Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sezon Allison üzerinde baya saçmaladılar bunu nasıl temizleriz diye düşündüler en iyi Kira'yı Diziye ekleyip Allison'ı öldürmekmiş diye düşündüler. Bir dizi düşünün dizi de bir tek Başrol oyuncusu beğenilmiyor. Scott çok gereksiz bir karakter haline dönüştü.

• Valla ben üzüldüm ölmesine. 2. Nogitsunenin Allison olduğunu düşünürken Jeff yaptı yapacağını :) Ama umarım açığı Malia ve Kira ile kapatırlar. Dizi gittikçe güzelleşiyor. İspanyol'lar bakalım ne kadar renklendirebilecek :)

• O nasil bi sondu oyle

• Şimdi allison öldü Argent da arada kaynamasın. Şimdi der kızımda öldü ben napcam deyip çekip giderse nolcak. Mal Kira, lydia ve Scott gibi gereksizler dururken gidip Allison ölüyor.

• Güvenilir spoiler kaynakları İspanyol Aile Avcıları'nın gelip Allison'ı cezalandıracağını söylüyordu, Scott ısırsa da bir fayda etmez zaten Crystal Reed 29 yaşına geldiğini, 17 yaşındaki bir genç kızı canlandırdığını ve başka projelerde yer almak istediğini söyledi. Çok büyük bir sürpriz olmazsa, dönmeyecek. Flashback sahnelerinde belki görürüz.

• Yuuuh 29 yaşında mı? Bu kız yaşlanmaz valla. Ya of keşke ölmeseydi ben Kira'ya hiç ısınamadım be. Scottla Allison tekrar birleşir diyordum aşkları daha gerçekçi geliyordu. Konu çok karıştı yine. Nogitsunenin kırdığı şey neden Onilerin ona itaat etmesini sağladı anlamadım. Bir de Scott çok geri planda kaldı bu sezon ilginç bir şekilde. Stilesın yanında sırıtıyor biraz sanki rol yapamıyor gibi. Ya da Stiles çok iyi oynuyor hayranım ya şu sayko hallerine.

• Bu sezon dakikaları iyice azalmıştı..Bekliyordum bu tarz bir son. Hoş hatun, kötü oldu tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

Yuuuh 29 yaşında mı? Bu kız yaşlanmaz valla. Ya of keşke ölmeseydi ben Kira'ya hiç ısınamadım be. Scottla Allison tekrar birleşir diyordum aşkları daha gerçekçi geliyordu. Konu çok karıştı yine. Nogitsunenin kırdığı şey neden Onilerin ona itaat etmesini sağladı anlamadım. Bir de Scott çok geri planda kaldı bu sezon ilginç bir şekilde. Stilesın yanında sırıtıyor biraz sanki rol yapamıyor gibi. Ya da Stiles çok iyi oynuyor hayranım ya şu sayko hallerine.

Stiles'ı canlandıran aktör aşırı iyi oynuyor Tyler'a göre.

• Hala inanamıyorum. Allison nasıl ölür ya.Ya bir de 4.sezon da görseydik.Kendisi 29 yaşındaymış.Diziye göre yaşlı olduğunu düşündüğünden gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 20 Mart 2014; 19:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heliyos645

Hala inanamıyorum. Allison nasıl ölür ya.Ya bir de 4.sezon da göreydik.

Kendisi 29 yaşındaymış.Diziye göre yaşlı olduğunu düşündüğünden gitmiş

İstersenız yorumunuzu spoiler içine alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cowinenge -- 21 Mart 2014; 20:50:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Özür ilk mesajım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 28 Mart 2014; 13:11:27 >

• sezon finalinde birisinin öleceği kesin gibi bir şeydi ve dizinin geleceğini etkileyemeyecek oyuncuyu öldürdüler 'aiden'in ölmesi daha iyi oldu gibi.

çok farklı boyuta taşıdılar işi. bir iki sezon sonra da allison gelir herhalde argentin geldiği gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luka Modric -- 25 Mart 2014; 21:10:27 >
  • Ya anlamadım
    şimdi tüm bu nogitsune olayları felan sadece derek'in rüyası mıymış? Allison felan ölmedi mi yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf Or Troll

Ya anlamadım
    şimdi tüm bu nogitsune olayları felan sadece derek'in rüyası mıymış? Allison felan ölmedi mi yani?

Öldü. Sadece sonda Stiles ile olan konuşması rüyaydı Derek'in. Yani son kısım gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 25 Mart 2014; 15:38:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Ya anlamadım

Öldü. Sadece sonda Stiles ile olan konuşması rüyaydı Derek'in. Yani son kısım gerçek.

ne çok adam öldürdüler arkadaş önce allison sonra aiden şimdi de derek

• altyazı bekleyen arkadaşlar altyazı çıktı
    http://divxplanet.com/sub/s/314827/Teen-Wolf.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Ya anlamadım

ne çok adam öldürdüler arkadaş önce allison sonra aiden şimdi de derek

Derek ölmez yav. Kurtulur bence bir şekilde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

İhtiyaç duymamıştım.Çünkü herkesin ki böyleydi.

Ne piskin adamsin sen ya. Senin yuzunden dogru duzgun zevk almadim bolumden. Herkesin yorumu spoiler icindeydi seninki degildi. Yalan soyleme hic. Siritmissin birde komik bir sey mi var?

• Sonu biraz saçma bitti bence.
    Ama Stiles iki arada bir derede kalacak.Malia mı Lydia mı?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.