Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Argentlar'dan emin değilim gidiyoruz dediler ama durum büyüyünce scott yardım ister ve gelebilirler. Veterinerin ne olduğunuda bilemiyorum ama alfa sürüsünden biri olabilir o kadın zaten sürüde gibiydi. Belkide Gerrard ölmedi ve o kanatlı kanima olarak geri döner ve alfa sürüsü ile bizimkiler ona karşı birleşebilir. Veya hiç olmaz kavgaya tutuşurlar. Yani tercih çok.

• Jackson ne oldu çok merak ediyorum gözleri mavi oldu kurta dönüştü yerden kalkarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bary54

Argentlar'dan emin değilim gidiyoruz dediler ama durum büyüyünce scott yardım ister ve gelebilirler. Veterinerin ne olduğunuda bilemiyorum ama alfa sürüsünden biri olabilir o kadın zaten sürüde gibiydi. Belkide Gerrard ölmedi ve o kanatlı kanima olarak geri döner ve alfa sürüsü ile bizimkiler ona karşı birleşebilir. Veya hiç olmaz kavgaya tutuşurlar. Yani tercih çok.

gerard nasıl kanima olabilir? mantıken düşündüğünde. Gerard ölüm kalım durumunda bizim veterinerler onun kanını elledi hatta kızı ellerini kirletmiyorsun bakıyorum vs birşeyler dedi. gerard ölmedi ama ölmek üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Jackson ne oldu çok merak ediyorum gözleri mavi oldu kurta dönüştü yerden kalkarken.

Omega olduğu için gözleri mavi. sürüsü yok şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangyoua

quote:

Orijinalden alıntı: bary54

Argentlar'dan emin değilim gidiyoruz dediler ama durum büyüyünce scott yardım ister ve gelebilirler. Veterinerin ne olduğunuda bilemiyorum ama alfa sürüsünden biri olabilir o kadın zaten sürüde gibiydi. Belkide Gerrard ölmedi ve o kanatlı kanima olarak geri döner ve alfa sürüsü ile bizimkiler ona karşı birleşebilir. Veya hiç olmaz kavgaya tutuşurlar. Yani tercih çok.

gerard nasıl kanima olabilir? mantıken düşündüğünde. Gerard ölüm kalım durumunda bizim veterinerler onun kanını elledi hatta kızı ellerini kirletmiyorsun bakıyorum vs birşeyler dedi. gerard ölmedi ama ölmek üzere.

Alıntıları Göster

Yani bir ihtimal dedim Matt yavaş yavaş kanima olamaya başlamıştı hatırlarsan belki seneristler yapar ama bencede olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bary54 -- 15 Ağustos 2012; 17:45:48 >

• Beyler veteriner reyize alfa felan demişiniz de, bu adam iki alfa ile karşılaştı sonuçta(peter, derek) onlar anlardı heralde alfa olduğunu?

Sezon finalı iyiydi, Scott'un Derek'e sen benim alfam demesi hiç hoş olmadı, keşke ağzını yüzünü dağıtsaydı orda Derek

Yeni sezonun konusu belli, Alfa sürüsü. Bence Peter o sürüye girmeye çalışır, demiş olayım. Jackson'a Omega olduğu için mavi gözlü denmiş ancak ne Scott dönüştüğünde mavi değildi. Bence Alfa Kanima oldu, yakında uçar. (Ekimde yani)

Bu arada dizinin Ekim'de başlayacağı belli mi? 24 bölüm olacaksa mantıklı olan o.

• Sezon finali güzeldi. 3. sezon imdb'de 2013 te diyor ama var mı net birşey ?
  • Beyler ekibin, final partisinden resimler,

@ColtonLHaynes (Jackson)
    Jackson finally joins the pack - Jackson sonunda sürüye katılıyor

Bu arada Matt'i oynayan oyuncu tam bir photobomber, görmek isteyen olursa onunda set ile 1-2 resmini koyabilirim

quote:

Orijinalden alıntı: Kademoglu

quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

quote:

Orijinalden alıntı: JustCrew

3.sezon sanırım 24 bölüm olacakmış kesin bir bilgisi olan varmı birde diziden sonraki programı nerde bulabiliriz bizim beyaz show a benzeyen belki orada ipucu vermişlerdir yeni sezonla ilgili 2013 te hangi ay insan bir açıklar demi

O programa bende baktım MTV'nin sitesinde var.

Sen nasıl izledin bölge sorunu var diyor !?

@Kademoglu proxy kullanarak izleyebilrsin.

quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Jackson ne oldu çok merak ediyorum gözleri mavi oldu kurta dönüştü yerden kalkarken.

Omega olduğu için gözleri mavi. sürüsü yok şuan

Üstteki eklediğim alıntıda belirttiği gibi, sonunda sürüye giriyor yazmış ama muhtemelen kurt olmayı kastetmiştir. Bence normal kurt oldu bu sefer.

quote:

Orijinalden alıntı: bugraltu

Beyler veteriner reyize alfa felan demişiniz de, bu adam iki alfa ile karşılaştı sonuçta(peter, derek) onlar anlardı heralde alfa olduğunu?

Sezon finalı iyiydi, Scott'un Derek'e sen benim alfam demesi hiç hoş olmadı, keşke ağzını yüzünü dağıtsaydı orda Derek

Yeni sezonun konusu belli, Alfa sürüsü. Bence Peter o sürüye girmeye çalışır, demiş olayım. Jackson'a Omega olduğu için mavi gözlü denmiş ancak ne Scott dönüştüğünde mavi değildi. Bence Alfa Kanima oldu, yakında uçar. (Ekimde yani)

Bu arada dizinin Ekim'de başlayacağı belli mi? 24 bölüm olacaksa mantıklı olan o.

Gelecek sezon, Allison ile tekrar birleşmeydi, lakrostu, aile bağlarıydı, alfa sürüsüydü vs. doldururlar. Yanına yine 3-5 birşey eklerler(2. sezondaki Gerard gibi,kanima gibi,kitap gibi, Allison'ın çıldırması gibi vs.). Bir önceki spoilerde de belirttiğim gibi bence jackson normal kurtadam oldu, alfa olduğunu veya kanimalığın devam ettiğini vs. sanmam. 2. sezonda bol bol işlediler zaten kanima olayını. Birazdaha açılırlar gibime geliyor

Ve 3. sezonun ekimde başlayacağını hiç sanmıyorum. Sezon arasıydı, özel efektiydi, projelerdi yazımıydı çizimiydi derken 2012'e kalması çok düşük bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 16 Ağustos 2012; 12:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dizi çok iyi gidiyor yahuuuuu ben böyle dizi gelmez diyorum o kadar net diziden hiç bişey beklemiyordum kendine bi baüladı beni şerefsiz

jackson kurt oldu çokta yakıştı şahsen 3. sezon 24 bölüm olsunda isterse seneye başlasın
  • Aga Lydia harbiden çok fena

• Scott benim alfam değilsin dedide saçma oldu bence.Burada kastettikleri Scott'ın kendi sürüsü var.Stiles,Allison belkide Jackson.O kısmı pek olmadı.Alfa sürüsü de garip bir konu,herhalde Alfanında üstü var.Peter'ın olayını anlamadım,Kanima'ya gizli gizli saldırmak için geldi sonra Derek onu gördü birden hareketlendi ilk o öldürdü kanimayi.Gerrard konusunda ilginç şeyler bizi bekliyor.

Sonuç olarak muhteşem bir sezon bizi bekliyor,yaklaşık 24 bölümlük.Büyük ihtimal Ekim gibi başlar,belki yeni bitti diye kasıma hatta aralığa bile sarkabilir.
  • Sezon finali beni tatmin etmedi açıkçası...yeni sezon daha iyi bir şeyler bekliyorum şahsen!...
  • Güzel bölümdü beğendim ben amaaa;

Stiles ı neden kaçırdılar neden saldılar? Anlamsız oldu sanki biraz.

Ayrıca intodaki müziğide çaldılar içinde iyiydi devamı filanda ah tamamını yayınlasalarda dinleyebilsek rahat rahat :)
    Ve umarım dediğiniz gibi ekimde başlayıp 24 bölüm olur..
    3. sezondan büyük beklentilerim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkbsb -- 17 Ağustos 2012; 4:08:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Güzel bölümdü beğendim ben amaaa;

Stiles ı neden kaçırdılar neden saldılar? Anlamsız oldu sanki biraz.

Ayrıca intodaki müziğide çaldılar içinde iyiydi devamı filanda ah tamamını yayınlasalarda dinleyebilsek rahat rahat :)
    Ve umarım dediğiniz gibi ekimde başlayıp 24 bölüm olur..
    3. sezondan büyük beklentilerim var..

Bence senaristler Stiles ile ilgili daha yaratıcı birşey bulamadılar o bölümü geçiştirdiler öyle bir ortamda adam kurt oluyum kanima oluyum egosuna girmez mi hiç ne arkadaşmış Scoot için canını vericek nerdeyse fakat sanki Stiles'ın içinde hep bir 2.adam burukluğu var(babası rehinken belirtmişti hiçbirşey yapamadım filan) birde şöyle bir durum var başrol oyuncusundan daha çok ilgi çeken ve beğenilen bir karakter(Bildiğim kadarıyla) o yüzden ona dokunmuyorda olabilirler.
    Birde şu revolutions mı ne onu izleyen varsa bizi bir bilgilendirse kaç bölüm olacak ne zaman başlayacak tüyo varmı.
    3.Sezonda ortalık karışacak veteriner, rehberlikçi, alfa sürüsü, jackson, gerard hepsinde bir sır var nerdeyse sabırsızlıkla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

izleyenlerdem yorum alalim lutfen. izlemeye deger mi ilk bolume gore?

Ben 2. Sezon 8.bölümdeyim.Dizi macera,gerilim,gençlik tarzında.İzlemeni tavsiye ederim

• Diziyi yeni izledim ve bir solukta 2 sezonu da bitirdim.
    İlk bölümlerde kötü efektler, yavaş konu diye bırakmayı aklımdan geçirdim fakat sonra "en azından birinci sezonu bitireyim" derken bi baktım ki 2. sezon da bitmiş :) Bir anda iyi bağladılar beni...

Benim adamım Stiles Stilinski kafa eleman ya

Bazı lüzumsuz sahneler vardı ama diziyi peş peşe izleyince üstüne durmadım artık. Zaten bölümün birindeki lüzumsuz durumu @JustCrew iki mesaj yukarıda yazmış. Ancak değinmeden geçemeyeceğim bir yer var. 2. sezon 11. bölümde Alison'un elinde yayı sırtında oku ile
    siyah kurt adam ve sarı kurt kadını vurmaya başladığı sahnede yayında takılı olan bir oku ve sırtında 3 oku vardı. Ama gel gelelim kız oklarını salladıkça salladı. Tabiri caizse siyah adamı ok manyağı yaptı ve nitekim sırtındaki oklar hiç azalmadığı gibi bana 1 - 2 ok da artmış gibi geldi
    Bunun gibi olmasa da ucu açık kalan bazı sahneler vardı.

Neyse bakalım tüm bunlara rağmen 3. sezonu bekliyor olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

olaya vampirlerde dalarsa dizi kopar gider...

Vampiri nerden çıkardın

kurtadam oldugu yerde vampirde vardır

Vampirler falan ortaya çıkarsa dizi boka sarar vampirler ve kurt adamlar konusu artık çok bilindik bir şey değişik şeyler yok mu?

• Crystal e asik oldum

• İlk sezon Kate'miydi neydi adı taş gibiydi Allison'un halası
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Diziyi yeni izledim ve bir solukta 2 sezonu da bitirdim.
    İlk bölümlerde kötü efektler, yavaş konu diye bırakmayı aklımdan geçirdim fakat sonra "en azından birinci sezonu bitireyim" derken bi baktım ki 2. sezon da bitmiş :) Bir anda iyi bağladılar beni...

Benim adamım Stiles Stilinski kafa eleman ya

Bazı lüzumsuz sahneler vardı ama diziyi peş peşe izleyince üstüne durmadım artık. Zaten bölümün birindeki lüzumsuz durumu @JustCrew iki mesaj yukarıda yazmış. Ancak değinmeden geçemeyeceğim bir yer var. 2. sezon 11. bölümde Alison'un elinde yayı sırtında oku ile
    siyah kurt adam ve sarı kurt kadını vurmaya başladığı sahnede yayında takılı olan bir oku ve sırtında 3 oku vardı. Ama gel gelelim kız oklarını salladıkça salladı. Tabiri caizse siyah adamı ok manyağı yaptı ve nitekim sırtındaki oklar hiç azalmadığı gibi bana 1 - 2 ok da artmış gibi geldi
    Bunun gibi olmasa da ucu açık kalan bazı sahneler vardı.

Neyse bakalım tüm bunlara rağmen 3. sezonu bekliyor olacağım.

valla çok iyi yakalmışsın ayrıntıyı ben izlerken hiç böyle bir şey farketmemiştim ama böyle küçük şeylere takılmamak gerek.dizi bence çok iyi gidiyordu.2.sezonda gözle görülür bir şekilde seviye artışı olmuş.bende senin gibi 3.sezonu merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pichstar -- 22 Ağustos 2012; 20:26:50 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.