Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış anlamadıysam bir ara verilcek ve gelecek hafta izleyeceğimiz bölüm yaz sezonunun son bölümü sonra arıtk sonbahar yada kıştamı ne devam edicek galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Yanlış anlamadıysam bir ara verilcek ve gelecek hafta izleyeceğimiz bölüm yaz sezonunun son bölümü sonra arıtk sonbahar yada kıştamı ne devam edicek galiba

Dizi bittiğinde derek konuşurken öyle bir şeyler dedi sanırım ocakta başlıcak bu bölümden sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.Sezon 8. Bölüm bu sezon izlediğim en iyi bölümdü karakterleri birbirine bağladılar artık neyin ne olduğunu anladık.
  • diziye neden ara verilecek ki

• peter neden mavi gözlüye döndü real alfa değil miydi

• 3. sezonun gelecek bölümlerinden ne beklememiz gerektiğini gösteren bir video sunumunun ardından -ki bu videoyu yazının devamında bulabilirsiniz- dizinin yaratıcısı Jeff Davis, dizinin şu anda yayınlanan 3. sezonunun 12. bölümden sonra araya gireceğini ve geriye kalan 13-24 arasındaki bölümlerin de kış sezonunda 6 Ocak 2014′ten itibaren MTV ekranlarında olacağını açıkladı. Diyor bu sitede ne kadar doğru bilemem.

http://22dakika.org/teen-wolfun-3-sezonu-hakkinda-comic-con-2013-panelinde-ogrendiklerimiz/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaughTeR -- 24 Temmuz 2013; 0:02:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaughTeR

3. sezonun gelecek bölümlerinden ne beklememiz gerektiğini gösteren bir video sunumunun ardından -ki bu videoyu yazının devamında bulabilirsiniz- dizinin yaratıcısı Jeff Davis, dizinin şu anda yayınlanan 3. sezonunun 12. bölümden sonra araya gireceğini ve geriye kalan 13-24 arasındaki bölümlerin de kış sezonunda 6 Ocak 2014′ten itibaren MTV ekranlarında olacağını açıkladı. Diyor bu sitede ne kadar doğru bilemem.

http://22dakika.org/teen-wolfun-3-sezonu-hakkinda-comic-con-2013-panelinde-ogrendiklerimiz/

videoda tüylerim diken diken oldu. ocağa kadar nasıl bekleyecez allah bilir.

• Selam gençler
    şimdiye kadar dizi son gaz devam etti ve neredeyse yaz finaline geldik.İşte sezonun son dört bölümünün özel fragmanı diyorlar.Yanlışım varsa affedilsin.

Diziye gelince bazı soru işaretleri ortadan kalktı ama pek beğenmedim bu bölümü neden bilmiyorum.
  • Bölümü tekrar izledim ve içimde inanılmaz bir şekilde Gerard'a sövme isteği oluştu. Ayrıca Deucalion'a olan saygım arttı.
  • Ocak ayinda bomba olacak cidden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Bölümü tekrar izledim ve içimde inanılmaz bir şekilde Gerard'a sövme isteği oluştu. Ayrıca Deucalion'a olan saygım arttı.

Benimde Decaulion a saygım arttı.
  • Ya bu Gerard'ın yaptığı şeyden sonra Deucalion ne yapsa kızamam ne pislik bi herif bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakan Oğlu

quote:

Orijinalden alıntı: LaughTeR

3. sezonun gelecek bölümlerinden ne beklememiz gerektiğini gösteren bir video sunumunun ardından -ki bu videoyu yazının devamında bulabilirsiniz- dizinin yaratıcısı Jeff Davis, dizinin şu anda yayınlanan 3. sezonunun 12. bölümden sonra araya gireceğini ve geriye kalan 13-24 arasındaki bölümlerin de kış sezonunda 6 Ocak 2014′ten itibaren MTV ekranlarında olacağını açıkladı. Diyor bu sitede ne kadar doğru bilemem.

videoda tüylerim diken diken oldu. ocağa kadar nasıl bekleyecez allah bilir.

Aynen bende heyecanlandım.

• Şimdi ocak ayına kadar nasıl bekleyeceğizki biz ? Hayır türkler şöyle diziler yapsada izlesek ya , izlediğim yabancı dizi sezon finali verip 7 ay araya girince kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum
  • Olayı benmi yanlış anladım ilk 12 bölümden sonra gelmeyecekmi ara daha 8 de

• quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Olayı benmi yanlış anladım ilk 12 bölümden sonra gelmeyecekmi ara daha 8 de

Aynen öyle millet şimdiden kara kara düşünmeye başlamış bölüme gelince her yerden efsane çıkartmışlar pek beğenmedim ama fragman güzel duruyor
  • quote:

sonunda mavi gözlerin hikayesi çıktı ortaya

Ben o aralarda uyumuşum kaçırdım yav Bir daha da geri sardırmak istemedim.
    Şimdi tam olarak MAVİ'nin hikayesi ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

diğer bölümde scott sanırım değişicek ama nasıl bir alfa olucak bilmiyorum tip bakımından haftaya öğrenicez

galiba o da talia hale gibi kurda tam dönüşen bi alfa olabilir.

Görücez bakalım

Demek ki True Blood'daki kurtların tamamı kendini iyi geliştirmiş (olgunlaşmış) kurt... Buradakiler ise henüz acemi kurt, daha tam dönüşmeyi bile beceremiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

sonunda mavi gözlerin hikayesi çıktı ortaya

Ben o aralarda uyumuşum kaçırdım yav Bir daha da geri sardırmak istemedim.
    Şimdi tam olarak MAVİ'nin hikayesi ne oluyor?

Sevdiğin birini yada hayatından değerli birşeyi kaybettiğin zaman gözlerindeki ışık gidip soğuk metal renge dönüşüyor maviye

• Şimdi 9. bölüm ne zaman ??
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.