Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizi güzel de mason kanlaında olunca subilmnalarda bol oluyor
  • SÜPER SPOILER

ISAAC O İKİZLERDEN BİRİNİ ÖLDÜRÜP ALFA OLACAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Agüero

SÜPER SPOILER

YAPMA BUNU YAPMA BUNU !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.bölümün yarısında dayanamadım kapattım. Ergen dizilerinden bile kötü geldi şuana kadar izlediğim kadarıyla. Çok fazla klişe var ve olacakları hep tahmin edebiliyorum 10saniye sonra olacak konuşmayı tahmin ediyorum o derece. Kısacası sıkıldım.
    Belki ilerde güzelleşir bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

3.bölümün yarısında dayanamadım kapattım. Ergen dizilerinden bile kötü geldi şuana kadar izlediğim kadarıyla. Çok fazla klişe var ve olacakları hep tahmin edebiliyorum 10saniye sonra olacak konuşmayı tahmin ediyorum o derece. Kısacası sıkıldım.
    Belki ilerde güzelleşir bilemem.

İsme bağlı ön yargı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Agüero

SÜPER SPOILER

Inanmiyorum.

Örnek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 4 Temmuz 2013; 18:48:46 >
  • Güzel bölümdü gerçekten

• Spoiler fragmandan.

Scott'un annesinin sahnesi sadece fragmanda seyirciyi heyecanlandırmak için, her şey aslında sadece Scott'un zihninde geçiyor. Demedi demeyin, böyle çıkacak.

Tahmin

Scott'un alfa olması için herhangi bir alfayı öldürmesi gerekmeyecek çünkü o bir alfanın çocuğu olarak dünyaya geldi aslında. Biliyorum saçma ama geçen gün rüyamda buna benzer bir şeyler gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 5 Temmuz 2013; 5:32:59 >

• Bu gif hangi bölümden bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeroga

/>

Bu gif hangi bölümden bilen var mı?

İlk sezondan kesin ama son bolumlere dogru olabilir.

• Fragman fenaymış.
  • Fragman muthismis. Bu sezonun cidden 24 bolum olacagina emin misiniz? Bana cok hizli ilerliyomus gibi geldi. Daha neler olacak kimbilir.

• beyler bence isaac ile allison birlikte olacak zaten bu sezonda isaac daha ön planda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatasız Cool

beyler bence isaac ile allison birlikte olacak zaten bu sezonda isaac daha ön planda..

Cık.Orda bir bisiklet sahnesi ve oda sahnesi oldu diye hemen berabermi olmalari gerekiyor.Allison hala tutuk scott'a

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

beyler bence isaac ile allison birlikte olacak zaten bu sezonda isaac daha ön planda..

Cık.Orda bir bisiklet sahnesi ve oda sahnesi oldu diye hemen berabermi olmalari gerekiyor.Allison hala tutuk scott'a

o oda kısmında eğer kilitli kalmasalardı çoktan işi pişirmişlerdi.. bi bakışmalar falan

• quote:

Gerçekte zaten beraberler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Gerçekte zaten beraberler.

yazık olcak bizim genç kurda

son 3 gün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatasız Cool -- 6 Temmuz 2013; 18:28:37 >

• Hep bir önyargım vardı. Denemekten zarar gelmez dedim. İlk 2 bölümü izledim ve fena bir dizi değil.
    İlerleyen bölümlerde konu sıkışmayıp ilerliyorsa devam edeceğim. Bunun hakkında spoiler olmadan bilgi verebilecek var mı?
  • sıradan bir bölümdü, saat 3ten beri beklememe değmedi

şu ateşin içindeki korkunçlu karı paint terk
  • biraz sıkmaya başladı beni o severek izlediğim teen wolf artık uzak gibi bana
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.