Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fireboy62

Arkadaslar dizi guzel mi tavsiye eder misiniz

kesinlikle tavsiye ederim. dizi kendini izlettiriyo. direk diğer bölümü izlemek istiyo insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakan Oğlu

quote:

Orijinalden alıntı: fireboy62

Arkadaslar dizi guzel mi tavsiye eder misiniz

kesinlikle tavsiye ederim. dizi kendini izlettiriyo. direk diğer bölümü izlemek istiyo insan.

Tamam en yakin zamanda başlayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep onyargi ile yaklasiyordum. Kiz arkadasim sayesinde basladim ve guzel bir dizi. 10. bolumu bitirdim en son. Kyle XY'den sonra onun boslugunu dolduracak turde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exceldus

laura ile corayı karıştırıyorum kim derekin kardeşi kim öldü anlatır mısınız laura ile corayı

Bildiğim kadarıyla Laura Derek'in büyük kız kardeşi, Cora da küçük kız kardeşi. Laura aynı zamanda bir Alfa, Cora da 6 senedir ölü biliniyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

laura ile corayı karıştırıyorum kim derekin kardeşi kim öldü anlatır mısınız laura ile corayı

Bildiğim kadarıyla Laura Derek'in büyük kız kardeşi, Cora da küçük kız kardeşi. Laura aynı zamanda bir Alfa, Cora da 6 senedir ölü biliniyordu.

Laura öldü ama cora ise banka kasasında saklandı değil mi doğru biliyorum ?

• quote:

quote:

quote:

Evet Laura öldü, Cora da banka kasasından çıkan ama Cora'nın o banka kasasına nasıl düştüğü belirsiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet Laura öldü, Cora da banka kasasından çıkan ama Cora'nın o banka kasasına nasıl düştüğü belirsiz.

Anladım öğlene doğru bi altyazı çıksın izlicem yeni bölümü bakalım nolucak. Teşekkürler.

• Yeni bölümden.

Fragman üzerinden yaptığım tahminlerin hiçbirisi tutmadı, açıkçası bu kadar beklemiyordum ben. Bölümün ironisi de bütün kötülüğün hikayeleri anlatan Peter ve Gerard'dan çıkmasıydı. Hele Gerard'ın kurduğu tuzak ve kendi anlatış stilinde öldüresim geldi adamı.

• sonunda mavi gözlerin hikayesi çıktı ortaya
  • Bölüm iyiydi
    Derekin ve deucalion'un geçmişi biraz olsun aydınlandı.

• diğer bölümde scott sanırım değişicek ama nasıl bir alfa olucak bilmiyorum tip bakımından haftaya öğrenicez

• Ben alt yazıyı bekliyorum daha. Dizimag'den izlicem artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

diğer bölümde scott sanırım değişicek ama nasıl bir alfa olucak bilmiyorum tip bakımından haftaya öğrenicez

galiba o da talia hale gibi kurda tam dönüşen bi alfa olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakan Oğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

diğer bölümde scott sanırım değişicek ama nasıl bir alfa olucak bilmiyorum tip bakımından haftaya öğrenicez

galiba o da talia hale gibi kurda tam dönüşen bi alfa olabilir.

Görücez bakalım

• Dizi-Mag neden açılmıyor ?

• Biraz yavaş bir bölümdü fakat çoğu şey açıklığa kavuştu.
  • sezon bittimi yoksa aramı verdiler anlamadım hiç bişey çok heycanlı yerde bitti

• Scott bir sonraki bölümde alfa olacak gibi sinirinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

sezon bittimi yoksa aramı verdiler anlamadım hiç bişey çok heycanlı yerde bitti

Bu sezon 24 bolum olacak.Daha cok var yani

• Buda Fringe gibi olacak bir sezon 20 üstü bölüm, arlarda geçişlik bölümler sonra hikayeyi bağlayan bölümler şeklinde.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.