Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu darach neydi ya tam anlayamadım. Şimdi scott için delta diyorlar babası da alfaymış doğru mu bi aydınlatın beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathilde

Bu darach neydi ya tam anlayamadım. Şimdi scott için delta diyorlar babası da alfaymış doğru mu bi aydınlatın beni

Darach => Kötü Druid yani diziye katılmış mistik bir yaratık. Kurtlarla nasıl bir bağlantı kuracaklar belli değil henüz (en azından ben bilmiyorum sadece diziyi izliyorum deli gibi ne nasıl olacak diye oraya buraya bakmıyorum)
    Darach'ın 7. bölümde görünen resmi için TIKLA:
     Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı

Scott'a gelince => Dizide öyle bir şey çıkmadı ya millet boş boş tartışıyor onu 7. bölümde veteriner doktorun Scott'a söylediğini bir daha izle bence... Bu arada sadece diziyi izle sağa sola bakma kafan karışmasın (her kafadan bir şey çıkıyor çünkü). Aynı şekilde Scott'ın babası için de henüz bir şey yok. Onun da uydurma olduğunu söyleyen çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 17 Temmuz 2013; 21:59:07 >

• Delta ne oluyor arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

Delta ne oluyor arkadaşlar ?

Delta diye birsey yok sanirsam.Alfa var bide beta var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

Delta diye birsey yok sanirsam.Alfa var bide beta var.

Bir de omega mubabbeti vardı da üstteki üyelerden birisi yazmış delta falan noluyor dedim

• quote:

Bir packe üye olmayan kendi başına takılan galiba?

Bu arada bölüm hayli güzeldi.

Bakalım decaulion scott un gücünü çalabilecek mi
  • (Dizinin şu ana kadar yayınlanan bölümlerine dayanarak söylüyorum)
    Delta => böyle bir şey yok.
    Omega => Sürüsü olmayan yalnız kurt
    Beta => Sürü içindeki kurt
    Alfa => Alfa olan bir kurdu öldüren Beta kurt (Scott hariç, merak eden 3.sezon 7. bölüm sonlarına baksın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 17 Temmuz 2013; 23:29:13 >
  • Aslında This Mights Hurt olarak yayınlanan bir fragmanda Göz renkleri Sarı-Kırmızı-Mavi-siyah olarak var.

Edit:

Bu arada hocam Valda siz misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katafort -- 17 Temmuz 2013; 23:42:32 >

• Gelecek bölümler adına ağır tahmin içerir.

Gelecek bölüm geçmişle oldukça iç içe olacağız sanırım. Benim anladığım kadarıyla Deucalion'un gözlerinin kör olmasının sebebi Gerard. Ama bundan önce başka şeyler de yaşandı. İlk sezona ölü olarak giriş yapan Laura Hale bir gerçek alfa idi, Deucalion ve alfa sürüsünün kalanı onunla baş edebilmek için bir yerde bir araya geldiler.Tahminime göre Gerard Glen Capri'de kendini öldüren Argent'tan sonra Deucalion'un peşine düştü ve onu diğer alfalarla beraber bir yerde buldu. Burada büyük bir mücadele yaşandı ve Gerard bir şekilde Deucalion'un gözünü kör etmeyi başardı. Bunun üzerine kendi sürüsünden birisi Deucalion'a karşı geldi ve yine Deucalion tarafından öldürüldü. Kendi güçlendiğini farkeden Deucalion sürüsünün kalanını da öldürdü ve diğer alfaları da Laura Hale'i yenmelerinin tek yolunun bu olduğunu söyleyerek ikna etti ve onlar da kendi sürülerini öldürdüler. Ardından Laura'nın peşinden Beacon Hills'e geldiler ama Laura orada değildi ve onlar da onun kardeşi Derek'e saldırmaya karar verdiler, Derek kurtulmayı başardı ancak kız arkadaşı kurtulamadı ve Ennis tarafından öldürüldü. Bu olaya kadar gözleri Peter gibi mavi olan Derek'in ise göz rengi değişti. Göz renklerinin ne ile alakalı olduğu kısmı belirsiz ama eminim ki bu olaydan sonra Derek'in göz rengi değişti. Derek'in kız arkadaşını öldürdükten sonra Laura'ya saldırdılar ama yine de Laura'yı yenecek kadar güçlü değillerdi, bu yüzden geri çekilmek zorunda kaldılar. Şimdi geri gelmiş olma sebepleri ise bir gerçek alfanın ne kadar güçlü olduğunu bilmeleri ve karşılarında bir gerçek alfa istememeleri bu yüzden Scott'un ölmesini sağlamaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 18 Temmuz 2013; 0:03:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

(Dizinin şu ana kadar yayınlanan bölümlerine dayanarak söylüyorum)
    Delta => böyle bir şey yok.
    Omega => Sürüsü olmayan yalnız kurt
    Beta => Sürü içindeki kurt
    Alfa => Alfa olan bir kurdu öldüren Beta kurt (Scott hariç, merak eden 3.sezon 7. bölüm sonlarına baksın)

Tamam işte benim dediğim omegay mış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Gelecek bölümler adına ağır tahmin içerir.

Gelecek bölüm geçmişle oldukça iç içe olacağız sanırım. Benim anladığım kadarıyla Deucalion'un gözlerinin kör olmasının sebebi Gerard. Ama bundan önce başka şeyler de yaşandı. İlk sezona ölü olarak giriş yapan Laura Hale bir gerçek alfa idi, Deucalion ve alfa sürüsünün kalanı onunla baş edebilmek için bir yerde bir araya geldiler.Tahminime göre Gerard Glen Capri'de kendini öldüren Argent'tan sonra Deucalion'un peşine düştü ve onu diğer alfalarla beraber bir yerde buldu. Burada büyük bir mücadele yaşandı ve Gerard bir şekilde Deucalion'un gözünü kör etmeyi başardı. Bunun üzerine kendi sürüsünden birisi Deucalion'a karşı geldi ve yine Deucalion tarafından öldürüldü. Kendi güçlendiğini farkeden Deucalion sürüsünün kalanını da öldürdü ve diğer alfaları da Laura Hale'i yenmelerinin tek yolunun bu olduğunu söyleyerek ikna etti ve onlar da kendi sürülerini öldürdüler. Ardından Laura'nın peşinden Beacon Hills'e geldiler ama Laura orada değildi ve onlar da onun kardeşi Derek'e saldırmaya karar verdiler, Derek kurtulmayı başardı ancak kız arkadaşı kurtulamadı ve Ennis tarafından öldürüldü. Bu olaya kadar gözleri Peter gibi mavi olan Derek'in ise göz rengi değişti. Göz renklerinin ne ile alakalı olduğu kısmı belirsiz ama eminim ki bu olaydan sonra Derek'in göz rengi değişti. Derek'in kız arkadaşını öldürdükten sonra Laura'ya saldırdılar ama yine de Laura'yı yenecek kadar güçlü değillerdi, bu yüzden geri çekilmek zorunda kaldılar. Şimdi geri gelmiş olma sebepleri ise bir gerçek alfanın ne kadar güçlü olduğunu bilmeleri ve karşılarında bir gerçek alfa istememeleri bu yüzden Scott'un ölmesini sağlamaya çalışıyorlar.

Hocam göz renklerinin anlamı nedir mesela mavi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Gelecek bölümler adına ağır tahmin içerir.

Hocam göz renklerinin anlamı nedir mesela mavi ?

Henüz daha ortaya çıkmadı. 3. sezon öncesi yapılan röportajlarda yapımcılar da bunun bir gizem olduğunu belirttiler zaten. Ama açıklanır diye umuyorum yakın zamanda.

• Kırmızı:Alfa
    Sarı:Beta
    Mavi:Omega
    Siyah:Delta

Ayrıca Delta diye bir kavram var babası alfa olan kurtlara delta deniyor.Bu delta kavramını araştırırken kötü bir spoiler yedim

Scoth'ın babası alfaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HouseM.D. -- 18 Temmuz 2013; 19:15:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Kırmızı:Alfa
    Sarı:Beta
    Mavi:Omega
    Siyah:Delta

Ayrıca Delta diye bir kavram var babası alfa olan kurtlara delta deniyor.Bu delta kavramını araştırırken kötü bir spoiler yedim

Scoth'ın babası alfaymış

Onlar sadece teori kesin olan birşey yok

• Spoilera göre bakarsak bunlar kitaptan alınmış bilgiler kitaba göre böyle anlaşılan, ama senarist ekleme yada çıkarma yapar mı bilinmez
  • Omega'nın mavi olma olasılığı pek yok benim gözümde, çünkü Scott 1. ve 2. sezonun çoğunluğunda hiçbir sürünün parçası olmadı ama gözleri hala sarı idi.
  • Dizi kitapdanmı kurgulanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Dizi kitapdanmı kurgulanıyor.

+1 Bende merak ettim şimdi
  • laura ile corayı karıştırıyorum kim derekin kardeşi kim öldü anlatır mısınız laura ile corayı
  • Arkadaslar dizi guzel mi tavsiye eder misiniz

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.