Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi gider ayak güzelleşiyor arkadaş hadi hayırlısı,the bing bang theorynin yeni sezonuna kadar iyi götürecek gibi.

• Peter'ın geri dönmesi kötü oldu ya.. Yani bi o eksikti iyice karıştı ortalık..
    Allison'ın annesini öldürmeselerdi daha iyi olurdu bence...
  • Ben o çocuğun ne işe yaradğını düşünürdüm hep.Demek öyleymiş.
  • Birkaç bölümden beri hoşuma giden bir bölüm oldu. Birde alfamız eksikti o da geldi tam oldu
  • Bu arada eklemek istediğim birşey daha var..

O masum, yakışıklı, aval aval bakınan Matt'imiz bir anda değişip sinsi bakışlar saçmaya başladı..
    Ki bu bahsettiğimiz Matt Scott'ın fotoğraflarda ışık saçan halini görünce çok şaşırmıştı..
    Yani birşey yapıyorsunuz tam yapın bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Bu arada eklemek istediğim birşey daha var..

O masum, yakışıklı, aval aval bakınan Matt'imiz bir anda değişip sinsi bakışlar saçmaya başladı..
    Ki bu bahsettiğimiz Matt Scott'ın fotoğraflarda ışık saçan halini görünce çok şaşırmıştı..

Açıkçası eminim herkes bir ara Matt'den şüphelendi ama o kütüphanedeki kavgada yaralndıktan sonra herkes o değil dedi,çok çakalmış

• quote:

Scott'un ışıklar saçan halini fotoğraflarda görmesi şaşırma değildi bence. Hatta o fotoğrafları bile Scott'un kurtadam olduğundan emin olmak için çektiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NK95

quote:

Açıkçası eminim herkes bir ara Matt'den şüphelendi ama o kütüphanedeki kavgada yaralndıktan sonra herkes o değil dedi,çok çakalmış

Tabi bir ara o olabilir mi gibi düşündüm bende ama dediğin gibi yaralandı filan..

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Scott'un ışıklar saçan halini fotoğraflarda görmesi şaşırma değildi bence. Hatta o fotoğrafları bile Scott'un kurtadam olduğundan emin olmak için çektiğini düşünüyorum.

Belkide..

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Bence de,ama
    Peter da geldi ne olacak şimdi

• bence allison un dedesi de kurtadam yada öyle bişi bir yolunu bulmuş ve o haplar sayesinde dönüşmüyor.
    allison un babasına gelince zaman içinde scott lara katılacak diye düşünüyorum.
    birde bi sorum olacak derek niçin önceki alfa peter gibi tam kurt adam olarak gösterilmedi hiç? yoksa ben mi hatırlamıyorum.

• Allisonun annesi ölürken gözleri sarı oldu ? Bunların ailesinde birşeyler var galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Nart_

Allisonun annesi ölürken gözleri sarı oldu ? Bunların ailesinde birşeyler var galiba.

Hayır o anda kurta dönüşüyordu tam o yüzden.

quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Peter'ın geri dönmesinden ve Kanima'yı kontrol eden kişinin ortaya çıkmasından başka birşey yoktu bu bölümde. Ama önümüzdeki bölüm işler karışıyor. Kanima'yı kontrol edende çıktı ortaya sonunda

Bence ondan o kadar emin olmayalım.

Son bölüm hakkında :
    Yine her zamanki gibi hiçbirşey açıklamayıp olayları iyice karıştırdıkları bir bölümdü. Matt de işin içine girdi artık. Sanırım kontrol eden o. Kamerada onundu zaten istediği gibi silmiş olabilir düzeltirken falan o kısmı. Herkes garip hayaller gördü hiiç birşey anlamadım hele ordan. Artık birşeyleri açıklamaya başlasınlar sıktı.Allison'ın annesinede bi gram üzülmedim öldü gitti sonunda kadın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever Support -- 26 Temmuz 2012; 17:11:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akşahin

bence allison un dedesi de kurtadam yada öyle bişi bir yolunu bulmuş ve o haplar sayesinde dönüşmüyor.
    allison un babasına gelince zaman içinde scott lara katılacak diye düşünüyorum.
    birde bi sorum olacak derek niçin önceki alfa peter gibi tam kurt adam olarak gösterilmedi hiç? yoksa ben mi hatırlamıyorum.

Evet Derek hiç Alfa olmadı gibi sanki

quote:

Allisonun annesi ölürken gözleri sarı oldu ? Bunların ailesinde birşeyler var galiba.

Dolunay zamanı gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 26 Temmuz 2012; 17:45:08 >

• O değilde bu kurtlar niye kurt olmuyor birtek elleri kafaları değişiyor yav
  • Yanlış hatırlamıyorsam Peter alfa kurt olabilmek için Derek'in kardeşini ortadan ikiye ayırmıştı ve kurda dönüşmek için bu gerekirdi gibisinden bir şeyler söylemişti. O yüzden Derek dönüşemiyordu bence.

• Matt'ten birşey çıkacağı belliydi,bence Jackson ile Matt'in ilk hedefi Scott olur ondan sonra ise Allison.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

quote:

quote:

Peter'ın geri dönmesinden ve Kanima'yı kontrol eden kişinin ortaya çıkmasından başka birşey yoktu bu bölümde. Ama önümüzdeki bölüm işler karışıyor. Kanima'yı kontrol edende çıktı ortaya sonunda

Son bölüm hakkında :
    Yine her zamanki gibi hiçbirşey açıklamayıp olayları iyice karıştırdıkları bir bölümdü. Matt de işin içine girdi artık. Sanırım kontrol eden o. Kamerada onundu zaten istediği gibi silmiş olabilir düzeltirken falan o kısmı. Herkes garip hayaller gördü hiiç birşey anlamadım hele ordan. Artık birşeyleri açıklamaya başlasınlar sıktı.Allison'ın annesinede bi gram üzülmedim öldü gitti sonunda kadın.

Doğru bir nokta. Bende düşündüm ama belli olmaz senaristlerin işi..

Belkide Matt ile gördükleri şeyler hayaldi. Matt kanima ile ortadan kayboldu bi anda.. Olmama ihitmali yüksek tabi ama belli de olmaz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

quote:

quote:

Son bölüm hakkında :

Doğru bir nokta. Bende düşündüm ama belli olmaz senaristlerin işi..

Belkide Matt ile gördükleri şeyler hayaldi. Matt kanima ile ortadan kayboldu bi anda.. Olmama ihitmali yüksek tabi ama belli de olmaz..

Ben pek ihtimal vermiyorum 16-17 yaşında çocuk ne de olsa bu kadar şeyi planlayamaz. Bende onu hayal olarak düşünmüştüm herkes birden garip şeyler görmeye başlamıştı çünkü.

• Beyler kontrol eden Matt zaten herhalde felan değil Matt kontrol ediyor Kanima'yı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.