Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RockMafia

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

http://dizimag.com/teen-wolf-2-sezon-1-bolum-izle-dizi.html

Burda dizide bölümde çalan şarkıları gösteriyor, son 2-3bölüm yok ama onlarda gelir yakında

Dizimag en iyisi ya

Aynen resmen 720p izliyoruz,Altyazı çıktığının dakikası siteye ekliyorlar,Dizimag kadar olmasa da Diziport da iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thowregas -- 20 Temmuz 2012; 3:38:42 >

• quote:

00:12 Jackson+Allison??

WTF .

Bence işin içinde bir bit eniği var %00.0001 bir ihtimal o Allison değil de sıradaki avı falan olabilir çünkü yüzü tam net değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thowregas -- 20 Temmuz 2012; 3:37:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

Yılın bombasını patlatıyorum

Bence kanimeyi kontrol eden yani Jackson'u kontrol eden, Jessica'nın dedesi. Sezon finalinde çıkacak meydana bence

Aklıma gelmedi de değil iyi tahmin

• 9. Bölüme Daha 4 Gün var (ABD için 3 Gün ) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Kadın ölücek demişsiniz ısırıldı kurda da dönüşebilir, ölebilirde.. Ama haketti yani.
    Allison'ın dedesinin içtiği hapları tekrar gözümüze soktular. Rehber öğretmenle veterinerin bahsettiği konu da merak uyandırdı.

Evet yaa bence o haplarda bir tuhaflık var kalp hapı da olabilir ama içimden bi ses başka bişey çıkacak diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK95

quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Kadın ölücek demişsiniz ısırıldı kurda da dönüşebilir, ölebilirde.. Ama haketti yani.
    Allison'ın dedesinin içtiği hapları tekrar gözümüze soktular. Rehber öğretmenle veterinerin bahsettiği konu da merak uyandırdı.

Evet yaa bence o haplarda bir tuhaflık var kalp hapı da olabilir ama içimden bi ses başka bişey çıkacak diyor.

Kalp hapı olduğunu hiç sanmıyorum çünkü fazla göz önünde yani. Ne zaman adamı görse önce ilacını içiyor..

• Git gide dizinin takipçi sayısı artıyor.İlk sezon ile 2.sezon arasında uçurum kadar fark var. 2.sezon tam aksiyon ve her bölümü merak uyandırıyor. 3.sezon için de anlaşılmış zaten.Şu an büyük bir zevkle takip ediyorum diziyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK95

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

http://dizimag.com/teen-wolf-2-sezon-1-bolum-izle-dizi.html

Burda dizide bölümde çalan şarkıları gösteriyor, son 2-3bölüm yok ama onlarda gelir yakında

Dizimag en iyisi ya

Aynen resmen 720p izliyoruz,Altyazı çıktığının dakikası siteye ekliyorlar,Dizimag kadar olmasa da Diziport da iyidir.

1. Dizimag
    2. Yabancidiziizle bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 20 Temmuz 2012; 17:34:23 >

• quote:

Allison ile Scott'n arası koptu Jackson bekliyormuş demek sırada ama bi bit yeniği çıkabilir bi aldatmaca,kıskandırmaca, tuzak vs.

ek: birisi de benzer yorum yapmş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxeII -- 20 Temmuz 2012; 19:53:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AxeII

quote:

Allison ile Scott'n arası koptu Jackson bekliyormuş demek sırada ama bi bit yeniği çıkabilir bi aldatmaca,kıskandırmaca, tuzak vs.

ek: birisi de benzer yorum yapmş zaten

Bence Allison değil o.

• Acaba Allison'un annesi kurt mu olacak ?

Ayyy yarın gelsin yaaaaaaa
  • 1. sezonu izlemiştim sonra devam etmedim 2 sezonu izlemeli miyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: airBurN

1. sezonu izlemiştim sonra devam etmedim 2 sezonu izlemeli miyim ??

izlemelisin mutlaka

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Acaba Allison'un annesi kurt mu olacak ?

Ayyy yarın gelsin yaaaaaaa

Kurt olursa kendini öldürür belki kurtboğanıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 23 Temmuz 2012; 16:47:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: airBurN

1. sezonu izlemiştim sonra devam etmedim 2 sezonu izlemeli miyim ??

RockMafia arkadaşıma katılıyorum kesinlikle izlemelisin.

Ve kanimayı kontrol eden bence Allison'un dedesi olmaya bilir. Çünkü: veterinerdeki kadının demişti yeni gelceklere karşı uyardın mı diye ve dedesinin içtiği hapı hep göz önünde bulundurdular. 2. sezonun ilk bölümünden hatırlayacağımız gibi omegayı öldürdüğü kılıç ile derek asıl savaş şimdi başlıyor gibi bir şeyler demişti. Dedesi bu savaşa hazırlanıyor bu haplar ile. Allison'nun annesini bence öldürmeyecekler işlerin karışması için tabi senariste kalmış bunlar.

• Arkadaşlar bunlara dikkkat etmek lazım !
    ---------------------------------------------------------------

Allisonun dedesi Gerard neden barutu geçemedi ? (Gerard bence yaratık)

O veterinerdeki kadın neden "Bu yükü onlar kaldırabilecek mi ?" dedi ?

-------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca Stiles büyücümü olcak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahuysal123

Arkadaşlar bunlara dikkkat etmek lazım !
    ---------------------------------------------------------------

Allisonun dedesi Gerard neden barutu geçemedi ? (Gerard bence yaratık)

O veterinerdeki kadın neden "Bu yükü onlar kaldırabilecek mi ?" dedi ?

-------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca Stiles büyücümü olcak :D

:D Gerard'ın barutu geçememesini unutmuşum. Ve buda bence o kadının dediği sonradan gelecek tehlike olabilir. Stiles'ı veteriner gibi büyücü yapabilirler yakışır ona ;)
  • Spoiler içine alalım lütfen.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler bayanlar bende aranızdayım artık 1.sezon 4.bölüm deyim iyi sardı.

• Peter'ın geri dönmesinden ve Kanima'yı kontrol eden kişinin ortaya çıkmasından başka birşey yoktu bu bölümde. Ama önümüzdeki bölüm işler karışıyor. Kanima'yı kontrol edende çıktı ortaya sonunda
  • Bence pek heyecanlı bir bölüm değildi öncekine göre
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.