve Stiles'ın tipleri komediydi,bir de kapıya birşey koymamız lazım dediğinde Jackson'ın duvarı kırarak kaçması baya makaraydı

Bence can borcu yok, önceden scott dereki kurtarmıştı zaten, stiles da havuza atarak dereki kurtarmıştı, Derek mecbur zaten en güçlü ondan sonra kurt scott, scott giderse diğerleri çerez zaten.

Bundan sonra scottın işi zor, çünkü bir argent öldü veya yaralandı sebeb ise scott

Evet ben Scott ve Stiles'ın Derek'i kurtardığını unuttum ,ödeşmiş oldular ama Derek zaten karşılık beklemedn yapıyor,Scott'ı kolluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Kadın ölücek demişsiniz ısırıldı kurda da dönüşebilir, ölebilirde.. Ama haketti yani.
    Allison'ın dedesinin içtiği hapları tekrar gözümüze soktular. Rehber öğretmenle veterinerin bahsettiği konu da merak uyandırdı.

Kurda dönğşmektense ölmeyi tercih eder o kadın .Eğer senarist biraz daha hareket ve action getirmeyecekse büyük bir ihtimalle ölecek

• quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

Rehberlik'deki kadın Allison'a çeviri yaparken Kanima'nın arkadaş aradığını söylemişti bilerek yanlış çevirmiş olabilir Scott'ın çalıştığı yerdeki veterinerle konuşuyorlardı bir ara
    Bir de kimyacı o gün partideydi(alakası olduğunu sanmıyorum ama)

İşte bende onu merak ediyorum o kadın neden yanlış çeviri yaptı,amacı ne acaba.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.