Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Sezonu 1 haftada bitirdim.Sıkıcı yaz günlerinde keyifle izledim , tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3. sezonda düşman kalmadı gibi,Derek'in amcası olabilir düşman yeni bi sürü kurdu Dereğe savaş açabilir arkasından vurarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

3. sezonda düşman kalmadı gibi,Derek'in amcası olabilir düşman yeni bi sürü kurdu Dereğe savaş açabilir arkasından vurarak.

3. sezonun düşmanları hazır zaten...
    Alfa sürüsü

Zaten amcası, sezon sonunda dizinin son dakikalarına girdiğimizde Derek'in yanına kurt adam toplamasının nedeninin de o olduğunu söylemişti. Kapıya da zaten 3. sezonun elemanları gerekli işareti bırakmıştı...

Burada asıl mesele Scott Mccall'ın bu hikayenin neresinde olacağı

• Dizi iyi güzelde. En güçlü kurtun alfa olması lazım: O bile tırt kalıyor. Derek herkesden dayak yiyor. Amcasımı neyse oda alfayken rahatlıkla yenildi. Şimdi birde 4-5 kişilik alfa sürüsü çıktı bunlarda gelir betalara yenilir. Bence alfaların bukadar ezik olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Haliax -- 25 Ağustos 2012; 22:46:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjòw

Dizi iyi güzelde. En güçlü kurtun alfa olması lazım: O bile tırt kalıyor. Derek herkesden dayak yiyor. Amcasımı neyse oda alfayken rahatlıkla yenildi. Şimdi birde 4-5 kişilik alfa sürüsü çıktı bunlarda gelir betalara yenilir. Bence alfaların bukadar ezik olmaması lazım.

Dizide söyledikleri sözü unutma:
    Yalnız kurt güçsüzdür ve ölüme mahkumdur. Hatta 2. sezonun ilk bölümünde Allison'un dedesi Christopher mıydı neydi ortadan ikiye ayırdığı OMEGA için de bunu söylemişti. Kurtlar sürü halinde iken kuvvetli olurlar.
    (En azından dizide bunu söylüyorlar)

Amcanın alfa iken çok kolay ölmesi, yalnız bir Alfa olmasından
    Derek'in sürekli dayak yemesi ise henüz güçlü bir sürü lideri olamamasındandır.
    Yani izlediğim kadarıyla bu şekilde bir mantık çıkarmaya çalıştım. Yoksa açık aramaya kalkınca açık daha ilk izleyişte çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 25 Ağustos 2012; 23:37:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

Dizi iyi güzelde. En güçlü kurtun alfa olması lazım: O bile tırt kalıyor. Derek herkesden dayak yiyor. Amcasımı neyse oda alfayken rahatlıkla yenildi. Şimdi birde 4-5 kişilik alfa sürüsü çıktı bunlarda gelir betalara yenilir. Bence alfaların bukadar ezik olmaması lazım.

Yalnız kurt güçsüzdür ve ölüme mahkumdur. Hatta 2. sezonun ilk bölümünde Allison'un dedesi Christopher mıydı neydi ortadan ikiye ayırdığı OMEGA için de bunu söylemişti. Kurtlar sürü halinde iken kuvvetli olurlar.

Yani izlediğim kadarıyla bu şekilde bir mantık çıkarmaya çalıştım. Yoksa açık aramaya kalkınca açık daha ilk izleyişte çıkıyor

Sürüsü olan kurtlar güçlü oluyor tamamda. Demek istediğim alfa, mesela 2 tane betayı rahat alamaz mı? Derek Scottu zor durduruyor. Biraz güç farkı olması lazım değil mi?

• quote:

quote:

quote:

Sürüsü olan kurtlar güçlü oluyor tamamda. Demek istediğim alfa, mesela 2 tane betayı rahat alamaz mı? Derek Scottu zor durduruyor. Biraz güç farkı olması lazım değil mi?

İstese çok rahat durdurur fakat ona ihtiyacı olduğunu herkes söylüyor ve biliyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx
    İstese çok rahat durdurur fakat ona ihtiyacı olduğunu herkes söylüyor ve biliyor zaten

Hem o var hem de bir bölümde Derek şöyle demişti McCall'a
    Sen Beta değilsin, sen de bir Alfa'sın senin de bir sürün (Allison, Stilinski'yi kastediyor) var
    İşte bu nedenle yenmekte zorlanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten 2.sezonun bir yerinde Derek 3 betayı çalıştırırken bir güzel dövmüyor mu hepsini:)Alfa ne kadar güçlü olursa olsun tek başına zorlanır kaldı ki Derekte 1.sezonun sonunda alfayı keserken betaydı.Sonuç olarak Alfalar güçsüz ama yenilmez değil.Ben teke tekte Scott'u defalarca dövdüğünü hatırlıyorum Derek'in...

• Beyler Erica öldü mü ya? Çok taş hatundu.
  • İlk sezon ortalama bir diziyken bu sezon favorilere girecek kadar hızlı bir çıkış yaptı.Birde şu büyülü saçmalıklar olmasa tadından yenmiycek.

An itibariyle 12.bölümü izliyorum.

Edit:O nasıl bölüm abi final gibi diyordum ki sezon finali olduğunu öğrendim(sezonları böyle kısa tutmaları iyi birşey,The vampire diares'in sezonu 23 bölümde ne oluyor?).Çok güzel sezon finaliydi dizi gözüme girdi bu sezon,gelecek sezon saçmalamaz umarım,malum
    alfa sürüsü
    olayı gözümü korkuttu biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 2 Eylül 2012; 0:38:47 >
  • son durum nedir? 3.sezon nezaman başlar tahmininzce?
  • 3. sezon ne zaman başlar? herhangi bir bilgisi olan var mı ?

• Bende 1.sezon 7.bölümdeyim gayet iyi dizi

• Jackson birdahaki sezonlarda yer almayacakmış.

• 2. sezonun 1.sezondan cok farkı var cok daha güzel ve sürekleyici 3. sezonu sabırsızlıkla bekliom
  • 1.sezonun hepsini indirdim izlemek için zaman bulamadım pcde duruyor aylardır
  • 3. sezon 2013 ün nisan mayıs aylarından diye biliyorum biraz bakıştırdımda ( :
  • 3. sezon gelsede izlesek
  • arkadaşlar bu aralar hep merak ediyorum
    tyler hoechlin (derek) ve dylan o'brien (stiles)
    eşcinselmi nette bununla ilgili bir sürü fotopraf gördüm acaba doğrumu gerekirse ss koyarım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.