Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi görsel efekt konusunda çığır açtı resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Teori ve ağır spoiler olabilir. Tuttuğu zaman alıntılayın

Allison'un içinde de Nogitsune var.

Bi kaç bölüm önceki Telefon olayından dolayı mı bu tahminde bulundun? Telefonunu kendisinin kapatmadığını söylediğinde bende içinde Nogitsune olabileceğini düşündüm ama sonra üstü kapatılınca
    yok canım daha neler dedim üstüne düşünmeyi bıraktım

• Aiden Allison'un menzilinin içinde.
    Scott Argent'ın menzilinin içinde.

Bunlar da rastgele dolaşırken karşılaştığım bazı teoriler

Allison aslında Kate'in kızı, Kate genç yaşta hamile kaldığı için Chris ve Victoria onu büyüttü ve gerçeği söylemedi.
    Malia ile Nogitsune birlikte çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 4 Mart 2014; 19:32:53 >

• alt yazı çıktımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

alt yazı çıktımı

http://divxplanet.com/sub/s/312169/Teen-Wolf.html
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt

Katılıyorum o adamın yanış sahnesi neydi öyle ya

3.21

Gelecek bölüme hazırlık gibiydi bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 4 Mart 2014; 23:15:42 >

• Bölüm güzeldi ama flash back sahnelerine çok fazla yer ayırmışlar resmen doldurma yapmışlar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Bunun çizgi filmi yok muydu yahu Komedi türü bir yapım sanırım bakmak lazım.

mesajinizi okuyunca kahkaha attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Teori ve ağır spoiler olabilir. Tuttuğu zaman alıntılayın

Allison'un içinde de Nogitsune var.

Bi kaç bölüm önceki Telefon olayından dolayı mı bu tahminde bulundun? Telefonunu kendisinin kapatmadığını söylediğinde bende içinde Nogitsune olabileceğini düşündüm ama sonra üstü kapatılınca
    yok canım daha neler dedim üstüne düşünmeyi bıraktım

Arkadaşlar 3x19'U Yeniden İzledim Ve Aklıma Bir Şey Takıldı Stiles Hani Scott'a Diyordu Ya Bu Sabah İsaac-Koç-Memurun Acısını Aldın Diyor Koç ve Memuru Geçtim Çünkü Scott Memur Ve Koçun Acısını Alırken Stiles Scott'ın Yanında İdi Ama İsaac'In acısını Aldığını Nerden Biliyor.Bu Bir Çekim Hatası Mı ?Scott İsaac In Acını Alırken Yanında Bir Tek Allison Vardı ?? Yoksa Allison ve Stiles Arasında Bir Bağlantı Mı Var ?Bu Bize İkince Bir Nogitsune Oldğunu Çağrısını Mı Uyandırmalı Zten Allisonda da şüphe var.Onilerden İşaret de Yemedi Ve İsaac Allisona Ulaşmaya Çalıştığında Telefonuda Kapalıydı...Üstelik Şu Görüntüde Olduğu Gibi Aklımı Çeliyor...Stiles de Kendini Görmüştüü. ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @*Professor Chaos* Allison'ın Nogitsune olma ihtimali olabilir Teen Wolf resmi sayfasında da böyle şeyler paylaştılar ama dizinin bitmesine 3 bölüm kaldı Stiles'ı mı öldürecekler, kurt adama mı çevirecekler belli değil. Zaten dizide sık sık senaryo hataları bulunuyor ya senaryo hatasıdır ya da Allison Nogitsune olabilir ama ben ihtimal pek vermiyorum.
  • Dizi zaten karışık bir de berbat bi altyazıyla izlersem olacağı bu bir sürü boşluk var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scott alfa ama bildğin çin malı alfa anasını satayım betalara kafa tutamıyor insan biraz güçlü yapar şu çocuğu.
  • 3x22

Çok iyi bi bölümdü bence :)
  • 3x22 harbiden iyi bölümdü. Bide çekik gözlüler çıksaydı diziden tam olacak.
  • müthiş bölümdü bu sezon 24 bölüm mü olacak
  • 3.22

Stiles harbi yetenekli çocuk oyunculuk yakışıyor.

Tamam dizi fantastik anladıkta şu havanın çok çok aniden kararması falan ilginç açıklasalar tamam diyeceğim.

Şu kurtların içine kaçan sinekler ne olacak Sstiles ın kafadayken nogitsune ortalığı bir titretti alayı bayıldı.

Scott a sürekli birinin alfa olduğu hatırlatması gerekiyor galiba yataktan bile kalkamıyordu :D

Peter da kızının kim olduğunu öğrendi bakalım Malia nın ne rolü olacak bu sezon.

O sargının çıkma sahnesi nasıldı öyle yaDalaksız nogitsune yine kaçtı gitti.
    Yerden sargılı çıkarken bizimkiler titriyordu Stiles dan nasıl iki tane oldu onu anlayamadım.Anlayamadım gerçekten hangisi gerçek Stiles.Bir şekilde oyun oynadı bize.

Bu bölümde de Scott ve Allison ın halüsinasyon görmeyi nasıl kestiklerini açıklamadılar.

2 bölüm kaldı bakalım kim ölecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 11 Mart 2014; 23:05:49 >

• Bölüm dehşetti sanırım tekrar izleyeceğim

• Güzel bölümdü fakat bu Scott'un alfalığı böğürmekten başka bi boka yaramıyo heralde

• çok güzel bölümdü kurtardılar stiles ı galiba
  • 3.sezon 22.bölümün son 15dk daki kurgusu
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.