Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matt'i yüzme hocası çıkarttı ya havuzdan . Nasıl izliyonuz anlamadım

Yazacağınız mesajı Spoiler butonuna basıp çıkan iki []---[] arasına yazınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakara -- 1 Ağustos 2012; 23:23:26 >
  • Merhaba arkadaşlar .bir sorum var

bırı bana su matt'in oldugu halde nasıl gerı gelıp kanimayı kontrol ettıgını acıklayabılırmı :)
    O kadar hızlı ve karısık bır bolumdukı anlamadım..

Birde bu yabancılar amma hayalperest adamlar , Scatt'ın annesı oğlunun donustugunu goruyor ve bakıyor sadece , insan oyle bır durumda kafayı yer çığlıgı basar ne bılım oylece durmaz heralde..
    Allisonun dedesi bence yaratıklar sınıfından , ıçtıgı ılaclarda onun donusumunu engellıyor adam bence daha buyuk bırılerının peşinde.
    Ama ilk işi Derek ve surusunu kanıma sayesınde yok etmek olacak..
  • dizi başlarken çalan müzik elinde olan varmı 2,sezon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Bu bölüm kadar boş bir bölüm görmemiştim.Tamam olaylar açığa kavuştu felan ama dizi polis istasyonunda geçti.Matt olayı nasıl bende anlamadım,boğulması bile kesin gibi değil sonradan çıkarıyorlardı.Boğulduysa nasıl geri döndü.Kanima kontrol olayıda bir değişikti,elini uzattı hemen ustası oldu kanimanın.Kanima kurt olabiliyordu eğer ustası izin verirse,e matt de öldü şimdi Jackson'ın Jackson olması lazım değilmiydi?Geçen sezonu hatırlıyorum da dizi belirli bir çizgide ve güzel ilerliyordu.Ama bu yıl aksiyon katalım diye çok uçtular,başlarda bu iyi gibiydi ama toparlamayabilirler.Daha da saçmalamadan başka konuya yönelmeliler bence,tabi artık bölümler değiştirilemez,11.bölümü bile sonbahar gibi çektiler.

Ah bir de spoiler içine alsan.

Kusura bakmayın,aslında dikkat ederdim ama unutmuşum.Ama söze girerken bölüm hakkında konuştuğum anlaşılıyor,yinede özür dilerim herkesten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hykara86

Merhaba arkadaşlar .bir sorum var

bırı bana su matt'in oldugu halde nasıl gerı gelıp kanimayı kontrol ettıgını acıklayabılırmı :)
    O kadar hızlı ve karısık bır bolumdukı anlamadım..

Birde bu yabancılar amma hayalperest adamlar , Scatt'ın annesı oğlunun donustugunu goruyor ve bakıyor sadece , insan oyle bır durumda kafayı yer çığlıgı basar ne bılım oylece durmaz heralde..
    Allisonun dedesi bence yaratıklar sınıfından , ıçtıgı ılaclarda onun donusumunu engellıyor adam bence daha buyuk bırılerının peşinde.
    Ama ilk işi Derek ve surusunu kanıma sayesınde yok etmek olacak..

Matt ölmemiş, ölmek üzereyken Isaac'in babası havuzdan çıkartmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Ulan Gerrard

Artık Kanima'dan kurtulmanın tek yolu Peter bence. Derek , Scott , Peter , Stiles hepsi birlikte Kanima'yı temizlerler anca

Bence de Peter ama birlikte hareket edecekleri biraz meçhul.. Derek Petera güvenmez ve artık Scott a da güveneceğini sanmıyorum çünkü onları satışa getirdiğini duydu.

• Derek'in işi zor veteriner Scott'a güven Peter'e güvenme dedi ya Peter gerçeği söylerde Scott söylemezse ve Scott'ta ayıp etti.
  • 1. Sezon çok güzeldi 2. Sezonda çok iyi gidiyor Allisonun dedesi çok kötü biri çıktı bunu anladım Hem Scott ona bildiklerini anlatıyor hemde arkasından kuyusunu kazmaya çalışıyor . Scott yardım alması lazım derek umarım scott ta yardım eder . Gerçi Gerard la olan diyaloglarını da duydu . Gerard olmadan önce gerçekten avcıları iyi gözüyle bakıyordum taki Gerard çıkana kadar şimdi Kanimayı da artık Gerard kontrol ediyor . Kesin ilk işi Scottların işini bitirmek olur diye düşünüyorum . Hazır fırsat geçmiş eline :) Peter bakalım izin verecek mi bekle sen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Ulan Gerrard

Artık Kanima'dan kurtulmanın tek yolu Peter bence. Derek , Scott , Peter , Stiles hepsi birlikte Kanima'yı temizlerler anca

Bence de Peter ama birlikte hareket edecekleri biraz meçhul.. Derek Petera güvenmez ve artık Scott a da güveneceğini sanmıyorum çünkü onları satışa getirdiğini duydu.

Ben hiç sanmıyorum peter kimseyle birlikte hareket etmez bence allisonın dedesi ölmesi lazım bu sayede kanimayı kontrol edebilirler dedesinin eline fırsat geçti şimdi scottla derek işini bitirme vakti peter yoluna taş koyabilir bakalım gitgide iyice ilginçleşmeye başlıyor

• 11.Bölümden Bir Bilgi

11. Bölüm de arkadaşlar malesef Gerard Scotta eğer Dereki bana vermezsen tüm sevdiklerini Jacksona öldürteceğim diyor . Scott köşeye sıkıştı . Benim tahminimce Scottu bu durumdan ya Derek kurtarabilir yada büyük ihtimal Peter :) Bekleyip göreceğiz .
  • Bence
    Peter, Kanima'yı kontrol edebilmek için Allison'ın dedesini öldürecek.
  • Çıktığı günden beri takip ediyorum ya ben çok abartıyorum yada bu dizi gerçekten çok iyi. Ergen dizisi falan değil gerçekten çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Çıktığı günden beri takip ediyorum ya ben çok abartıyorum yada bu dizi gerçekten çok iyi. Ergen dizisi falan değil gerçekten çok hoşuma gidiyor.

Beğenilmeyecek gibi değilki Birinci bölümü izlememle birlikte resmen bağlandım diziye Yeni bölüme az kaldı çıksada izlesek
  • Arkadaş ergen dizisi olduğu o kadar belli aynı zaman da o kadar kalitesiz bir dizi ki. Ama başlayınca da bırakamıyon senaryo seni devam etmeye zorluyor nasıl iş anlamadım.
  • 10.bölüm 2.sezonun en iyi bölümüydü.Olaylar daha hızlı gelişti, gerçekleri azda olsa öğrendik :) 11. bölümü çok merak ediyorum
  • dizi aslında on numara
    ilk sezon ağırdan gidiyordu, ikinci sezon çok hızlandı, bence şu an için tek tuhaf gelen şey bu aşırı hızlılık, biraz daha oturaklı gidebilir, neyse.
    gelelim filme allison kendi güzel karakteri çok zayıf bi kız ki çok rahat programlanabiliyor.
    benim kanaatim şu kanimayı gerard ın kontrol etmesi alison ın babasının hoşuna gitmicek, gerçi bence gerard ın kurtları öldürmek gibi bir niyeti yok, yok derken tabikide kurtları öldürmek istiyor olabilir fakat bunun arkasında başka bir şeyin peşinde o yüzden ben hala derek, scott, allison ve allison ın babasının gerard a karşı birleşeceklerini düşünüyorum,
    bu durumda peter ne konumda olacak, veteriner adam derek e peter a güvenme scott a güven dedi. scott da derek e yamuk yaptı. ha bu durumda peter ile derek iş birliği yapacak gözüküyor tabi belli bir yere kadar, sonra dediğim gibi sürü toparlanacak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akşahin -- 7 Ağustos 2012; 10:56:10 >

• beyler hangi gün yayınlanıyor yeni bölümleri

• Jackson delikanlı çocukmuş helal olsun.Alison da pisliğin teki çıktı suçsuz kurtları öldürdü resmen babasıda şaşırdı zaten.Dizinin sonun da Stillese ne olmuş olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener_44

dizi başlarken çalan müzik elinde olan varmı 2,sezon

Prodigy - Run with the wolves

Dizi de kendini aştı 2.sezon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Jackson delikanlı çocukmuş helal olsun.Alison da pisliğin teki çıktı suçsuz kurtları öldürdü resmen babasıda şaşırdı zaten.Dizinin sonun da Stillese ne olmuş olabilir ?

Emin olma derim, bence Gerard ilgiyi Jackson'ın üzerinden çekebilmek için yaptırttı.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.