Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bütün olayları şu veterinerle rehberlikçinin konuşmasıyla bağlayacaklar oradaki gizem hala çözülmediyada ben anlayamadım birde örümcek adama sarmasında değişik yaratıklar filan çıkarmasınlar benim anlamadığım jacksonla o ölüp dirilen adam(adını unuttum) o kadar plan yaptıda ihtiyar acaba tuzak kurup jacksona kendinimi öldürttü dur lan çok mantıklı geldi yazınca jackson gidici mi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraltu

quote:

Orijinalden alıntı: fener_44

dizi başlarken çalan müzik elinde olan varmı 2,sezon

Prodigy - Run with the wolves

Dizi de kendini aştı 2.sezon

Bunu sormuyor intro yu soruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkbsb -- 8 Ağustos 2012; 1:15:14 >

• Dizi fazla hızlı ilerliyor ve kopuk kopuk bi sahneyide doğru düzgün gösterin karışıyor yani..2. sezonun en kötü bölümüydü şuana kadar.
  • dizi fenalardaaaa

ilk 2-3 dakika çok iyidi stilesın olduğu
  • Mahallenin delikanlisi.

Ya su konu daha bi aktif olsu tartisalim teori uretelim fistik gibi dizi bi suru gizem var acik kapi var hadiyin beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stiles reyize noldu merak ettim. Haftaya sezon finali mi?
  • Bu bölüm Allison'a çok uyuz oldum
  • 11. Bölüm

Stiles birden çok iyi oynadı ve maçı kazandılar sonra ise nereye kaybolduğunun Gerard ile ilgisi var bence. Allison annesinin intikamını yanlış yerde alıyor, bilmiyor ki annesi Scott'u öldürürken öldüğünü. Haftaya fena şeyler olucak.Gerard ölür umarım.
  • Dizinin şimdiye kadarki en berbat bölümüydü 4 olayı aynı anda gösteriyor bi ona bi buna geçiyor.Tam çocuk işi olmuş baya karıştırmışlar.Sezon finalini nasıl bağlayacaklarını merak ediyorum.Bu arada yeni sezon ne zaman yayınlanmaya başlıyor bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Jackson delikanlı çocukmuş helal olsun.Alison da pisliğin teki çıktı suçsuz kurtları öldürdü resmen babasıda şaşırdı zaten.Dizinin sonun da Stillese ne olmuş olabilir ?

Jackson'ın kendine bilerek yapacağını sanmıyorum.Gerard yapmasını söylemiştir böylece dikkat dağıtarak Stiles'ı kaçırdı.

11. bölüm :
    Stiles'ın olduğu yerler bölümün en iyi yerleriydi. Allison iyice kontrolden çıkmış bişey yaptığını zannediyor kız. Gerard la Scott anlaşma yapmamışmıydı Gerard hemen bu kadar Scott'a karşı oldu? Derek ile amcasıda birlik oldular Jackson'ı durduracaklar. Artık iyi plan yapsınlarda alt etsinler. Bu arada ezon finali ne zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Jackson delikanlı çocukmuş helal olsun.Alison da pisliğin teki çıktı suçsuz kurtları öldürdü resmen babasıda şaşırdı zaten.Dizinin sonun da Stillese ne olmuş olabilir ?

Jackson'ın kendine bilerek yapacağını sanmıyorum.Gerard yapmasını söylemiştir böylece dikkat dağıtarak Stiles'ı kaçırdı.

11. bölüm :
    Stiles'ın olduğu yerler bölümün en iyi yerleriydi. Allison iyice kontrolden çıkmış bişey yaptığını zannediyor kız. Gerard la Scott anlaşma yapmamışmıydı Gerard hemen bu kadar Scott'a karşı oldu? Derek ile amcasıda birlik oldular Jackson'ı durduracaklar. Artık iyi plan yapsınlarda alt etsinler. Bu arada ezon finali ne zaman?

Sezon finalinin bi farkı olur mu? Her hafta salı günü yayınlanıyor.

• Bu sezon 20 küsür bölüm olacak diye biliyorum ben.
  • IMDB puanı 3.9 muydu neydi şimdi 7.4
  • Dizi çok iyi ilerliyor merakla 12. bölümü bekliyorum o kadar çok konudan bahsedip hepsininde sonunda ne olacağını merak ettiren tek dizi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

quote:

quote:

Tamam işte, castin olduğu bölüm değil mi?
  • 2. sezon iyi başlamıştı ama aşırı hızlandığı için biraz bocaladı gibi geliyor Umarım toparlarlar.
    Ergen dizisi diyenlere yav he he diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 10 Ağustos 2012; 4:36:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

quote:

quote:

Tamam işte, castin olduğu bölüm değil mi?

Evet ama o bu değil işte bu dizinin içinde çalmıştı.

• olaya vampirlerde dalarsa dizi kopar gider...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

olaya vampirlerde dalarsa dizi kopar gider...

Vampiri nerden çıkardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Bu sezon 20 küsür bölüm olacak diye biliyorum ben.

Nerden duydun hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.